Esssss

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Oma zoent baby op mond #10261114 Quote

  Nooit toelaten dat mensen wie dan ook je kind op haar mond kussen.ik zelf kus me kinderen niet op hun mond en laat het ook nooit toe. Als iemand het wil doen zeg ik er wat van. Niks ranziger dan dat iemand je kind op Zijn mond kust wie weet waar ze met hun mond zijn geweest en brengen ze die viezigheid op me kind. Ik vind het zowiezo vreemd als je ander mans kind op zijn mond wil kussen.


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Help! Van 2 naar 1 slaapje #10258714 Quote

  Zoals hierboven gezegd je moet er echt ff doorheen. Ik had ook de zelfde probleem met me zoon. Hier heeft het ongveer een maand geduurd voordat hij gewend was aan 1 keer slapen. In het begin sliep hij niet zoveel als hij rond 12 uur ging slapen maar met de tijd werd het steeds langer en sliep hij van 12 tot 15:00 uur. 

  Succes!


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Help, slaapdrama #10252153 Quote

  Ik heb die fout ook gemaakt 12 jaar terug met me zoon. Ik had hem aangeleerd samen slapen omdat hij ook niet wou slapen. We moesten hem als hij sliep ook wegleggen. Hij werd ouder dus wou hij natuurlijk niet alleen slapen, toen de keus gemaakt tot hier en niet verder en hem laten huilen. Het heeft een tijdje geduurd maar hij heeft het geaccepteerd. 

  Toen me tweede zoon 2 was geboren had ik zo iets van met hem ga ik niet de zelfde fout maken. Hij is nu 2 en geen moeilijke slaper. 

   


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Mijn peuter bijt #10243233 Quote

  Hoi, ik heb een zoon van 2 die ook wel eens bijt, soms zomaar uit het niets. Hij doet het bij mij bij me vriend en zijn broer. Hij heeft me wel  een zo hard gebeten dat ik paar dagen last van me arm had. Ik laat het niet toe als hij wil bijten en leg hem uit dat het niet mag.natuurlijk gaat hij gewoon door maar blijven herhalen. Soms wilt hij echt niet luisteren dan moet hij ff in de box. 


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Hoe overleef je een onrustige/huilbaby #10235689 Quote

  Me 2de zoon was ook een huilbaby en had ook last van reflux. Ik vond het ook zo zwaar met hem want hij sliep ook niet als ik met hem ging wandelen. De eerste maanden heb ik echt veel gehuild omdat ik niet meer wist wat ik nog kon doen. De kinderarts vond medicatie voor de reflux overbodig. Pas na 5 maanden ging het wat beter met hem. Wat hier ook goed heeft geholpen is rust en regelmaat. Ik bleef ook thuis voor al zijn slaapjes want hij sliep gewoon niet in de kinderwagen. 

  Al lijkt het zo uitzichtloos nu maar het komt echt goed! Me zoon is nu al inmiddels 2 en de vrolijkste jongen die er is en huilt nooit.


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Diarree bij dreumes #10229458 Quote

  Hoi, me zoon van pas 2 heeft dat ook. Al maanden heeft hij diaree tot harde ontlasting. In de ochtend harde ontlasting bv en opeens diaree in de avond of paar dagen diaree. Ik weet niet of dit normaal is? Ben zelf nooit naar de dokter gewwest om dit. Misschien moeten hun darmen toch wennen aan het voedsel wat Ze eten?

  Me zoon heeft ook nooit door een papfles doorgeslapen, toen heb ik hem ook nooit meer gegeven.


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Wat zijn jouw gekste zwangerschap cravings? #10224836 Quote

  Ik was verslaafd aan ijsklontjes niet normaal. Hele dag door at ik ze en soms ook in de nacht. Beide zwangerschappen. Ik dacht echt ik hou geen tanden meer over, want ik moest er echt op bijten.