Esssss

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Hoe overleef je een onrustige/huilbaby #10235689 Quote

  Me 2de zoon was ook een huilbaby en had ook last van reflux. Ik vond het ook zo zwaar met hem want hij sliep ook niet als ik met hem ging wandelen. De eerste maanden heb ik echt veel gehuild omdat ik niet meer wist wat ik nog kon doen. De kinderarts vond medicatie voor de reflux overbodig. Pas na 5 maanden ging het wat beter met hem. Wat hier ook goed heeft geholpen is rust en regelmaat. Ik bleef ook thuis voor al zijn slaapjes want hij sliep gewoon niet in de kinderwagen. 

  Al lijkt het zo uitzichtloos nu maar het komt echt goed! Me zoon is nu al inmiddels 2 en de vrolijkste jongen die er is en huilt nooit.


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Diarree bij dreumes #10229458 Quote

  Hoi, me zoon van pas 2 heeft dat ook. Al maanden heeft hij diaree tot harde ontlasting. In de ochtend harde ontlasting bv en opeens diaree in de avond of paar dagen diaree. Ik weet niet of dit normaal is? Ben zelf nooit naar de dokter gewwest om dit. Misschien moeten hun darmen toch wennen aan het voedsel wat Ze eten?

  Me zoon heeft ook nooit door een papfles doorgeslapen, toen heb ik hem ook nooit meer gegeven.


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Wat zijn jouw gekste zwangerschap cravings? #10224836 Quote

  Ik was verslaafd aan ijsklontjes niet normaal. Hele dag door at ik ze en soms ook in de nacht. Beide zwangerschappen. Ik dacht echt ik hou geen tanden meer over, want ik moest er echt op bijten.


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Overgang 2 naar 1 slaapje #10224516 Quote

  Er ging wat mis 🙂 maar hij ging ongv tot 15:00 -15:30 slapen. 


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Overgang 2 naar 1 slaapje #10224514 Quote

  Me zoon ging ook met 12 maanden nog maar 1 keer slapen. Zijn middagdutje wou hij ook niet meer en bleef maar huilen in bed. Ik ging hem nadat hij brood had gegeten rond 12 uur op bed leggen. In het begin was hij al na een uur wakker en wou niet meer slapen. Het heeft zeker paar weken geduurd voordat hij was gewend aan 1 keer slapen en ging daarn van 12:30 tot ongv 15:00-


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Grote bed #10220736 Quote

  Misschien kan je een hoge veiligheidshekje voor de deur van hun slaapkamer zetten zodat ze niet wegkunnen uit hun kamer? 


  Esssss
  Bijdrager
  In reactie op: Baby 11 maand zit nog niet #10220444 Quote

  Ik zou me niet druk maken, het kan opeens heel snel gaan nu met alles. Me zoon kon niet veel tot 11 maanden. In die maand begon hij te kruipen en ging uitzichzelf zitten en met 12 maanden liep hij zelfstandig. Ik heb me toen ook wel druk gemaakt om hem.