Samm

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Samm
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer naar de huisarts? #10273120 Quote

  Vaseline op de thermometer doe ik ook. Helpt niet.. 

  We hebben besloten nog even te wachten met de oefenhapjes. Omdat het zeg maar weer iets nieuws is voor de darmen. Kan ook juist goed zijn, extra vezels. Maar we wilden voor de laxo gaan en niet teveel nieuwe dingen tegelijk. Bedankt voor jullie advies!

  Ik had 5 jaar de mirena en tijdens de mirena heel regelmatige cyclus. Wat het daarvoor was weet ik niet meer. Toen de spiraal eruit ging hadden wij zoiets we zien het wel. Mocht het na een paar maanden niet lukken dan gaan we wel eens met ovulatie testen in de weer. Dit zou ook mijn advies zijn. Beetje op zijn loop laten. Hoe snel het gaat is bij iedereen anders. Bij ons was het in ronde 2 raak. Ben me ervan bewust dat dit misschien wel uitzonderlijk is! 


  Samm
  Bijdrager
  In reactie op: Flessen niet meer leeg #10267250 Quote

  Ze heeft speen 2 van dr brown. Al heel vroeg omdat we omneo voeding geven en dit dikker is. Dit kreeg ze niet uit speen 1. 

  Ze had tussen 7 en 12 weken een flinke groei gemaakt, zowel in gewicht en lengte. Misschien dat ze nu even rustig aan doet haha. Maak me inderaad nog geen zorgen, vond het alleen opvallend en vroeg me af of het door de inentingen kon komen. Maar dit lijkt dus toeval. Bedankt voor jullie reacties 🙂


  Samm
  Bijdrager
  In reactie op: Voeding 23.00u afbouwen #10261329 Quote

  Mijn dochter is 3 maanden en krijgt hetzelfde als jou kindje. Waarom wil je afbouwen? Ze hebben het inderdaad nog nodig. Heb liever om 23.00 nog een fles dan dat ze midden in de nacht komen! Want die kans zit er dan dik in..


  Samm
  Bijdrager
  In reactie op: Nachtvoeding afbouwen #10260470 Quote

  Mijn dochter is ook 12 weken. Jaa afbouwen zou natuurlijk ook kunnen! Doen wat goed voelt. Al denk ik dat ze op deze leeftijd niet veel langer dan 7/8 uurtjes slapen, als je al geluk hebt! En dat hebben we want er zijn genoeg kindjes waarbij het niet lukt. Dus als je 22.00 uur de fles geeft zal ie denk ik niet veel langer dan tot 5/6 uur slapen. Kan je de laatste nog ophogen? 


  Samm
  Bijdrager
  In reactie op: Nachtvoeding afbouwen #10260440 Quote

  Misschien die van 22.00 uur tussen 23.00/23.30 doen? En als hij dan snachts komt eerst een speentje proberen? Hoeveel geef je in de laatste fles? Wij hebben (eindelijk!) ook een lekker ritme waarbij ze dus rond 23.00 uur de laatste (180/6) krijgt en dan tussen 6-7 de eerste krijgt. Overdag drinkt ze 150/5. Ons ritme is dus 7,11,15,19,23 uur. Met af en toe een half uur eerder of later. Maar heeft heel lang geduurd voordat we dit ritme hadden hoor. Ik heb ook het advies gekregen dat wij, ouders, leidend zijn. Dus als de kleine om 5 uur komt en ik vind het nog geen tijd om de dag te beginnen, dit ook toepassen. Dus weer in slaap helpen of benoemen dat ze nog even moet slapen. Heb dit nog niet hoeven toepassen dus weet niet of t werkt. 


  Samm
  Bijdrager
  In reactie op: Dikke nekplooi 10+3 #10258291 Quote

  Bij mij zagen ze met 9 weken ook een verdikte nekplooi. Toen een nipt test gedaan en met de 12 weken echo was het weg! Niks meer van te zien. Daarna kwam de uitslag en die was ook goed. Dus het kan ook de goede kant opgaan. Positief proberen te blijven, hebben wij ook gedaan en ik geloof daar echt in! Heel veel sterkte!


  Samm
  Bijdrager
  In reactie op: Hoofd tegen bed #10257748 Quote

  Mijn dochter doet dat ook, maar die is 11 weken. We hebben een bedbumper in haar bedje maar dan presteert ze het nog om zichzelf naar boven te werken en weer tegen de spijlen aan te gaan liggen. 🤷🏼‍♀️