Gebruiker10136781

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • Hier was het precies hetzelfde. Toen ook greprobeerd met wakker maken maar werkte totaal niet. We hebben het toen gelaten en opeens trok hij de nachten gewoon zelf helemaal door. Liet gewoon 2 voedingen vallen en slaapt nu klokje rond. Dus ik zou lekker haar ritme aanhouden en geduld hebben, ze regelt het opeens gewoon zelf!

  In reactie op: Vragen over een goed schema #10288476 Quote

  Grappig onze dag ziet er ongeveer hetzelfde uit! Onze kleine man is nu 12 weken. Ook hier lastig na de 15u fles tot aan bedtijd maar ik probeer hem wel altijd nog even in bed te leggen. De ene keer lukt het beter dan de andere keer. Soms wil een wandeling nog wel helpen. Ik probeer hem nooit langer wakker te houden dan 1,5/2h want anders is hij oververmoeid. Dan maar die dag vroegere bedtijd, vaak hersteld hij het rimte vanzelf weer in de nacht/ochtend.

  In reactie op: voedingen baby 3 maand #10286186 Quote

  Zit ze niet toevallig net in een sprongetje? Die is rond 12 weken. Dan drinken ze soms tijdelijk even wat slechter. Reguleren ze daarna zelf wel weer:) 

  In reactie op: Overdag langere intervallen dan 's nachts #10276339 Quote

  Bedankt voor jullie reacties! Het gekke is dat hij in het begin strak om de 3uur kwam maar dit sinds 2 weken dus gerekt heeft naar om de 4/5 uur (voeden op verzoek) alleen dit “ritme” heeft hij niet aangepast voor de nachten..

  In reactie op: 39+5 strippen kan nog niet #10274534 Quote

  Ik ben gestript met 41weken, dit was in de ochtend, s’avonds begonnen de weeën en paar uur later was onze kanjer er!

  Succes!

  In reactie op: Strippen #10274242 Quote

  Hier ook met 41+1 in de ochtend gestript en ’s avonds begonnen de weeën. Paar uur later is onze kleine man geboren:)

  In reactie op: De wachtbank… 38+ weken zwanger! #10260349 Quote

  Oh en los van harde buiken en af en toe wat menstruatieachtige krampjes (met de nadruk op “jes”) hier ook helemaal niks..

  In reactie op: De wachtbank… 38+ weken zwanger! #10260346 Quote

  @AnoniemJP, ik vandaag ook exact 40+4 en ook goed klaar mee. Dinsdag had VK nog gekeken maar 0cm ontsluiting dus ze kon niks doen. Heb nu voor zondag weer afspraak maar zit ook te twijfelen om morgen alweer even te bellen of ze kan komen checken.

  Ik zie mij echt de 41 weken nog aantikken…:( en dat terwijl ik mijn hele zwangerschap er heilig van overtuigd was eerder te bevallen! Nou mijn lesje geleerd voor de volgende keer..

  Wat doe jij nog zo om de dag een beetje door te komen?