oibaby

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • oibaby
  Bijdrager
  In reactie op: Verlaten door mijn man #10076562 Quote

  hoe gaat het trouwens met jullie? inmiddels gezonde kindjes??? zie dat het al even geleden is.. ben erg benieuwd! 


  oibaby
  Bijdrager
  In reactie op: Verlaten door mijn man #10076561 Quote

  zo dames jullie verhalen! lijk mezelf te lezen vooral bij jou thelma.. ik wilde je bijna een appje sturen haha.

  ik ben momenteel bijna 28 weken zwanger. en mijn vriend is morgen 3 weken weg (bij moeder). wij hebben er bijna 3 jaar over gedaan om zwanger te worden en ook via medisch traject. we zijn 7 jaar samen en het kon niet op toen eindelijk ons wondertje zou gaan komen! we zijn verhuisd en de eerste 18 weken waren enorm genieten! hij was zo trots en zorgzaam voor mij echt ondanks mijn hormoon buien een lieve man. We zijn trouwens vorige zomer verloofd! 

  in februari is hij een oude “vriendin” tegen gekomen en opeens heeft hij geen gevoel meer voor mij en wilde hij niet meer verder!!! zij heeft hem dat laten inzien maar volgens hem speelt er verder niets. Nu gooit hij het er op dat we al vanaf het begin fikse ruzies hebben en dit trekt hij niet meer! 

  ik ken hem helemaal niet meer terug en ben vol ongeloof! tot voor kort hadden we het zo fijn en waren we de mooiste toekomst plannen aan het maken. hij wil er 100% zijn voor de kleine.. financieel en wil ook bij echos controles en bevalling aanwezig zijn om mij te steunen. maar sinds hij nu 3 weken weg is hoor ik niets of vraagt hij ook niet hoe het met mij gaat. Nee hij laat me alleen weten dat het met hem juist goed gaat nu en hii rust heeft! morgen hebben we een echo samen.. maar ik wil hem eigenlijk helemaal niet zien en leuk met hem die dingen delen. Hij heeft totaal geen oog voor mij en hoe ik me zou moeten voelen nu… ik vindt het zo bizar! het was ook echt mijn beste maatje waar ik zoveel mee heb gedeeld.. die me nu gewoon zwanger zo enorm laat barsten. Ik wist niet dat er zulke harteloze mensen bestonden en had dit zeker nooit van hem verwacht! 

  nu ik zelf afstand begin te nemen en hem niet zomaar meer in ons huis laat komen voor spullen.m begint hij wel jaloers te doen en achterdochtig over of ik misschien wel andere mannen ontmoet waardoor hij niet zomaar hier mag komen… ook wel apart lijkt met dat als hij er toch niets om geeft! 

  ik mis mijn maatje enorm en voel me echt zo eenzaam! onbeschrijfelijk is dat.. als je weet dat als je op een dag als vandaag zoveel leuke dingen samen had kunnen doen.. en onvoorstelbaar dat hij alles wat we hebben zo in kan ruilen… voor wat?