Tulpelientje

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Tulpelientje
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10270361 Quote

  Wat fijn dat er allemaal goede echo’s waren!

  Ik heb een hele gekke vraag… 

  Ik zag vanmorgen dat mijn venusheuvel/schaamstreek wat opgezet is. Is dit normaal?? Voelt alsof er vocht zit ofzo zeg maar. Of vet haha. Maar ben dit niet gewend haha.


  Tulpelientje
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10267234 Quote

  Och he.. wat verdrietig.. gecondoleerd. 

  Ik moet sinds kort het werk van iemand anders overnemen en dit valt me behoorlijk tegen… Ik slaap elke nacht al slecht en ben helemaal kapot als ik thuis kom.. het werk is redelijk nieuw voor me, eerste keer dat ik het alleen doe. Dus ja het is ook wennen.. maar dat ik me zo zou voelen had ik niet verwacht. Ik kijk het deze week nog even aan en anders wat minder.. kan zo niet eens naar zwangerschapsgym, totaal geen energie voor meer haha. Wat vinden jullie?


  Tulpelientje
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10266537 Quote

  Mijn 20 weken echo was ook goed!! Druktemaker is het wel haha.

  Verder gaat alles zijn gangetje. Ik voel nu duidelijk de baby en ook zien we zo nu en dan de buik bewegen bij een schopje. Wordt nog wat als hij groter is… arme ribben haha.

  Woensdag ben ik 20 weken. Bizar… gaat wel snel zo. Heeft iemand al zwangerschapsverlof aangevraagd? Ik heb het vandaag aangevraagd.. denk als ik 4 weken voor uitgerekende datum bekijk dan is het rond 11 maart. Komt wel steeds dichterbij!!


  Tulpelientje
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10263387 Quote

  Hee wat leuk fotografin, we lopen wat gelijk. Ik ben 8 april uitgerekend 🙂 hoe voel je je verder? Ik vind het ook allemaal spannend. Soms denk ooooh nog maar 22 weken en dan… vind het soms beetje enge gedachte haha.


  Tulpelientje
  Bijdrager
  In reactie op: Zoo zin in carpaccio #10262989 Quote

  Ooooo ik mis dat ook zo erg. Ik heb al een lijst gemaakt met wat ik de 1e week wil gaan eten haha. Elke dag een feestje dan.


  Tulpelientje
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10262465 Quote

  Hee Ele! Ja het zal wel normaal zijn denk ik nu maar haha.

  Ik moet zeggen, nu ik steeds duidelijker de baby voel begint er toch wat te groeien. Maar het blijft gewoon zo onwerkelijk en soms denk ik teveel na en vind ik het maar eng dat er iets in mijn buik beweegt haha.


  Tulpelientje
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10262323 Quote

  Hee Anky,

  Ik heb volgende week ook 20 weken echo. Ben benieuwd. 

  Voelt iemand de baby al schoppen? Ik wel en mijn vriend heeft hem ook gevoeld! Het wordt steeds duidelijker. Bizar gewoon


  Tulpelientje
  Bijdrager
  In reactie op: Harde buik? #10261294 Quote

  Tja ik heb het eigenlijk elke nacht wel. Als ik dan naar de wc ben geweest wordt het minder, maar dan val ik weer in slaap en begint het opnieuw. Het beste is dat ik dan uit bed ga, dan gaat het langzaam weg. 

  Ja misschien dat ik morgen dan maar even bel. Wist niet dat ik voor dit soort dingen ook mocht bellen. 

  Bedankt 🙂