Klijn

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Klijn
  Bijdrager
  In reactie op: Steeds minder bv kolven gedurende de dag? #10255142 Quote

  Zeker normaal! Als je ontspannen bent, is je melkproductie hoger. ’s Nachts is dat het beste, waardoor je in de ochtend de meeste melk hebt. Door de dag heen maak je wat minder aan, zeker als je aan het werk bent. Daarom kolf je steeds een beetje minder!


  Klijn
  Bijdrager
  In reactie op: Knalpositieve ovulatietest week na miskraam #10254869 Quote

  Is dit de eerste ovulatietest die je doet deze ronde? Het kan namelijk nog zijn dat het zwangerschapshormoon nog moet afbouwen in je lijf. Ovulatietesten reageren daar ook op!


  Klijn
  Bijdrager
  In reactie op: Gezocht voucher van Prenatal voor Babboe-korting #10254684 Quote

  Heb ik! Wil je de code gewoon hier geplaatst hebben, of moet ik m ergens anders doorgeven?


  Klijn
  Bijdrager
  In reactie op: Voor het eerst weer weg! #10254546 Quote

  Wij hadden een feest van een bruiloft in de buurt, toen heeft mijn schoonzusje een avond opgepast. Ik denk dat onze baby toen een week of 7-8 was. Mijn man vond het verschrikkelijk, ik was juist wel blij om er even uit te zijn 🙂


  Klijn
  Bijdrager
  In reactie op: Wat moet ik hier nu weer van maken?! #10254369 Quote

  Met zo’n korte cyclus zou je bijna verwachten dat het met je ovulatie te maken heeft… Dat de periode na je eisprong dus gewoon aan de korte kant is (die van mij is ook maar 11-12 dagen, ipv 14). Zeker de krampjes aan 1 kant geven me dit idee, omdat je eisprong natuurlijk over het algemeen aan 1 kant tegelijk plaatsvindt. Ik heb rond mijn ovulatie ook altijd pijn, soms lichte steken, soms 1,5 dag heel heftig…


  Klijn
  Bijdrager
  In reactie op: Vraagje wat betreft ov test #10254365 Quote

  Sensitest vond ik ook heel fijn! Je hoort ook veel dames die de digitale van clearblue aanraden als een soort back-up. Deze zijn een stuk duurder namelijk, maar geven een smiley aan tijdens je piek, waardoor je zeker weet dat je hem gevonden hebt. De gewone tests is toch een kwestie van streepjes vergelijken, en daar valt natuurlijk altijd over te twijfelen 😛

  Ik heb het zonder clearblue gedaan, vond die van sensitest prima, ben gelijk zwanger geraakt toen ik met deze tests begon.


  Klijn
  Bijdrager
  In reactie op: Geen kloppend hartje, hoeveel weken? #10254364 Quote

  Als je nog maar kort gestopt bent met de pil, kan het sowieso zijn dat je cyclus nog een rommeltje is. Als je geen ovulatie hebt gemeten, is dat dus geen zekerheid. De termijn van een zwangerschap wordt bepaald vanaf 2 weken vóór je ovulatie. Meestal is dat de start van je menstruatie, als je een regelmatige cyclus hebt van 28 dagen. Volgens je menstruatie/geschatte ovulatie zou je nu dus 7+5 moeten zijn, maar omdat jij nog maar pas van de pil af bent, hoeft dat niet het geval te zijn. Misschien heeft je ovulatie pas later plaatsgevonden, dan was deze echo dus eigenlijk nog te vroeg.

  Ik zou gewoon nog even afwachten, en kijken wat de volgende echo laat zien. Als het vruchtje gezond is, zal het dan gegroeid zijn, en waarschijnlijk wel een kloppend hartje hebben.


  Klijn
  Bijdrager
  In reactie op: Ontlasting baby bijna 6 maanden #10254362 Quote

  Wat voor voeding krijgt je dochtertje? Borst, fles, vast…? Het is in principe nooit de bedoeling dat de ontlasting hard en droog is. Mijn zoontje had hetzelfde, en bleek te weinig vocht binnen te krijgen. Dit kwam omdat mijn borstvoeding terugliep, maar hij was wel tevreden na die voedingen, dus ging ik er vanuit dat het ok was. Een keertje kolven liet zien dat ik echt nog maar weinig melk aanmaakte, dus toen maar volledig over op de fles (ik deed al 50/50). Na 2 dagen was het probleem over!