Chantal vd meer

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Chantal vd meer
  Bijdrager
  In reactie op: Altijd vroeg wakker #10328993 Quote

  Hoi! Het is heel erg herkenbaar maar ik heb een tip van een slaapchoach gehad en die lijkt wel iets te werken want ik zat ook te tobbe met middag slaapje en inderdaad s avonds laat slapen en heel vroeg wakker.

  Wij houden de wakkertijden aan van maximaal 5,5 uur dus dat betekend 6.00 uur wakker 11.30 naar bed dan gewoon laten slapen en niet wakker maken hier is ze dan meestal rond 14.00/14.30 wakker en ligt dan ook 19.30 weer en valt nu meestal weer binnen een half uur in slaap  het enigste is dat het meestal nog wel 6.00 is maar haar nachten zijn weer langer want hier voor toen ze s middags rond 12.30/13.00 naar bed ging sliep ze dagen niet voor 21.00/21.30 

  Misschien heb je er wat aan ? Succes 


  Chantal vd meer
  Bijdrager
  In reactie op: Ondeugende peuter ! #10328991 Quote

  En hoe is het gegaan bij opa en oma ?

  Ja het is heerlijk lekker veel buiten te zijn de afgelopen dagen met de regen mis ik dat ook echt dat je niet de hele ochtend bijvoorbeeld buiten kan zijn.

  Hier een enorme kletskous en ook al vrij duidelijk er komen echt per dag woordjes bij en ook soms al 2 of 3 woorden zinnetjes… zo leuk!!!

  Ze heeft de laatste dagen wat onrustige nachten soms hoor ik haar wat huilen en weer vroeger dan normaal wakker.

  Van de week ook een enorme drift aanval gehad ik wist niet wat ik zag bij der normaal is ze helemaal niet zo !

  Herkenbaar ???


  Chantal vd meer
  Bijdrager
  In reactie op: Ondeugende peuter ! #10327018 Quote

  Leuk om je weer eens te lezen!

  En grappig dat het inderdaad herkenbaar is.. 😀 Hier nu ook alweer paar dagen 5.45 helaas ik denk dat we kunnen proberen wat we willen maar dat het vroege er gewoon in zit bij der! 
  Sinds ze weer opvang gaat en bij oma is geweest deze week slaapt ze s avonds ook weer sneller en ook bv na een dag veel buiten is ze ook erg moe dus het is wel fijn dat ze wat eerder in slaap valt !

  Is jou zoontje ook zo aan het kletsen?


  Chantal vd meer
  Bijdrager
  In reactie op: Koemelkallergie kind 1 jaar #10319233 Quote

  Soya word op deze leeftijd nog vaak afgeraden door diëtistes en cb omdat er ooo stoffen in zitten die nog niet goed schijnen te zijn voor die kleintjes. 1x per dag maximaal werd ons geadviseerd. Onze dochter is bijna 2 jaar maar krijgt helemaal geen melk heel soms een bekertje soya ze hebben dit ook zeker niet dagelijks nodig. Wanneer we te veel melk producten geven zit ze ook gelijk weer onder de eczeem. Ik zou geven waar jij je vooral goed bij voelt. Maar onze diëtist waarbij we liepen voor de kleine meid was ook geen voorstandervan soya. Succes ! 


  Chantal vd meer
  Bijdrager
  In reactie op: 2 jaar 5.30 wakker #10318683 Quote

  Dat is hier al 2 jaar bijna zo ! Heb van alles geprobeerd en langere tijden vol gehouden en dan leek het even te werken en viel ze weet terug ! Was hij daarvoor altijd een langere slaper ?


  Chantal vd meer
  Bijdrager
  In reactie op: Sprong 11?? 😬🙈😂 #10304867 Quote

  Jaa heel bizar hoe veel mensen gewoon hun ding blijven doen alsof er niks aan de hand je ben benieuwd of het nu na gisteren avond zal veranderen…

  Ooo dat is denk een vrij pittige baan zeg! En geloof ik dat het bijna geen doen is met een klein mannetje thuis die snapt er niks van en wilt aandacht want mama is er de hele dag! Fijn dat jullie lekker een tuin hebben waar hij kan spelen die missen wij helaas en dus vooral nu!

  Hahaha wat een goed idee zeg met vriendinnen zo een vrijdag middag borrel dat is een heel goed idee. Nou ik doe met regelmaat nu video bellen met sws de opa’s en oma’s en haar nichtje waar ze veel mee is.. en gelukkig spreek ik mijn vriendinnen veel via de app of bellen en we doen ook wel bv wandelen of even ergens buiten spelen met de kindjes en dan inderdaad met een flinke afstand ertussen en alleen op plekken waar het rustig is. 
  Vind het echt een vreselijke tijd dit. 
  Gaat mij te lang duren ! 


  Chantal vd meer
  Bijdrager
  In reactie op: Sprong 11?? 😬🙈😂 #10303774 Quote

  Ahhh jeetje dus hij is goed ziek geweest arme mannetje ! Maar gelukkig nu weer opgeknapt houden zo…! 
  Het is echt net een hele slechte film ja. 
  Ik werk in de kinderopvang dus ik moest van de week naar mijn werk ben daar 1,5 dag geweest dus wel wat minder dan normaal. Dinsdag moet ik weer werken dus ben erg benieuwd. Er komen weinig kindjes op het moment. Ik ga elke dag even lekker naar buiten met de kleine meid ze heeft dat ook echt nodig dus ik hoop heel erg dat dat ook blijft dat we wel even een frisse neus kunnen halen. Maar als ik bijvoorbeeld de net langs een snackbar loop en daar zijn ongeveer 12 man aan het werk op elkaars lip gaat het niet goed komen ben ik bang mensen nemen het lang niet serieus genoeg 

  Het hamsteren slaat echt nergens op hele lege schappen vandaag ook weer ik grijp bij zoveel dingen mis! 
  Voor de rest indd zo veel mogelijk thuis ik hoop dat het 6 april voorbij is maar ben bang voor het ergste.. Elke ochtend denk ik weer is dit nu allemaal echt ????

  Geef jij op het basis onderwijs les ?


  Chantal vd meer
  Bijdrager
  In reactie op: Sprong 11?? 😬🙈😂 #10302737 Quote

  Hoiii!! Ik had nooit meer gereageerd !

  Hoe is het nu ??? En hoe gaan jullie om met deze bizarre tijden!? Ben toch we erg benieuwd ?