MimiRosie

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • MimiRosie
  Bijdrager
  In reactie op: PCOS, Letrozol #10275471 Quote

  Nou ik heb zo’n 2 uur geleden mijn aller eerste tabletje in genomen! Ik voel mij nu een beetje alsof ik een oxazepam op heb alleen dan zonder extreme vermoeidheid, maar wel het lichte gevoel in mijn hoofd. Herkenbaar?

  En voor de mensen die wel een eisprong al hadden voor de Letrozol en temperatuurde.. Klopte dat toen ook niet? En hoe zit dat dan nu? Ik had nooit een dip tijdens mijn eisprong. Voor mijn eisprong was mijn temperatuur altijd tussen de 36.6 en 37 en na de eisprong tussen de 37 en de 37.4, maar kon dus voor en na de eisprong ook 37 zijn.. 


  MimiRosie
  Bijdrager
  In reactie op: PCOS, Letrozol #10272867 Quote

  Super fijn dat maar 1 eitje doorgegroeid is Lilo! Gelukkig. 


  MimiRosie
  Bijdrager
  In reactie op: PCOS, Letrozol #10272287 Quote

  @Lilo

  Ik word gelukkig wel zelf ongesteld en heb zelfs mijn vroegste eitje ooit gehad! Dus schiet op deze ronde gelukkig haha. Volgende week maandag moet ik ongesteld worden. Tenminste.. Tot nu toe is het op 1x na steeds 10 dagen na mijn eisprong gekomen. Ik ga het alleen slikken omdat ik wel heel onregelmatig ben en een slechte eisprong schijn te hebben en daardoor een te laag progestosteron.

  ME is een multi systeenziekte wat oa. extreme vermoeidheid veroorzaakt. Fibromyalgie is reuma in de wekedelen en POTS is een neurologische aandoening waarbij je bloed na het opstaan een afnamen heeft naar je hart en hersenen wat duizeligheid, benauwdheid en misselijkheid veroorzaakt.

   


  MimiRosie
  Bijdrager
  In reactie op: PCOS, Letrozol #10272047 Quote

  Ik begin dus pas mijn volgende cyclus met Letrozol, maar ik heb wel ook ooit een eitje van 10 en 1 van 13 gehad. Uiteindelijk is alleen die van 13 doorgegroeid, dus hopelijk is dat hij jou ook het geval. 


  MimiRosie
  Bijdrager
  In reactie op: PCOS, Letrozol #10269818 Quote

  Ow hey huh haha, ik had die andere berichten op een of andere manier niet gelezen haha, maar jaaaa zo fijn! Gefeliciteerd! Hopelijk blijft het plakken en goed groeien ❤️


  MimiRosie
  Bijdrager
  In reactie op: PCOS, Letrozol #10269322 Quote

  Menstruatie krijg ik gelukkig wel, maar heel onregelmatig. Cyclus is minimaal 24 dagen en maximaal 42 dagen tot nu toe.. In totaal 13 of 14 rondes nu zonder de pil.

  Testen dan Wilkindje 😇 Ik ben benieuwd! Dan ben je in ieder geval weer wat rustiger als je geen streepje hebt. Tenminste dat heb ik dan altijd. 


  MimiRosie
  Bijdrager
  In reactie op: PCOS, Letrozol #10269121 Quote

  Hey, 

  Op advies van Wilkindje sluit ik mij hierbij aan. 

  Ik loop nu bij de fertiliteitsarts en daar is uitgekomen dat ik geen goede eisprong heb en dus vanaf mijn volgende cyclus ook Letrozol moet gaan slikken vanaf dag 3. Zit helaas nu op dag 10, dus nog even wachten.. Mag dan ook starten met IUI. Super fijn! 

  Heb trouwens geen Pcos. 

  Iemand toevallig hier die Letrozol slikt en ME, POTS, OI, Fibromyalgie of CVS heeft? Zoja hoe reageerde je lichaam op de Letrozol? 


  MimiRosie
  Bijdrager
  In reactie op: Vraag over Letrozol gebruik #10269004 Quote

  Wat had Letrozol bij jullie voor bijwerkingen? Ik start er mijn volgende cyclus mee. Moet helaas dus wachten, want moet er ook op dag 3 mee starten en zit nu op dag 8.