KKKK

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • KKKK
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10255287 Quote

  @maja  wat fijn voor je!  Dan heb je er alsnog niet super lang op hoeven wachten lijkt me heerlijk haha. 

  @jmh ik had ook test van Kruidvat en had ook een licht streepje op mijn nod. Helaas werd ik toen 2 dagen erna ongesteld. Dus ik ga zelf nu pas wachten met testen tot paar dagen later. Maar als je al na je nod zit is dat wel positief. Kun je geen foto plaatsen? 

  Ik zou niemand adviseren voor nod te testen omdat ik dus blij werd, En paar dagen later ineens ongesteld werd. 


  KKKK
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10255171 Quote

  @maja  ik zou gewoon rustig door testen je bent pas sinds juni gestopt met de pil. 

  Ik ben zelf ook gestopt in juni en kreeg na 39dagen pas 1e menstruatie, daarna 55 dagen pas. Dus wacht nu op mijn 3e. Maar jij hebt dus wel heel mooie cyclus al. Maar het kan een jaar duren voordat het echt weer loopt zoals hoort. Dus kan gerust zijn dat je nu paar dagen later bent met ovulatie. Zou me daar echt niet druk om maken,  gewoon lekker rustig door blijven testen. 


  KKKK
  Bijdrager
  In reactie op: NOD November 2019 #10254720 Quote

  @liefje 

  Ik heb ook die van action 2x gedaan had toen ook geen streep. Dus kan zijn dat deze veel gevoeliger zijn. Op die kalender waar je de testen kunt plakken zie je aan de achterkant hoe het eruit moet zien als hij positief is. Dus zou daarmee vergelijken. Ik had eerste ronde bijna geen streepje pas alleen rondom ovulatie en op dag van ovulatie echt knaltest . Maar 2e keer dat ik ze gebruikte had ik elke dag lichte streep maar de ovulatie echt knal test.   Dus je zult wel zien dat het echt knaltest wordt. Je kunt ook op hun website voorbeelden zien van andere mensen bij de recensies. Zie je een beetje hoe het moet worden. 


  KKKK
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10254718 Quote

  @zonnebloem als je een positieve test hebt moet je binnen 24 uur seks hebben en dat moet in principe voldoende zijn. Dus geeft niet als je avond ervoor geen seks hebt gehad. De eisprong komt er dan aan en is dus nog niet op dat moment. 

  Ik ben juist heel erg tevreden met ovulatietesten scheelt zoveel denkwerk. Lekker op staafje plassen en je weet meteen als het zover is of niet. Heb het nu 2 rondes gedaan en merk wel dat mijn afscheiding ook echt eiwitelastiek is 2 dagen voor ovulatie. Maar toch wil ik zekerheid van test ook omdat ik onregelmatige en lange cyclus heb van  39 – 55 – 40 dagen dus dan kun je bijna niet zonder ovulatietesten vind ik. 


  KKKK
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10254717 Quote

  @idk  heb je niet nog een ovulatietest gebruikt? Dan is je eisprong vast later als je veel afscheiding hebt.. want na de eisprong is dat vaak juist minder of bijna niet. 

   


  KKKK
  Bijdrager
  In reactie op: NOD November 2019 #10254574 Quote

  @liefje. Je hebt altijd een streepje tenminste ik wel. En de dag dat je ovulatie dus bijna is krijg je echt een knal test. Dan is het teststreepje donkerder als controlestreep. Hij wordt dus echt vet donker. Ik had ook die van sensitest. Sinds 2e ronde gebruikt. Toen pas op dag 40 één positieve ovulatietest gekregen. En deze ronde op dag 25. Maar je twijfelt echt niet bij een positieve test. Dat is echt een knaller. 


  KKKK
  Bijdrager
  In reactie op: Van prikpil naar pil en al 2x niet ongesteld worden. #10254250 Quote

  Gek zeg. Geen soortgelijke ervaring maar ik zou meteen een test doen om dat uit te sluiten. Dus nu even naar winkel en testen. 


  KKKK
  Bijdrager
  In reactie op: Jongens naam #10253844 Quote

  Lynn en … 

  Jens, Jesse, Bas, Daan 

  Dat zijn  mijn top 4 namen. Maar ik hou van simpel geen aparte namen ofzo voor mij.