Zwindo

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Zwindo
  Bijdrager
  In reactie op: Miskraam gehad maar hoe nu verder? #10255233 Quote

  Hoi Gebruiker,

  Wat naar om te horen dat het niet goed is gegaan. Hopelijk ben je snel weer zwanger en mag je van een mooie zwangerschap genieten.

  Ik heb in maart een mk met ongeveer 5 a 6 weekjes gehad. Het heeft toen bijna 10 weken geduurd voor ik ongesteld werd. Ik ben wel een verhaal apart, want had in de tussentijd nog wel een positieve test (na al eerder een negatieve test te hebben gehad) maar die was de dag later alweer negatief. Toen gebeld met de VK en uiteindelijk bij de gyn beland. Op die dag dat ik naar de gyn moest natuurlijk ongi geworden en ze kon dus ook niet meer zien of het weer een vroege mk was of dat het een valse positieve test was. Het kan gewoon echt wel even duren. Wanneer je op de 8 weken zit gewoon even bellen met de VK, dat is wat ze vaak aangeven als richtlijn om ongi te worden. Dan kunnen ze altijd ook even kijken of er niet nog iets is achter gebleven. Of heb je al een echo gehad na de mk?

  Ik hoop natuurlijk gewoon dat je weer snel een positieve test in handen hebt. En hier nog mooi nieuws komt vertellen.

   


  Zwindo
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10254651 Quote

  Gecondoleerd Bo-Belle en heel veel sterkte!


  Zwindo
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10254300 Quote

  Gefeliciteerd kayleemn dat is echt een mooie duidelijke streep al geniet ervan  

  MamaMD ik zie de streep ook! Inderdaad licht maar wel al duidlijk aanwezig hoor. Dus al voorzichtig gefeliciteerd!

   


  Zwindo
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10254057 Quote

  Bo Belle jeetje wat heftig zeg! Ik vindt wel dat ze iets meer begrip mag tonen voor je. Ik zou persoonlijk liever willen dat ze gelijk open en eerlijk verteld wat er aan de hand is dan is het ook iets makkelijker te accepteren. Hopelijk dit keer geen rond vliegende glazen. 

  Ik heb toevallig mijn afspraak 1 dagje eerder als die van jou. Als ik die week ervoor nog niet ongi ben geworden doe ik nog wel even een test voor de zekerheid. Valt jou NOD nog voor de afspraak of heb je ook geen idee wanneer die valt?


  Zwindo
  Bijdrager
  In reactie op: Als het na vroege MK langer duurt #10253941 Quote

  Dankjewel flower! Ben in ieder geval blij dat jij al mooi nieuws hebt geeft hier ook weer goede hoop. Ik snap zeker alle onzekerheden en spanningen nu. Hopelijk mag je snel voor een echo langskomen en zie je een mooi kloppend hartje en kan je het dan allemaal ietsje meer loslaten en genieten.

  Ik ben nu officieel doorverwezen naar het fertiliteitscentrum en heb eind deze maand de eerste afspraak. Stiekem hoop ik natuurlijk dat er nog iets gebeurd in de komende weken, maar ga er niet vanuit. Heb geen nieuwe ovu testen meer gehaald en zie wel hoe het loopt. Nu meer de focus op die afspraak. Een andere soort wachtweken zeg maar.


  Zwindo
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10253938 Quote

  Knuffeltjeeee balen dat het allemaal zo lang duurt meestal is veel doorzichtige afscheiding een teken van je vruchtbare periode/ovulatie toch? Tenminste dat is wat ik heb gelezen en van veel meiden hoor die hun cyclus monitoren aan de hand van hun afscheiding.

   

  S D  dank het delen van je informatie. Ben heel benieuwd. Ik heb jaren geleden bij de gyn gelopen voor endometriose dus ben de nodige onderzoeken wel gewend. Nu deze (andere soort) wacht weken doorkomen. 


  Zwindo
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10253919 Quote

  Hallo meiden

  Ik sluit mij toch ook even hier aan. Ik ben sinds september vorig jaar gestopt met de pil. Eind april had ik een positieve test in handen, maar helaas werd dit in maart een vroege miskraam. Sindsdien hele lichaam over de zeik, lang geduurd voor ik weer ongi werd en een cyclus die alsmaar langer en langer wordt (had op dag 29 nog geen ovu piek kunnen vinden).

  Hierdoor vorige week vrijdag aan de bel getrokken en de vk gemaild of dit normaal is. Doorgestuurd naar de ha die met de gyn heeft gebeld en nu deze week dus de verwijzing gekregen voor het fertiliteitscentrum. Eind deze maand heb ik hier samen met mij man de eerste afspraak. De vraagformulieren hebben we al binnen, dus die ga ik binnenkort invullen. 

  Nou ben ik eigenlijk een beetje opzoek naar ervaringen van andere meiden die dit al hebben doorlopen. Wat kan je ongeveer verwachten tijdens zo’n eerste afspraak? Worden er dan ook al gelijk echo’s gemaakt? Zijn er nog tips om ons op deze afspraak voor te bereiden?

   

  Stiekem nog de stille hoop dat de afspraak niet nodig is en toch ineens een positieve test in handen heb, zou wel echt weer een actie zijn voor ons.


  Zwindo
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10253791 Quote

  liefsxlinn Ik zie ook een licht streepje hoor en als hij daarna zo donker wordt moet dat toch wel iets heel moois betekenen! Alvast voorzichtig gefeliciteerd! Ik denk dat als je na je NOD nog een test hij vast al duidelijker zal zijn! Spannend hoor! En wat speciaal dat het dan nu zo uitkomt.