Grietje24

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Grietje24
  Bijdrager
  In reactie op: Oktober 2020❤️ #10293811 Quote

  Cardiozuster wat super fijn! Gefeliciteerd!!

  Hier de 17e uitgerekend van nummer 2. Tot nu toe ontzettend misselijk met vlagen, maar verder valt het gelukkig mee qua kwaaltjes.


  Grietje24
  Bijdrager
  In reactie op: NOD februari 2020 #10291571 Quote

  @soooof ik vind het maar een rot test. Durfde daarna eigenlijk niet weer, maar vanochtend toch maar nog een andere test gedaan. En als ik die mag geloven ben ik toch echt zwanger! Binnen de afleestijd kwam hij al tevoorschijn.  Ik hoop dat die rot streep bij jou ook gewoon als een duidelijke op een andere test komt. En ook voor de anderen: ik duim voor jullie!   https://www.mupload.nl/img/zhiwu2.jpeg


  Grietje24
  Bijdrager
  In reactie op: NOD februari 2020 #10291471 Quote

  Hoi!

  Na al een tijd stiekem mee te lezen wil ik toch graag jullie mening. Afgelopen donderdag was mijn NOD. Tot nu toe nog steeds geen rood alarm, en af en toe wat ‘krampen’ maar anders dan normaal. Vanochtend een etos test gedaan met echt een hele lichte streep. Wat denken jullie? Hij kwam na 2 minuten en is in het echt iets duidelijker dan op de foto maar blijft heel licht. Ik weet dat ik het beste over een paar dagen nog een keer kan testen, maar zo veel geduld heb ik niet. 

  [IMG]https://www.mupload.nl/img/507uvx.jpeg[/IMG]


  Grietje24
  Bijdrager
  In reactie op: Eerste schoentjes. Shoesme? #10192897 Quote

  Hier ook begonnen op shoesme. Toen hij net de 1e stapjes buiten zette een stel met  zachte flexibele zool aangeschaft. Daarna de flexx waarbij er ribbels in de zool zitten zodat hij de afronding goed maakt met zijn voet. Loopt nu super op zn nikes😉 ik heb ze eventueel te koop staan op marktplaats, mocht je het willen testen zonder de volle prijs te betalen. Beide zijn nog als nieuw. 


  Grietje24
  Bijdrager
  In reactie op: Dreumes 15 maand is drama met luier verschonen #10163162 Quote

  Hier nog zo’n loedermoeder! Het is of de telefoon en rustig of een gevecht voor een schone luier met als resultaat dat alles en iedereen er onder zit. Dan is de keus makkelijk voor mij😉


  Grietje24
  Bijdrager
  In reactie op: Vakantie tips gezocht #10157384 Quote

  Ipv noorwegen/zweden bedoel ik trouwens oostenrijk/zwitserland. Geen idee hoe ik nou weer bij zweden kwam….


  Grietje24
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer stoppen met flesjes? #10112609 Quote

  Heb je al iets van karnemelk geprobeerd?   Misschien dat dat er wel in gaat, en vind ze de smaak van gewone melk niet lekker.

  50 zakjes knijpfruit is inderdaad net iets te veel van het goede😅 hier hoefde meneer ook geen fruitpotjes/zakjes meer uiteindelijk, en dat terwijl hij gek is op fruit. Ik heb een banaan in schijfjes gesneden en in een schaaltje gedaan en gewoon voor hem neer gezet. Eerst werd ik nogal moeilijk aangekeken, maar toch erg nieuwsschierig heeft ie het gepakt. Binnen 3 minuten was het schaaltje leeg. Hij wou het gewoon zelf doen. Ik hoef nu echt niet meer met een zakje knijpfruit aan te komen want dat beland meteen op de grond. 

  Maar goed, dat is alleen nog maar het fruit. Ik zou haar gewoon op vaste tijden ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, avondeten aanbieden. Gewoon wat je op dat moment hebt. Voor jullie allebei waarschijnlijk even pittig, maar kijk het 1/2 dagen aan. Grote kans dat ze daarna gewoon gaat eten wat je aanbied. Helpt dat ook niet zou ik even contact opnemen met het cb. Luister daarnaast natuurlijk altijd naar je eigen moedergevoel. Denk je echt dat ze te weinig binnenkrijgt: gelijk even cb bellen zodat je het met hun kunt afstemmen.