BOTW

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • BOTW
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Juli 2019 ♡ #10223229 Quote

  Onze dochter was altijd rustig, maar voor de bevalling begon ze wat meer te bewegen. En ik had eigenlijk de hele tijd een harde buik. 

  Tijdens de weeën voelde ik haar niet, tijdens persweeën ook niet. Vond ik soms best spannend en was elke blij dat ze er weer met de doppler aankwam, haar hartje bleef gelukkig steeds hetzelfde kloppen, dus ze had het prima naar haar zin nog. (Kan het me niet voorstellen als je hoofd er bijna uithangt haha)

  sinds gister stuwing… (flesvoeding) vreselijk! Kon niet op mijn zij slapen want ze staan op knappen. Met een strakke bh aan, en kon 1 fijne houding vinden toch nog een klein beetje geslapen. Hopelijk verdwijnd het snel. Word al een witte kool vandaag voor me gehaald en koel het af en toe met appelstroop uit de vriezer, en paracetamol is ook erg fijn.

  iemand nog een gouden tip die het ook gehad heeft? Las ook iets over thee maken van Salie? Moet melkproductie remmen, lijkt me wel heel vies haha.


  BOTW
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Juli 2019 ♡ #10223028 Quote

  MammavanB: je nieuwe lijf is gewoon even wennen, maar je hebt er iets moois voor terug, zo moeten we het maar zien😊 fijn dat je ook alweer zo snel op gewicht bent.

   

  JustanotherName: Spannend! Hopelijk begint het snel!! En ja Liv vind ik super mooi!! De kraamzorg schrijft haar naam vaak met een hartje (puntje van de i) ziet er zo leuk uit. Kort en stoer 🙂 


  BOTW
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Juli 2019 ♡ #10222995 Quote

  Wat spannend voor sommigen!! En voor alle dames zonder voortekenen… ik zat te wachten op de slijmprop, maar had eigenlijks helemaal geen voortekenen. Heb ook geen diarree gehad, maar het begon ineens met rugpijn, die steeds heftiger werd. Dus het kan nog altijd snel beginnen zonder voortekenen hihi.  

  Heb zelfs nog een stukje gewandeld dezelfde avond naar de jumbo, 2u later begonnen de weeën haha, wandelen moet ook goed zijn, of naja beweging, dus ben wat meer gaan bewegen, zou dag het zijn geweest? Hahaha.

  succes voor alle dames die nog moeten bevallen! Hopelijk hebben jullie snel jullie wonder in jullie armen, zo bijzonder!! 

  Het meest gekke vind ik dat als ik naar haar kijk dat ik denk: jemig dit is “gemaakt” in mijn lichaam van een hoopje cellen. Bizar! Dit zat gewoon bijna 9maand in mijn buik, die echt klein was, ze is niet groot maar kan me niet voorstellen waar ze gelegen heeft.

  en bijzonder om mijn lijf te zien, moest eerste dagen wennen aan mijn flubber buik, voelde leeg en werd er gek genoeg wat misselijk van als ik het aanraakte. 

  Vandaag is het dag 5 en mijn buik slinkt met de dag, heel bizar om te zien dat dat zo snel gaat. Ben al aardig plat weer en van 72,2 zit ik alweer op 65,3 kilo (was voor de bevalling 64kilo) heel fijn natuurlijk hihi.

  en ohja het beste moment dat je gewoon gepoept hebt, en het totaal niet zeer deed. Wat fijn zeg! Dat moment gaan jullie ook krijgen, ben je gewoon trots op jezelf😜

  groetjes van; Team no sleep 😂


  BOTW
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Juli 2019 ♡ #10222925 Quote

  Ik wil hier even laten weten dat woensdag 10 Juli met 38,4 weken onze dochter Liv is geboren! 💕 Dinsdag avond begonnen de rugweeën en ze is om 13:55u (eindelijk) geboren. 

  Had echt oerkrachten! En het is uiteindelijk gelukt op de baarkruk, een hele fijne manier vond ik dit. 

  Heb weinig schade van onder gelukkig, en het is een prachtig klein meisje.

  De dagen vliegen voorbij, en is allemaal even wennen, maar we doen het super!🥰


  BOTW
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Juli 2019 ♡ #10221602 Quote

  Vind het wel een stoere naam, en de betelenis is niet storend toch? Ik zelf had Mason op ons lijstje staan, zelfde uitspraak, maarja daar kan de naam weer verkeerd worden uitgesproken, uitspraak is bij Maison duidelijker 😉

  Mason / Mayson is engels en betekend: metselaar, steenwerker. 

  maar ach wie gaat er ooit naar een betekenis van een naam bekijken? Ik heb het bij onze naam wel even bekeken, niks schokkends haha. Maar om je heen gaat vast niemand dat uitzoeken toch? En ach anders is het niks raars hihi.

  Las laatst dat iemand hun dochter Vajén wou noemen, alleen betekend die naam in het turks: Vagina, tja daar zou ik misschien even goed over na hebben gedacht, wel jammer want wel een leuke meisjesnaam hihi. 

  bijna uitgerekend? En namen stress? 😁


  BOTW
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Juli 2019 ♡ #10221525 Quote

  Gefeliciteerd aan de dames die al bevallen zijn van hun wondertje!💕

  Sani; fijn dat het wat rustiger is geworden, en 2 maanden samen vrij, wauw! Heerlijk!! 

  Hier ook nog alles rustig, wel een wat ander gevoel in onderbuik maar kan niet zo goed beschrijven wat ik voel, niet echt krampen, maar het voelt ook niet prettig, en soms ook wat in onderrug… het is soms ook ineens weer weg. maarja je gaat ook overal op letten, en denk bij alles: is dit een teken???? Maarja zal nog wel even duren. 😆

  wel nog steeds veel harde buiken, als ik al van de bank kom of uit bed stap begint het al. Zal blij zijn als ze er straks uit is en ik me weer comfortabel kan bewegen 😉 althans dat hoop ik maar haha.

  Vind het wachten wel vervelend soms, ik durf niet echt ver meer de deur uit, heel gek maar voelt toch onprettig, ga niet even lekker meer weg te shoppen ofzo. 

  *38.3 week


  BOTW
  Bijdrager
  In reactie op: Opzien tegen kraambezoek.. #10221062 Quote

  Bedankt allemaal voor jullie lieve woorden! Voel me iets minder “gek geworden” haha!

  ook bij samen bevallen gaven ze aan dat je de baby eerst lekker bij je moet houden, hoeft niet meteen bij jan en alleman op schoot. 

  Laatst waren we op kraamvisite bij mijn schoonzus, en toen had de zus van de kraamvrouw de baby, en werd ook meteen bij haar dochtertje op schoot gezet, ik dacht: ohneee! Dat wil ik niet hoor!! Maargoed die zijn een stuk relaxter dan mij daarin geloof ik. 

  Fijn om te lezen in elk geval dat meer mensen deze gevoelens wel hebben, pandababy jij had er dus ook al over na gedacht hihi. Oh en kinderen om mij heen zijn vaak ook snotterig, en soms wat smoezelig, kan daar niet zo goed tegen haha. 

  Las laatst ergens dat visite een vinger in de mond stopte van de baby, werd de baby rustig van…. dan kun je mij echt opvegen en neem ik baby mee naar boven🙈 meeste mensen weten van mijn smetvrees en handjes gewas, dus hopelijk houden ze daar rekening mee 😉

  man en ik hebben samen lekker 4 week vrij, en willen heerlijk samen genieten, dus liever niet elke dat visite, maar gewoon ook tijd met zijn 3tjes zonder ergens rekening mee te houden!😊 heb ook duidelijk op het kaartje staan: bewondering op afspraak! 

  Had eerst: bel, kom & bewonder maar vond dat te uitnodigend klinken, oeps! Hahahahaha erg hé…. 


  BOTW
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Juli 2019 ♡ #10220584 Quote

  Ik heb laatst ergens gelezen dat je het bedje niet hoeft op te maken, dit doet de kraamverzorgster. Er was iemand die het opgemaakt had, en eenmaal toen ze thuis waren heeft de kraamverzorgster alles afgehaald en opnieuw opgemaakt. 

  Ik maak het bedje eerst niet op, maar als je ‘s avonds thuis komt, komt de kraamzorg dan ook nog? Of hoe zit dit? Blijf je dan automatisch ziekenhuis als je daar bevalt en ga je volgende ochtend naar huis?