Gebruiker10123695

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: ICSI / Operatie #10243346 Quote

  Lijkt me een heel lastige keuze zeg…. Is het een optie om het eerst zo te proberen en als er niets uitkomt, alsnog te kiezen voor de operatie? 

  In reactie op: Wat is jou ervaring van een keizersnede #10233047 Quote

  En dan mag je zomaar zelf kiezen?? 

  In reactie op: Met 32 weken verhuizen… #10227301 Quote

  Herkenbaar! Wij gaan verhuizen als ik 33 weken ben, tweede week oktober. Krijgen de sleutel de 1e. Wij hebben  lang getwijfeld of we dit wilden, maar besloten ook ons droomhuis er niet voor te laten schieten. Aan het huis hoeft bijna niks gedaan te worden, dat scheelt echt wel in de stress! Maar ik zie er ook tegen op hoor, ik doe graag veel zelf en dat zal niet gaan… ‘orders uitdelen’  en koffie zetten voor iedereen die komt helpen… 

  En we proberen alles zo rond mogelijk te krijgen, daarom hebben we nu ook gekozen voor een verhuisbedrijf en niet zelf sjouwen. Ook zorgen we dat we alles voor ons kleintje in huis en besteld hebben (babykamer wordt in nieuwe huis bezorgd), de adressenlijst klaar is en de kaartjes klaarstaan in september, zodat we echt alleen maar ‘verhuisstress’ hebben tzt! 

  Ik vind het jammer dat er hier niet in huis door het kamertje  lopen dat straks de babykamer is, maar de gedachte aan ons mooie perfecte huis en onze nieuwe fijne start met ons drietjes straks doet een hoop goed! Mocht je er over willen kletsen, let me know! Spannend is het wel…! 

  In reactie op: Aan alle mannen #10227247 Quote

  Ik vind je stukje geweldig, Ronald! Ben het helemaal met je eens. 

  In reactie op: Moeders omgeving Leiden e-mail #10223146 Quote

  Hoi! Ik kom ook uit Leiden, nou ja Leiderdorp . We gaan verhuizen naar Lisse, vlakbij Leiden en ik werk in Leiden. Lijkt me leuk om aan te sluiten. Wij verwachten eind november ons eerste kindje. Ik stuur een mail! 

  In reactie op: Starten met gonal f #10216887 Quote

  Hoi! 17 weken zwanger nu ma IVF met Gonal-F en Ovitrelle.  Ik vond het spuiten zelf erg meevallen, de bijwerkingen waren wel pittig! Ik spoot wel een erg hoge dosering overigens.. 

  Vooral heel moe en stemmingswisselingen waren hevig, ik voelde me af en toe echt een kreng (was ik ook haha). Het beste wat je kunt doen is daar niet tegen vechten, maar het accepteren. Het is geen excuus voor alles, maar zodra je je een beetje jezelf weer voelt kun je het er ook (samen) over hebben. Belangrijk is dat, zowel jij als je partner je beseft dat het echt de bijwerkingen zijn en niet jij zelf. En je weet waar je het voor doet! Bij mij groeit er nu een prachtig sterk meisje in mij, dat was het meer dan 1000 keer waard! 

  Als je je moe voelt, kijk op welke momenten je (extra) rust kunt nemen.. ik voelde me een oud mens, maar het hielp enorm toen ik me er eenmaal aan kon overgeven. Je lichaam maakt onwijs veel door! Probeer zo min mogelijk in huis te doen en laat dat aan anderen of je partner over. Ik voelde me schuldig want ik doe graag alles zelf, maar aan de andere kant: het is voor je partner íets wat hij of zij terug kan doen voor alles waar jij met je lijf doorheen gaat!

   

  Heel veel succes! Stéphanie 

  In reactie op: Clear Blue loopt niet op. Ervaringen? #10204618 Quote

  Ik zou me er niet teveel zorgen over maken… Als je een week geleden 2 weken zwanger was en nu dus 3, is het logisch dat de test nog steeds 2-3 aangeeft! 

  Ik begrijp je helemaal! Wij begonnen met ivf in de eerste week dat ik op mijn nieuwe werk begon… collega’s heb ik het niet verteld, omdat bleek dat ik enigszins met mijn tijd kon schuiven voor het plannen van de echo’s. Het ziekenhuis denkt als het goed is ook met jullie mee. 

  Ik heb het toen wel tegen mijn leidinggevende gezegd, heel moeilijk maar als je je bedenkt waar je het voor doet, is dat veel minder belangrijk. Je gaat niet voor je plezier zo’n traject in, al begrijpt een werkgever dat niet, verbieden mag nooit of te nimmer!!! Jij hebt vanuit de wet recht op verlofuren voor deze behandelingen. Tuurlijk wil je het in goed overleg, probeer jezelf niet te druk te maken. 

  Het heeft mij opgelucht, schaam je er vooral niet voor dat jullie dit moeten aangaan samen. Het is juist een prachtig bewijs van de liefde voor jullie kindje. Ik ben inmiddels bijna 11 weken zwanger en ik vond het ook heel fijn om dat met mijn leidinggevende te kunnen delen. Boeiend dat zij er van baalt dat ik met verlof ga in oktober! 

  Op de site van freya kun je ook veel info vinden over werk, werkgevers en jouw rechten.. 🙂 heel veel succes, maar nogmaals, ga er voor en kies voor het belangrijkste!