xCy

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Als het niet vanzelf gaat #10236402 Quote

  Ik snap je zo goed!!!!!

  Ik ben ook sinds januari bezig. Ik lees weliswaar voornamelijk mee maar ben wel dagelijks op het forum te vinden. Wij hadden in februari een bbz. Sindsdien al een half jaar niks, nada, noppes. De frustratie zit hoog en de tranen niet ver te vinden zodra iemand het onderwerp start.

  Over een week weet ik of ik ongesteld word, of niet. Anders gaan we ronde 7 in..


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Nod 26 augustus! #10234895 Quote

  Mijne is 28-8. Een rondje van 30 dagen dit keer. Lf van 15 dagen, elke ronde weer, dus ik kan wel goed berekenen wanneer mijn nod dag is.

  Voor ons is dit ronde 6 na bbz. In totaal dus 7 rondes bezig nu. Helaas in februari onze eerste zwangerschap verloren dmv een spoed operatie waarbij ik mijn linker eileider verloor. Dit was tevens ook gelijk de eerste ronde raak.

  We houden moed. Hopelijk is een mei-kindje ons gegund!


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: App, agenda of uit je hoofd? #10231919 Quote

  Flo! Gebruik het al bijna een jaar. Echt top! Eerst om mn cyclus te volgen na verwijderen spiraal en nu voor de kinderwens.


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Beetje dom #10229929 Quote

  Kan wellicht een simpel poliepje zijn, is zo weggehaald.


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Na een jaar proberen… hydrosalpinx #10227303 Quote

  ❤❤


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger worden na buitenbaarmoederlijke zwangerschap #10227126 Quote

  Jinxie ik zou zeker bellen idd, vooral ook omdat je nog steeds klachten hebt. Wellicht heb je vocht ophoping door de beschadiging en ervaar je daar klachten van. 

  Hou je ons op de hoogte?

  Elsiejoy, gefeliciteerd! Binnen 4 maanden is zeker een optie na HSG. Volgens mij is het 3 tot 5 a 6 maanden extra vruchtbaar!


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger worden na buitenbaarmoederlijke zwangerschap #10226944 Quote

  Ik heb geen HSG gehad maar een FIS-echo. Ook doorspuiten net zoals de HSG maar zonder contrastvloeistof. Ze gebruiken met een FIS-echo een schuimend goedje en dat is minder pijnlijk. Alsnog een rot onderzoek hoor..

  Bij mij bleek mijn overgebleven eileider in goede staat te zijn. Dit hebben we gedaan in deze ronde, 2 dagen voor de eisprong. Dus ik ben heel benieuwd wat het effect ervan gaat zijn.

  Na het doorspuiten ben je voor x aantal maanden verhoogd vruchtbaar omdat er een laagje in je eileider ligt! Heeft dus ook nog gunstige invloed op de kansen voor de zwangerschap 🙂 

  Overigens werk ik zelf op de afdeling gynaecologie en verloskunde en de afdeling fertiliteit. De FIS-echo heb ik door mijn collegas intern laten doen, dat was heel fijn.


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger worden na buitenbaarmoederlijke zwangerschap #10226908 Quote

  Ik heb in februari een spoed operatie gehad vanwege een vitale bbz aan de linker eileider (met kloppend hartje….)

  Ik ben mijn linker eileider kwijt geraakt die dag. Inmiddels zit ik in ronde 5 ná de operatie en is het nog niet raak bij mij. 

  Ik snap dat het ontzettend spannend is, zo ervaar ik het ook! Echter is de wens groter dan de angst en besloten we direct weer ervoor te gaan. Bij ons gaat het om het eerste kindje en was de bbz ook de eerste ronde gelijk raak, je zit echt in een rollercoaster dan!

  Ik hoop voor ons dat we gauw weer zwanger zijn en geen bbz hebben. Hou je me op de hoogte? Mocht je behoefte hebben aan contact kan je het altijd altijd laten weten.

  Hebben ze in het ziekenhuis geen HSG onderzoek aangeboden? Om te zien of je eileiders wel toegankelijk zijn? Vaak is het wel zo dat een eileider na een bbz beschadigd is en dan een zwak punt kan zijn op evt herhaling. Echter hoeft dat niet zo te zijn en gaat het gewoon goed!