xCy

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Verwacht mei 2020❤️ #10294682 Quote

  Herkenbaar. Ik kwam vorige week bij mijn bader thuis en mijn broer en schoonzus waren er ook. Ik zette een stap in de woonkamer en het eerste wat ik hoorde was; woooooooowwwww wat ben je dik!

  En dat bedoelde ze niet verkeerd, ze bedoelde het alsin dat ik gegroeid was. Maar het woord dik maakte het erg vervelend. Ik kan me daar echt over opwinden. Al die veranderingen in me lijf maakt me soms onzeker en deze woord keuze helpt daar niet bij. Ik was voor mijn zwangerschap altijd slank en ben nu 8kg aangekomen, vandaag 29+4 weken zwanger.

  —–

  Gelukkig is het met een sisser afgelopen lievesam!

  Ik ga vanavond voor de 2e keer naar een zwangerschapscursus van een bekkenbodemfysiotherapeut. Ben benieuwd.

  Volgende week nog een weekje op vakantie naar Gran Canaria! Ben benieuwd hoe dat gaat als ik 31 weken ben. 🙂


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Verwacht mei 2020❤️ #10282448 Quote

  Yes! De 24 weken grens gehaald. Zo blij mee als ex-IC neonatologie medewerker.

  Mocht er onverhoopt iets gebeuren kunnen ze vanaf nu actief gaan behandelen ❤


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Nipttest ervaringen #10281324 Quote

  Nipt met nevenbevindingen gedaan.

  Geen afwijkingen in de familie en beide onder de 30. Maar tóch willen we weten waar we aan toe zijn. De test is betrouwbaar en de 20 weken echo bevestigd ook veel.

  Wij zijn er blij mee. Zouden het zo weer doen! Inmiddels 23+4 onderweg van een jongetje 🙂


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Verwacht mei 2020❤️ #10281090 Quote

  Zo, wij zijn weer terug van de maandelijkse check-up met de verloskundige, 23,5 week alweer. Keurige bloeddruk, 112/68. Me baarmoeder is nu al 2 vingers boven me navel en de kleine lag helemaal onderin overdwars in de breedte. Hij werd gelijk boos en begon keihard te trappen naar al die handen die aan me buik zaten. Ook hartje luisteren was goed, 145 slagen per minuut in een keurig ritmisch tempo! Ook dat was niet leuk, hij was wederom flink aan het trappen naar het apparaat wat je dus hoorde 😂😂

  Hij is erg levendig voor z’n termijn en heeft een bovengemiddelde groei.. Oh god 🙈 super baby met uitgesproken mening in de maak 😂👌


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Kinderwagen: Dubatti vs Slee Mobile #10280606 Quote

  Wij hebben de slee mobile uit beverwijk.

  In mei worden we papa en mama dus het duurt nog even voor ik je een echte mening kan geven maar we werden écht goed geholpen door beverwijk. Mijn vriend is erg lang waardoor we veel tips en trucs kregen en dus bij deze kinderwagen uitkwamen. Erg tevreden


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Verwacht mei 2020❤️ #10279603 Quote

  Spannend! Ik duim voor je Sajeso.

  Morgen ben ik 23 weken, a.s dinsdag weer een controle afspraak. Ik draag me navelpiercing nog en deze is flink rood en geïrriteerd, als ik zo thuis kom na me dienst maar even schoonmaken.

  Zijn er meer dames die een navelpiercing dragen? Hoe gaan jullie hiermee om, hebben jullie al een zwangerschapspiercing in? Of hebben jullie hem eruit gehaald en waarom?


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Verwacht mei 2020❤️ #10278912 Quote

  Ik heb ook met regelmaat harde buiken. Al een aantal weken, hoort erbij en mag ook. Alleen moet het wel weer afnemen bij rust

   

  Ik ben nu 22+3 en voel de kleine zeer regelmatig, zo fijn. Alleen het omrollen geeft echt een naar gevoel in me buik..


  xCy
  Bijdrager
  In reactie op: Verwacht mei 2020❤️ #10274163 Quote

  Onze 20 weken echo was goed! De kleine man was erg druk waardoor het wat lastig ging allemaal. Maar hij groeit goed en alles zit erop en eraan.

  Het hijgen en benauwd zijn herken ik wel. Ik heb dat ook vrij vaak en snel. Ook voel ik mijn hart regelmatig kloppen en soms door heel mijn lijf. Erg naar gevoel..