Man van M

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Man van M
  Bijdrager
  In reactie op: Help ik ben zo onzeker bruin bloedverlies! #10191361 Quote

  Hou het zelf goed in de gaten! Mijn vrouw had dat ook en bij haar was dit een bbz. Zoals velen hier al aangeven hoeft dit ook niets te betekenen.

  Haar klachten was plaatselijk / constante pijn in haar onderbuik (rechts). Bruin bloed verlies (soms korrelig) en ook pijn in haar rechter bovenbeen. Haar klachten namen zelfs af voordat het ontdekt werd.

  Ik hoop dat het bij jou allemaal goed gaat en hopelijk is de onzekerheid snel weg!


  Man van M
  Bijdrager
  In reactie op: Dag 9 bruine afscheiding #10191260 Quote

  Ik ben geen expert (niet eens ervaringsexpert omdat ik een man ben), maar heb je toevallig al een zwangerschapstest gedaan? Bruine afscheiding heeft mijn vrouw ook gehad tijdens haar zwangerschap.

  In haar geval liep dit niet goed af (bbz), maar gynaecoloog zei daarover dat het ook door innestelling kon gebeuren. Ik hoorde ook verhalen van mensen die ‘ongesteld’ (lees: bloeden) werden terwijl ze zwanger waren. 


  Man van M
  Bijdrager
  In reactie op: Vijf en halve week met buikpijn en bloedverlies #10190732 Quote

  Erg naar! Sterkte met het herstel. Ik ben 27 februari geopereerd aan een buiten baarmoederlijke zwangerschap. Mijn linker eileider is weggehaald samen met het kleintje. Het bizarre bij mij was dat het kleintje ook een kloppend hartje had in de eileider..

  Jij ook sterkte met het herstel en verlies. Hopelijk gaat het inmiddels al beter met je. 

  Het is bizar hoe je binnen een week van geluk omdat je een positieve zwangersschapstest in handen hebt naar verdriet en een operatie kunt gaan.

  Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor de steun betuigingen. Doet mij veel hoe meelevend iedereen hier is 🙂


  Man van M
  Bijdrager
  In reactie op: Vijf en halve week met buikpijn en bloedverlies #10190710 Quote

  Helaas treurig nieuws… zojuist is er een buitenbaarmoederlijke zwangerschap vastgesteld. Dit betekent dat ze zometeen een eileider weg gaan halen.


  Man van M
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger en partner burn out #10190521 Quote

  Een vriendin van mij is niet zwanger maar haar vriend heeft ook een burn out. Hij heeft helemaal geen put om uberhaupt iets te doen. Maar ik ben geen expert op het gebied van burn outs natuurlijk. 

  Wat wel belangrijk is dat hij hulp heeft, niet alleen voor hemzelf maar ook voor jou!

  Heel veel succes en sterkte met je situatie. Ik hoop dat jullie er samen uit komen en dat jij van je zwangerschap kunt genieten 🙂


  Man van M
  Bijdrager
  In reactie op: Vijf en halve week met buikpijn en bloedverlies #10190303 Quote

  Super bedankt voor de reacties! 

  Flink wat uren wachtend in het ziekenhuis doorgebracht. Tweemaal echo gehad, bloedtesten, maar nog niets gevonden. Er is niet direct een teken dat het hier om een buitenbaarmoedelijke zwangerschap gaat. Omdat de pijn aanhoud op een specifieke plek proberen ze alle scenario’s  uit te sluiten.

  Zaterdag wordt ze wederom gecontroleerd en blijven ze haar in de gaten houden. Zo lang ze niet bloed (het bruine kon volgens de gynaecoloog inderdaad innesteling zijn) of meer pijn krijgt kan ze thuis blijven, anders moeten wij meteen bellen.

  We zijn heel netjes behandeld en onze klachten worden serieus genomen. Dit geeft ons nu een goed gevoel. Ja, de onzekerheid blijft, maar ook de hoop. Op dit moment zijn wij blij dat wij dag en nacht terecht kunnen in het ziekenhuis. Geeft wel een rustig gevoel.


  Man van M
  Bijdrager
  In reactie op: Vijf en halve week met buikpijn en bloedverlies #10190200 Quote

  Is de pijn alleen in haar rechterzij? En heeft ze toevallig ook last van haar schouder/rug (tussen de schouderbladen)? Dat zou kunnen duiden op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ik zou even bellen, zodat ze in ieder geval kunnen kijken of het dat niet is. Daarnaast over het bloedverlies iets geruststellends: een vriendin die nu zwanger is heeft ook in het begin last van bloedverlies gehad en krampen. Dat blijkt een soort “blauwe plek” in de baarmoeder te zijn, waarschijnlijk ook gebeurt met het innestelen, en daardoor heeft ze nog steeds regelmatig bloedverlies. Dit heeft dus niets met de baby te maken, met de baby gaat alles goed. Ze is nu ruim 13 weken zwanger. Zoiets zou het ook nog kunnen zijn. Wel even de verloskundige bellen als de pijn aan één kant toeneemt en als je je zorgen maakt! Sterkte en ik duim voor jullie!

  Geen pijn in haar schouder, wel rug en bovenbeen. Ik heb met de huisartsenpost gebeld, daar zijn wij net geweest en die heeft ons met spoed doorgestuurd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Daar wachten we nu op…


  Man van M
  Bijdrager
  In reactie op: Vijf en halve week met buikpijn en bloedverlies #10190158 Quote

  Op dit moment neemt de pijn in rechterzij toe. Ook lijkt het dat het bloedverlies erger wordt. Op dit moment maak ik mij meer zorgen om mijn vrouw dan het kind. Ik heb het idee dat er iemand naar haar moet kijken..