Ixxomi

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Ixxomi
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger? #10216115 Quote

  ik zie ook een lichte streep. Was het inderdaad binnen de afleestijd? Dan denk ik dat we je kunnen feliciteren 😛


  Ixxomi
  Bijdrager
  In reactie op: Hartje niet meer te horen (doppler?) #10215114 Quote

  Bij mij hoorde de vk bij 16 weken nog niet eens wat met die dopler. Ze deed gelukkig een normale echo daarna. Placenta ligt gewoon in de weg. Dus nee, nog niet druk maken. 


  Ixxomi
  Bijdrager
  In reactie op: Vanaf wanneer man niet meer drinken #10213662 Quote

  Misschien moet je hem eens meenemen naar 1 van je wekelijkse controles en het voorleggen aan de VK. Of die hem niet ook eens goed kan aanspreken. Soms moet iemand iets van een ander horen. Hoeveel kindjes komen wel niet veel vroeger dan gedacht? Is hij de eerste papa in zijn vriendengroep? 


  Ixxomi
  Bijdrager
  In reactie op: Ongesteld en zwangerschapstest #10213657 Quote

  Klinkt als een zeer vroege miskraam helaas. Maar zou het toch laten nakijken over een week of 2 of er niet toch een vruchtje zit. Kunnen ze nu waarschijnlijk toch nog niet zien. 


  Ixxomi
  Bijdrager
  In reactie op: Placenta werkt niet goed #10212426 Quote

  Ehm je mag gewoon eisen dat ze je inlichten hoor. Het is namelijk jouw medische dossier. Gewoon terug bellen en voet bij stuk houden. Tot het voor je duidelijk is hoe en wat. 

  Maar gebruiker, het probleem is hier dat er negatief over het onderwijs gepraat wordt terwijl iedereen in het onderwijs jullie in de zorg ook het beste toewenst. Alleen kunnen wij daar niet voor zorgen. Dat moeten jullie zelf gaan regelen met de bonden en werkgevers. 

  In de tussentijd maar klagen dat wij in het onderwijs het zoveel beter hebben gaat het probleem niet oplossen. En ik ben het langzaam spuugzat aan het worden dat elke keer als ik zeg dat ik docent ben mensen denken dat het allemaal tof is met zoveel vakantie en loonsverhogingen. En hoe slecht zij het wel niet hebben. Ga zelf de straat op? Ga zelf staken? Zoek uit welke taken je collectief kun weigeren zoals administratie oid. Eis je pauzes op. En zeg gewoon eens nee is nee. En als de bonden niet doen wat je wilt, dan ga je daar stennis schoppen. 


  Ixxomi
  Bijdrager
  In reactie op: Wat denken jullie? #10209424 Quote

  Meisje zou ik zeggen. Zag mijn eigen 12 weken echo en dacht toen direct jongetje. Nub stond een beetje omhoog. 

   

  Maar kan het ook fout hebben! Voor mezelf had ik het wel goed. 


  Ixxomi
  Bijdrager
  In reactie op: Onbedoeld zwanger #10209422 Quote

  Poeh. Ik weet niet of ik op mn 33ste een abortus zou laten doen. Ik had al stress van proberen zwanger te worden op mn 34ste. Zo bang dat we al te laat zouden zijn. Vind dat dus wel een gegronde reden om inderdaad even de tijd te nemen.