AnnetteJA

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • AnnetteJA
  Bijdrager
  In reactie op: Hoe lang mutsje nodig? #10268086 Quote

  Mutsje is eerste dagen echt alleen nodig omdat ze dan hun temperatuur nog niet onder controle hebben en veel warmte verliezen via hun hoofdje. Hier bij beiden meiden alleen mutsje opgehad in eerste week (dochters geboren in sept en okt). 


  AnnetteJA
  Bijdrager
  In reactie op: Voedingsjurk bruiloft december #10251259 Quote

  Wehkamp heeft veel kleding voor mama’s en voor een mooie prijs! 


  AnnetteJA
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer papa mama zeggen #10250553 Quote

  Joh geen zorgen, elk kind heeft zijn eigen tempo. Mijn dochter zei tot ong 20 maanden maar 5 woorden, waar mama echt niet onder viel. Wel papa. Nu is ze 25 maanden en ‘kletst’ ze erop los en hoor ik haar bijna dagelijks nieuwe woorden zeggen. Komt goed;)


  AnnetteJA
  Bijdrager
  In reactie op: Baby niet meer ingedaald. #10247214 Quote

  Geen paniek, dit kan echt geen kwaad. Mijn dochtertje was tot en met de bevalling ook niet ingedaald en dat is pas tijdens de bevalling gebeurd (en alsnog een hele snelle en voorspoedige bevalling). Nu 38 weken van no 2 en die is ook niet ingedaald. Enige is dat als je bevalling begint met vliezen die breken dan moet je meteen de verloskundige bellen.

  Komt dus allemaal goed 😄


  AnnetteJA
  Bijdrager
  In reactie op: Vakantie wel of niet meegaan? #10246517 Quote

  Gewoon boeken, ook met 28 weken zwangerschap kun je nog goed op vakantie. Zelf ook rond die periode op vakantie geweest en je voelt je dan echt nog wel prima.


  AnnetteJA
  Bijdrager
  In reactie op: Mijn baby wil alleen maar opgetild worden #10245673 Quote

  Ja die roze wolk…zo’n fabeltje! Het kan gewoon heel pittig zijn die eerste maanden. Wat ik nog wilde meegeven is dat Je ook om advies en hulp kan vragen bij de GGD/ consultatiebureau!

  heel veel sterkte komende periode! 


  AnnetteJA
  Bijdrager
  In reactie op: Misschien zwanger en mogelijk vrijgezellenfeest #10242039 Quote

  Ik zou me niet zo druk erom maken. Gewoon genieten bij je feestje. Bij mijn vorige zwangerschap teste ik positief op 1 januari….en met oud&nieuw gewoon gezellig meegedronken hoor! Bij deze zwangerschap ook gewoon gedronken tot aan de test. Een bloedband is er nog niet tot een week of 8 dus het is niet zo dat de baby alcohol binnen krijgt of dat het schadelijk is. Al moet je je niet klemzuipen natuurlijk. Wissel het gewoon af met 0% bier evt ook 


  AnnetteJA
  Bijdrager
  In reactie op: 3G ovenreiniger gebruikt… stom! #10230220 Quote

  Zolang je het niet hebt gedronken zou ik me echt geen zorgen maken hoor😉 Ze slaan een beetje door in de ‘risico’s’ tijdens de zwangerschap. Je mag idd helemaal niks meer doen en/of eten als je al die voorschriften moet geloven.