jannekevs

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Miskraam maar embryo groeit toch? #10215537 Quote

  Ik duim voor je dat ze volgende week het goed kunnen zien en er misschien toch een hartje knippert! Ik vind het inderdaad ook nog steeds een gek verhaal. Sterkte!! 


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Miskraam maar embryo groeit toch? #10215528 Quote

  Ja lastig. Ik heb er nog niet eerder van gehoord. Als je echt 7 weken zou zijn dan zou er wel een hartje horen te kloppen. Wanneer heb je weer een afspraak? 


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Miskraam maar embryo groeit toch? #10215524 Quote

  Hm dat is wel raar ja. Lijkt mij dat er dan niets groeit als het echt mis is. Hoeveel weken zou je nu dan ongeveer zijn? 


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Zonneallergie #10213918 Quote

  Ik heb er gelukkig bijna geen last meer van, maar een paar jaar terug had je bij de Kruidvat een speciale gel voor zonnenallergie. Hielp goed! 


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Altijd negatieve ovulatietesten #10212984 Quote

  Ik vond de ovulatietesten met streepjes echt lastig. Het was nooit echt helemaal positief. Ik heb veel gehad aan de digitale test van Clear Blue, ben de ronde dat ik deze voor het eerst gebruikte direct zwanger geworden. Vond toen ook voor de eerste keer mijn ei. 


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Positief??? #10212950 Quote

  Heb je geen andere test liggen, van een ander merk? Ik vind dit er bij alle drie gek uit zien, het streepje moet veel meer naar het midden toe zitten. Lijkt mij in ieder geval. Dit zijn soort vlekjes ofzo op de strip. 


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Niet kunnen eten #10212854 Quote

  Ik heb het eerste trimester vooral veel vloeibaar ‘gegeten’ Ik had altijd een breaker bij me en van dat knijpfruit, ook at ik veel banaan. Ik moest me er wel echt tot zetten om te eten, maar wist dat als ik het niet deed ik later alleen maar misselijker werd! Hopelijk heb je er over een maand geen last meer van. 😱


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Melkachtige afscheiding ervaringen? #10212389 Quote

  Ik had dat ook, dunne melkachtige afscheiding, en veeeel. Werd er toen een beetje gek van, aangezien ik een onregelmatige cyclus had dacht ik dus telkens dat ik ongesteld werd, leek net of ik m’n broek plaste soms. Daarvoor nooit gehad. Bleek dus echt zwanger te zijn!