jannekevs

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Zwangerschaps kleding #10235560 Quote

  Ik heb zelf veel van Asos. Ook heeft de Zara en H&M een aparte collectie. Vind daar wel veel dingen standaard of niet heel boeiend. 

  Ik draag nu veel jurkjes die een midi lengte hebben in 1 maat groter dan normaal. Met een riem om mijn middel oid accentueer ik mijn zwangere buik bijv. In principe kan je nog best veel van een normale collectie aan behalve broeken. (Ligt er natuurlijk wel aan hoe snel je een flinke buik krijgt) 😀 

   


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Strippen niet bij 40 weken? #10234024 Quote

  Hier ook pas met 41 weken. Vriendin van mij moest echt wachtte. Ze is met exact 41 weken zelf bevallen zonder strippen dus het was niet meer nodig. 

  Ik loop bij dezelfde praktijk en baal ergens dat ze het hier pas met 41 weken doen. Ik ben namelijk 19-12 uitgerekend. Wil toch wel graag voor kerst bevallen! 


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Steekjes / speldenprikjes #10232145 Quote

  Is heel normaal hoor! Is waarschijnlijk bandenpijn. Heb ik ook gehad. Zolang het niet echt extreme pijn word is er niets aan de hand. 


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Welke matras aanschaffen? #10230915 Quote

  Wij wouden eerst ook een vrij duur matras aanschaffen. Een vriendin van mij wees mij op de uitslagen van een test van de Consumentenbond. Hierin kwamen de Aerosleep en nog een aantal slecht naar voren. In de top 5 stonden 4 Ikea matrassen. Wij hebben dus een Ikea matras gekocht! Ik moet zeggen dat deze ook erg degelijk aanvoelt. 

   


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Geslachtsbepaling 13 weken ervaring #10230750 Quote

  Ik met 13+6 en met de 20 weken echo was het nog steeds een jongen! Dus het klopte. 


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Beetje een vieze vraag.. #10230479 Quote

  Hi, ik plaste altijd direct na dat we hadden geklust. Ik ben erg gevoelig voor blaasontstekingen. Ook bij mij kwamen er altijd ‘klonten’ (klinkt hoe dan ook vies haha) sperma uit. Ik heb ooit ergens gezellig dat er altijd zaadcellen al onderweg zijn en je die dus niet uitplast. Ik ben in de tweede ronde zwanger geraakt, dus als het verkeerd zou zijn gegaan met plasssn was dat niet gebeurd. 

  In je vorige topic heb je hier al antwoord op gehad. Maar; dit is normaal er hoeft niets aan de hand te zijn. Echter is een zwangerschap nou eenmaal zo dat je wel meer momenten zult krijgen dat je onzeker zult zijn of alles goed is daar binnen. Je krijgt namelijk niet elke week een controle dus zult lange periodes moeten afwachtte. Als je er nu al niet meer van kan slapen is het inderdaad goed om dit aan te gaan geven bij iemand. Gezonde spanning is goed, elke dag stress niet. Ik heb tijdens mijn zwangerschap soms weken dat ik me niet zwanger voel, terwijl ik dat toch echt nog steeds ben!  


  jannekevs
  Bijdrager
  In reactie op: Over tijd #10227591 Quote

  Test kopen, of naar de huisarts! Kan vanalles zijn.