Minty

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Minty
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend September 2019 #10214462 Quote

  Yes wendess me too! ☝🏻 vooral bij mijn broek aantrekken 🤣


  Minty
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend September 2019 #10213806 Quote

   OMG Ik heb net tijdens het niezen gewoon in mijn broek geplast 😱🤣🙈 dat had ik nog niet aan zien komen eigenlijk!

  Wendess nou pff, mijn buik blijkt enorm lijkt het. Ik krijg alleen maar reacties met: nou dan groei je flink zeg! Maar vraag me vaak af waar ze t vandaan halen? Mijn buik groeit netjes naar voren en ik ben 5 kilo aangekomen in 27 weken.. dus probeer me er vooral niet teveel van aan te trekken, ook al maakt het me een beetje onzeker net als jij aangeeft. Ons meisje zit netjes op ‘schema’ wat groei betreft, dus er is niet echt n probleem denk ik.

  Liekeseptember gefeliciteerd! Wat bijzonder dat die kleine een vreugde dansje deed in je buik! Heerlijk dat actieve bewegen hè?! Hoe gaat het met de verbouwing? Ik krijg er wel echt stress van hier, komen allerlei verrassingen tegen en het schiet mij niet hard genoeg op! En dan dat klussen na werk en in het weekend met mijn dikke buik 🙈 

   


  Minty
  Bijdrager
  In reactie op: Zwangere dames Limburg #10212483 Quote

  Ja leuk! EmPee, ook in Weert leuk zeg!

  ik ben wel in voor een appgroep. Heeft iemand toevallig een e-mailadres waarop we nummers zouden kunnen uitwisselen?

  groetjes


  Minty
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger ondanks niet “loslaten”?! #10212294 Quote

  Ik had een hele bolle buik, opgeblazen maag en inderdaad rommelende darmen. Ik had juist het tegenovergestelde, obstipatie. Maar daar heb ik wel al jaren last van. 


  Minty
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger ondanks niet “loslaten”?! #10212259 Quote

  Hey! 

  Haha lastige vraag wel hoor. 

  Om te beginnen is het zooo herkenbaar (denk voor bijna iedereen hier) dat iedereen om je heen dat roept en begrijpelijk soms mega vervelend. Ik betrap mezelf er nu ineens ook vaak op 🙈 

  zelf waren we zwanger in cyclus 4 of 5 en was ik er tot die tijd echt veel mee bezig, app heel strak bijhouden, ovulatietesten, elke maand wel n zw.test 🤷🏼‍♀️ en toen dacht ik in cyclus 4 dat het raak was, maar negatieve test. Ik had n mega opgezwollen maag en veel last van mijn darmen en ook gekke steekjes en maar 3 druppels bloed vlak voor verwachte menstruatie.. erna ben ik niet meer ongesteld geworden ook. Ik heb altijd gedacht dat ik dus nog zoveel bezig was met cyclus 4 dat ik cyclus 5 zonder ermee bezig te zijn zwanger ben geworden, maar elke keer als ik dit typ vraag ik me af of ik niet toch al in de 4e zwanger was. Toen ik voor het eerst weer testte bij mijn uitgebleven menstruatie 28dagen later was ie KNAL.. en ik ben ook al een keer een week vooruit gezet en bij de 20w echo was ze ook groot.. 

  dus geen speld op vast te pinnen.

  Maar om te antwoorden op je vraag, ik denk dat je PRIMA zwanger kunt worden als je er wel écht druk mee bezig bent, maar het zal wel helpen om te ontspannen en de druk te verlagen denk ik. 

  succes!


  Minty
  Bijdrager
  In reactie op: vorm buik #10212149 Quote

  Nee joh, dat is niet raar. Ik heb dat ook, als ik overeind kom en als ik mijn broek optrek ook, wordt het een soort driehoek moet de navel als hoogste punt. Is dat wat jij ook ziet?

  en ik heb nog geen buikspier meer getraind sinds ik weet dat ik zwanger ben. Til wel veel. 

  Ik heb morgen een afspraak bij de VK, ik zal het eens navragen.


  Minty
  Bijdrager
  In reactie op: Zwangere dames Limburg #10211762 Quote

  Hallo! 

  Mij lijkt dat wel leuk! Ik woon in Weert, ben nu 26w2d zwanger van een dochter 🥰

  x


  Minty
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend September 2019 #10210823 Quote

  Prilgelukseptember die brief kregen wij ook. Mijn collega zei dat ze dat bij haar ook 2x hadden gedaan, maar dat dat alleen maar indekken is. Ze zei als ik me onzeker opstel (haha) dan krijg ik gewoon de hele week dezelfde. Ze heeft me ook een naam gegeven..

  We zien het wel!

  ik heb sinds een week ofzo wel eens tintelende handen, bij alledaagse bezigheden. Kreeg ik vanochtend in de app de tip dat dat een symptoom van zwangerschapsvergiftiging kan zijn. Maak me niet al te veel zorgen, want de rest van de symptomen heb ik niet. Heeft iemand van jullie dat wel eens?

  En nog iets leuks (denk ik), sinds gisteravond zijn de schopjes anders geworden. Lijkt minder spiertrekking en meer aanhoudend duwen, weten jullie wat ik bedoel? Dat ik mijn hand op mijn buik leg en ze haar voet er echt tegenaan drukt..