Gebruiker10156378

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: 4 weken zwanger: kleine steekjes links #10234194 Quote

  Gefeliciteerd met je zwangerschap en heel herkenbaar ik heb ook steken links opgeblazen gevoel in mijn buik. En misselijk. Het is mijn 2e zwangerschap bij de eerste had ik al heel snel een buikje wat moeilijk te verbergen was en ook nu is die er al alleen ik wil wel echt nog mijn mond dicht houden dus zeer lastig. Probeer vooral te genieten hoort er allemaal bij je lichaam zit nu vol met hormonen en de een kan er meer last van hebben dan van de ander. Ik ben nu 5 weken en 1 dag en heb 4 september de eerste afspraak dat vindt ik nog het aller spannendste omdat je dan echt een bevestiging krijgt dat alles goed is

  Dankjewel, jij ook!!! 

  Gelukkig ben ik dan niet de enige. Maakte me al best zorgen. Ik heb ook al een buikje en ’s avonds is het nog erger, dan lijk ik gewoon al 15 weken zwanger. Ik pas mijn broeken ook niet meer want ze gaan niet meer dicht. Dus dat wordt losse kleding dragen. Het is wel heel moeilijk om het stil te houden want je wil het natuurlijk super graag van de daken schreeuwe, maar er kan nog zoveel gebeuren! 

  Laten we hopen op een succesvolle zwangerschap!! 

  In reactie op: 4 weken zwanger: kleine steekjes links #10234191 Quote

  Ik had die steken links ook aan het begin van mijn zwangerschap. Dit heeft ongeveer tot week 14 geduurt, niks om je zorgen over te maken dus! Krampjes pijntjes en steekjes horen er nou eenmaal bij

  Dankjewel voor je reactie. Ik maakte me al zorgen dat het niet goed zat. 

  In reactie op: 4 weken zwanger: kleine steekjes links #10234190 Quote

  Gefeliciteerd! Ik ben ook 4 weekjes zwanger nu. Afgelopen zondag was mijn NOD, dus dan zou ik nu 4 weken + 4 dagen zijn. Ik heb die steken ook heel erg. Ben steeds bang dat ik een miskraam krijg omdat dat nou eenmaal regelmatig voorkomt zo vroeg. Echter zegt een snelle Googlezoek dat ik me niet zo’n zorgen moet maken en gewoon moet genieten, dus dan proberen we dat maar haha. Heb je ook andere symptomen? Ik zelf heb gister al zwangerschapsbh’s moeten kopen omdat mijn borsten zo’n vreselijke pijn doen. Niet alleen eraan zitten doet pijn, maar lopen ook en wanneer de douchestraal erop komt ook… Ik jank ook continu en ben wat misselijk, hoewel dat nog wel te overzien valt. Oja, en ik heb continu honger. Ik word zelfs snachts wakker van de honger en dan doet het gewoon pijn in mijn buik zo erg… Is dit je eerste zwangerschap?

  Gefeliciteerd!! Ik ben nu 4 weken en 2 dagen zwanger, dus we lopen bijna gelijk. 

  Ik had eigenlijk al een week voor mijn NOD veel symptomen, maar wat ik voornamelijk heb is continu honger en als ik niet eet word ik misselijk, maagzuur, later op de dag krijg ik rugpijn, ik heb denk ik al bandenpijn en een opgeblazen gevoel. Dat van je borsten herken ik wel maar ik heb niet zo erg, lijkt me heel vervelend! 

  Mijn buik is ook al vrij opgezet en ik kan dus mijn normale spijkerbroeken niet meer aan. Kledingcrisis -_- 

  Ja dit is mijn eerste zwangerschap. Super spannend allemaal! En bij jou? 

  In reactie op: Chlamydia gehad en nu zwanger #10234025 Quote

  Dankjewel voor jullie reactie! 

  @ Jamie, spannend je bent er bijna. Succes met je bevalling binnenkort. Fijn ook om te horen dat je succesvolle zwangerschappen gehad hebt. 

  @ Laindey, wat leuk! Voor je het weet heb je een klein wonder in je armen! 

  @ Gebruiker10102650, ik heb geen idee hoelang ik er mee gelopen heb. Had ook nergens last van. Nu eigenlijk ook niet en ben ook vrij rap zwanger geworden na 5 jaar een spiraal te hebben gehad. Laat ik maar van het positieve uit gaan en niet aan de vervelende scenario’s denken. Mocht het wel gebeuren dan zie ik het dan wel weer. (Altijd makkelijker gezegd dan gedaan :)) 

  In reactie op: 5 weken en erg zenuwachtig /onzeker #10234008 Quote

  Heel spannend allemaal! Laten we hopen dat we allemaal een fijne zwangerschap tegemoet gaan. 

  Zelf ben ik ook enorm bang voor een miskraam, vooral als je al die verhalen leest. Google is echt mijn vijand. Maar goed, er gaan ook zoveel zwangerschappen goed. Het is heel vervelend maar we kunnen niets anders dan afwachten en goed voor ons lichaam zorgen.