Wittechocola

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren mei / juni 2019 #10292463 Quote

  Bij ons is het loopstoeltje echt favoriet. Ze rent als een gek door het huis, lekker achter de katten aan. Ze is nu ook zo ver dat ze het leuk vindt dat we achter haar aan rennen. Lekker gillen en gieren van t lachen. 

  We hebben gisteren het auto stoeltje besteld. Ze zit elke keer te piepen als we dr in de maxi cosi doen, ze kan zich slecht bewegen. Dus t is tijd voor een nieuwe fase!

  Gisteren even bij het inloopspreekuur van het cb geweest aangezien ze pas eind april weer een afspraak heeft daar. Waren erg nieuwsgierig naar gewicht en lengte. Maar ze is lekker weer goed aangekomen. Ze weegt nu 8660 en is 71 cm. Vorige keer was bij 6 maanden, 7500 en 67 cm. Haar lengte lijkt iets af te nemen in haar curve, maar alsnog netjes. Gewicht blijft duidelijk hetzelfde in de curve. 
  Gaat goed dus😃


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Ongelukkige/onrustige baby? Ten einde raad … #10292340 Quote

  Wat ontzettend rot voor jullie, en de kleine. 

  Mijn tip is om idd zeker naar een osteopaat te gaan! Je kunt er echt een heel ander kind voor terug krijgen. Zijn er met ons meisje van 8 maanden ook geweest. Elke keer was het drama op het aankleedkussen. Bleek wat knel te zitten bij dr nekje. Na 1 behandeling merkte we al een heel verschil. En maar 2 behandelingen nodig gehad. Weet niet waar je woont, maar Osteopaat Chris Vos in Amersfoort is een echte aanrader!

  Sterkte en succes!


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren mei / juni 2019 #10290136 Quote

  Grappig om te lezen; de vraag voor draaibare autostoeltjes. Zitten hier ook al een beetje naar te kijken. Kwam ook uit op de Maxi Cosi Axiss. Fijn om te lezen dat ie goed is. Met m’n bekkenklachten is dit wel extra fijn. 

  Even weer een vraagje van mijn kant. Zijn hier ook niet-werkende moeders? Zo ja, hoe bevalt dit? Ik ga waarschijnlijk na m’n revalidatie stoppen met werken. Werk in de zorg, en we redden het op het inkomen van m’n vriend. En met chronische bekkenklachten hecht ik toch meer waarde aan leuke dingen doen (en moeder zijn) dan aan werken. Simpele dingen als m’n dochter douchen of in bad doen, kan ik niet eens. 


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren mei / juni 2019 #10289082 Quote

  Ooooohhh Annemiekke, bij mij is het ZO erg😂

  Ik zat voor m’n zwangerschap op het randje van ondergewicht/ gewoon gewicht. Ik ben nu 12 kilo zwaarder dan voor m’n zwangerschap😱 Vind dat niet heel erg, maar heb dus allemaal nieuwe broeken moeten kopen. Zo makkelijk als dat ik broeken kocht voor m’n zwangerschap, zo moeilijk gaat dat nu. M’n heupen zijn flink gegroeid, en heb nu normale benen. Ik vreet wel als een malle, ben nog steeds een bodemloze put. En iedereen om me heen zei; oh joh, jij hebt zó je figuur weer terug nadat de baby er is. NIET DUS😖

  En die buik; bah. Heb echt een flubberbuik. Voor m’n zwangerschap echt een perfect strak buikje, had altijd strakke shirts aan. Nou, je raadt het al; ook nieuwe shirtjes moeten kopen. Allemaal losse shirtjes waar m’n buik niet zo op valt. 

  Ben echt ongelukkig over m’n buik. Maar ik ga in maart beginnen met het revalidatietraject, dus daar zit ook 2x sporten in de week bij in. Dus wie weet dat ik daar nog wat aan kan doen. Vrees weinig, want volgens mij is het allemaal huid.

  ‘Maar je krijgt er zoveel voor terug’😅

  Dus; ik voel je!!


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Droge / schrale wangetjes het insmeren #10287931 Quote

  Onze dochter heeft een heel gevoelig huidje, en wij gebruiken Zwitsal op ’t wangetje. Werkt echt perfect. Lekkere crème vind ik het. Smeer het sowieso op haar wangetjes als ik naar buiten ga omdat ze snel schrale wangetjes heeft. Hiermee lijk ik het vaak wel te voorkomen 🙂 Heb het ook in een potje gedaan, in de luiertas. 
  Heb het trouwens ook voor mezelf gebruikt ivm droge huid bij m’n ogen😅


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren mei / juni 2019 #10287044 Quote

  Thanks Ananasss! Ik ga de aanbiedingen maar in de gaten houden dan. Zie idd de maandbox bij Wehkamp in de aanbieding met 50% korting. Maar helaas alleen maat 2. Moet maat 3 hebben. Dus maar even geduld hebben en goed zoeken😅


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren mei / juni 2019 #10286858 Quote

  Even een vraagje van mijn kant. Welk merk luiers gebruiken jullie? Wat betaalbaar is? Niet die wasbare trouwens hoor. En waarom bevalt dit merk?

  Hoor het graag want wij zijn zoekende 🙂


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren mei / juni 2019 #10286276 Quote

  Ik ben 26 en denk wel aan een 2e. Heb alleen chronische bekkenpijn sinds mijn zwangerschap. Eind februari revalideren en dan maar hopen dat ik weer een deel van mijn leven terug krijg als voor mn zwangerschap. Maar hebben de laatste tijd veel mensen in de omgeving gehad waarbij de zwangerschap niet goed is gegaan dus we weten niet of we het risico willen lopen zegmaar. 
  Dus we weten het niet zo goed. 

  Onze lieve kindjes zitten ook weer in een sprongetje. Dus dat verklaart wel het eea aan onrust, iig bij mijn kindje. Raar slaapgedrag, veel spugen.

  Mijn draak ligt nu ook weer lekker op dr buik te spelen in bed😖 Mooi klote want moet echt slapen..