Wittechocola

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Moeders gezocht voor contact omgeving Baarn #10266636 Quote

  Wat grappig!

  SuusD, ik kom ook uit Leusden, mijn dochtertje is bijna 6 maanden 🙂

  Denk dat ik er ook wel open voor sta. Misschien een whatsappgroep?


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Verborgen reflux #10255259 Quote

  Ons dochtertje van 4,5 maand heeft ook verborgen reflux. Hebben het nu onder controle sinds ik gestopt ben met bv (ben gestopt wegens terugloop productie). 
  We hebben een anti-reflux flesje van Philips Avent, dikken de voeding met jbpm (gewoon van Nutrilon), hebben 2 behandelingen gehad bij de osteopaat (ook wegens andere klachten), hebben dr bedje opgehoogd en ze slaapt op haar buikje. Na de voeding zo rustig mogelijk blijven met haar en haar rechtop voeden. 
  Ook een tijdje Infacol gebruikt, maar niks werkt zo goed als jbpm. Als we het waren vergeten, was het meteen drama. 

  Hoop dat je hier wat aan hebt! Bij ons werkt dit allemaal echt perfect. Ze heeft nauwelijks nog wat terug.

  Succes👍🏻👍🏻


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Refluxklachten #10237992 Quote

  Mijn meisje van 3 maanden heeft er helaas ook last van. Wij gebruiken nu Infacol (Google maar even). Doen we voor een voeding in haar mondje. Ik merk wel verschil doordat haar boertjes makkelijker komen en ze droger zijn.

  Verder een half uur rechtop houden na de voeding en tijdens het voeden ook zo rechtop mogelijk. Het hoofdeinde van haar bedje omhoog doen. Dat is hoe ik het doe. Overweeg om even naar een osteopaat te gaan. Wij zijn er vanmorgen geweest. Door de weeënstorm is er waarschijnlijk een zenuw in haar nekje bekneld geraakt die in verbinding staat met haar middenrif (waar de reflux dus vandaan komt). Dit heeft ze losgemaakt en nu is het afwachten wat het doet. 

  Succes!!👍🏻


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Babyacne #10234491 Quote

  Mijn dochtertje heeft het ook gehad, vrij heftig ook. Ik geef borstvoeding, en het leek alsof de plekjes tijdens of na de voeding vuriger werden. Wel iig vanaf blijven, niet gaan pulken. Heb er ook niet aan gezeten en ziet er nu weer helemaal goed uit. Geduld!

  Maar als je t niet vertrouwd, wel maar naar de ha gaan. Succes ermee. 

  Ik heb het ook gehad! Flink gekneusde ribben ook idd. Hoort er helaas allemaal bij.. Op een gegeven moment gaat je kindje nòg meer indalen en dan wordt het wel ietsjes minder. Nog ff volhouden, je bent er bijna!!💪🏻

  De enige tip die ik je kan geven is idd rust houden en goed op je houding letten. Meer kan je niet doen helaas. 

  En geloof me, als je kleintje er is ben je het echt vergeten 🙂


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren mei / juni 2019 #10232267 Quote

  @Mama D, ik let er wel altijd op dat de badkamerdeur redelijk dicht is. Maar zodra ze de douche uit gaat is het goed, totdat we dr neerleggen op het aankleedkussen en haar gaan afdrogen. Dan is t drama. Trouwens, de laatste tijd vindt ze het aankleedkussen ook niet meer leuk. Begint soms meteen te huilen als ik dr neer leg. Proberen het al “leuk” te maken dmv een muziekje. In het begin werkte dat maar nu trapt ze er niet meer in..


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren mei / juni 2019 #10232210 Quote

  Leuk om al jullie verhalen te lezen! 🙂 

  Ik heb best wel een dingetje elke keer. Wij douchen met Nora, om de dag. Vaak douche ik met haar. Wij douchen ‘s avonds rond 10/11 uur. Beetje aan de late kant dus willen het nu na het eten doen. We moeten het samen doen omdat het voor mij nog lichamelijk te zwaar is om alleen te doen. Onder de douche vindt ze het héérlijk! Volledig ontspannen. Maar zodra we haar afdrogen raakt ze helemaal overstuur. 

  Hoe doen jullie dat?? Doen het bewust al nà een voeding zodat ze geen honger heeft. ‘s Morgens is voor mij lichamelijk ook niet te doen. Hoop dat jullie de gouden tip voor me hebben want ik zie altijd wel op tegen het douchen, vind t zo sneu voor dr😢


  Wittechocola
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren mei / juni 2019 #10230865 Quote

  Och, die prikjes, vreselijk!! Ik heb idd ook de DKTP gehaald in mn zwangerschap, maar alsnog voor de zekerheid het reguliere programma gekozen. Nora vond het vreselijk. Dat vrouwtje ging eerst allemaal testen doen, dus Nora liet helemaal trots zien hoe goed ze haar hoofdje overeind kon houden etc. Werd ze op dr ruggetje gelegd, bam-bam, beide prikken erin. Tranen stonden in mn ogen want ze was zo verdrietig. 3/4 uur na de prikjes had ze er echt veel last van, wilde alleen maar bij mij liggen. ‘s Avonds paracetamol erin gedaan en daar sliep ze aardig goed op. 

  Gebruiker 1009, ja joh, dat heb ik ook! Ook hele erge heimwee naar de tijd dat ze lekker in mn buik zat. Veilig, en lekker van mij. 

  Lekker klote, heb ineens een borstontsteking. Gisteravond/ afgelopen nacht ineens flinke koorts (heb NOOIT koorts). En ja hoor, werd wakker met een beetje pijn en gedurende de dag alleen maar erger (leuk op je verjaardag), met een heel ziek gevoel. Dus vandaag aan se ibu, para.. Leegkolven, koelen, verwarmen etc. Maar morgen toch maar de huisarts bellen. Heb het al wel eerder bijna gehad, maar was het elke keer nèt voor, nu helaas niet. 

  Dus ik ga nu slapen in de hoop dat Nora mij een goede nacht gunt, want die heb ik heeeeel erg nodig 🙁

  Trusten!