V i o

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Verloskundige controles onder werktijd #10267277 Quote

  Zal uren inhalen worden, denk ik. Ergens maar logisch ook… er is altijd een mogelijkheid om zaken te plannen buiten jouw werkuren. Ik heb zelf maar 1x binnen de werkuren iets moeten plannen omdat het echt niet anders kon en heb dit ingehaald ook al werk ik fulltime en hoefde ik dit eigenlijk niet te doen. 

  Ik vind het (zo zit ik dan wss in elkaar) niet kunnen dat het werk moet wijken voor zo’n afspraken, gewoon omdat ik er van uit ga dat er altijd nog andere mogelijkheden zijn. Maar das dan wss mijn ingesteldheid 🙂


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: NovemberBaby #10265037 Quote

  @Lynnepin, heel veel succes gewenst dan, je had het jou waarschijnlijk wel anders voorgesteld.. Komt goed!

  Ik zou ook graag wat bezig blijven en actief zijn, maar bij het minste heb ik harde buiken alsook steken, ben nochtans erg goed gebleven tot aan mijn 37 weken. Mijn werk mis ik vooral, maarja, dat moet nu maar eventjes wachten. Had gehoopt met de volle “Frost” moon van afgelopen nacht dat het op gang ging komen, helaas alweer niet. Iedere ochtend (nacht eigenlijk) word ik wakker met “Verdorie, is hij er nu nog niet uit???”. 

  Vreemd dat die andere 37 weken behoorlijk snel gaan en dat die laatste 2 weken een eeuwigheid lijken.  Ik zeg tegen mijn vriend dat je het kan vergelijken met 7 mensen die voor je zitten in de wachtkamer en 2. Bij die laatste 2 lijkt het alsmaar langer te duren :D. Wel wat babyborrelideetjes opgezocht, om de tijd te verdrijven, slaapjes tijdens de dag doe ik al genoeg!

   


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: NovemberBaby #10264789 Quote

  Proficiat aan alle dames die reeds mama werden! Ik ben momenteel 39w2d en word letterlijk gek van het wachten… 

  Vorige week slijmprop verloren na het ‘strippen’, dus ik dacht van nu duurt het niet meer lang, zijn we al weer een week verder en bleef de ontsluiting net hetzelfde. 1 cm opening (is eigenlijk gewoon door de druk van het hoofdje) en baarmoederhals zo goed als volledig verstreken.

  Wat doen jullie tijdens het wachten? Alles is hier al gewassen, opnieuw gewassen, gepoetst, nog eens gepoetst 😀


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Ineens alle symptomen weg😥 #10264786 Quote

  Bij mijn 1e zwangerschap was dit helaas ook een teken dat er iets niet pluis was, paar dagen later ben ik het vruchtje verloren. Bij m’n 2e zwangerschap nu (39 weken) verdwenen de symptomen plots ook rond de 8 weken, maar kwamen gewoon weer terug. 


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Welke zwangerschapsolie/crème? #10259350 Quote

  Allemaal pure verkoopstruckjes. Er is niets die werkt, ofwel heb je het zitten ofwel niet. Ik was mezelf dagelijks met Eucerinolie (sowieso een huid die niets van geparfumeerde zaken kan verdragen) waardoor m’n huid erg soepel is. Daarnaast heb ik 2x/dag mezelf ingesmeerd met zo’n crème. Alles zag er perfect uit tot aan 36,5 weken. Baby maakte een groeispurt et voila…. buik met heel veel striemen. 


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Vraag! Negatieve test en toch zwanger? #10259345 Quote

  Hmm, lijkt mij toch behoorlijk onwaarschijnlijk dat er een hcg  aanwezig is. Misschien fixeer je jou gewoon te veel op het willen zwanger zijn waardoor je maandstonden worden uitgesteld?


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: NovemberBaby #10259344 Quote

  Amai, als ik het zo lees ben ik eigenlijk wel nog “goed” aan mijn 37 weken. Doe nog alles zelf in het huishouden, boodschappen dragen, gisteren nog de vloer zitten schrobben :D. Ons meneertje is al ingedaald en heb al behoorlijk wat voorweeen die hun werk doen, maar wordt dus nog altijd afwachten. 

  Nog hoogstens een week of 3-4 wachten, maar die zullen lang duren vrees ik…

  Succes iedereen! 


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Moet je buik zakken? #10255514 Quote

  Mijn buik daalt ook niet echt, vanmorgen nog even nagevraagd en zou zijn omdat ik zelf eerder klein ben en de baby groot, daarom blijft hij “hoog” zitten terwijl hij eigenlijk al behoorlijk ingedaald is. Mss bij jou hetzelfde? 

  Ik snap dat je die opmerkingen niet leuk vindt. Net of het aftellen duurt al niet lang genoeg 😀