V i o

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Ben ik nu zwanger? #10214623 Quote

  9 dagen vooraf is wel vroeg…ik had enkele dagen voordien krampen en wat rozeverlies, daarmee wist ik genoeg :). Blauwe aders komen nu nog niet hoor.


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Darmkrampen 5wkn zwanger #10211237 Quote

  Ik vind het persoonlijk erg vroeg om al deze symptomen te hebben… het kan natuurlijk altijd.


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Onregelmatige hartslag foetus? #10211192 Quote

  Goh, ik vind 4 weken tussen de echo’s best lang. Heb hiervoor ook een vruchtje verloren, dus dan zit de angst er iets meer in denk ik.

  Al bij al valt het nog mee vind ik, sommige dames zijn echt obsessief en luisteren tot 2x/dag. Bij mij hoogstens 2x/week. Zolang je jouw kindje niet echt voelt is het wel een geruststelling om het hartje te horen.

  Hartslag vinden lukt me trouwens altijd hoor, weet goed genoeg waar hij zit. Overigens vanavond toch eens binnen geweest (had nog wat andere kwalen die ik vreemd vond) voor de zekerheid, maar alles was perfect in orde. 


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: 3 tot 4 weken zwanger en bloedverlies :( #10210911 Quote

  Hmm bij stolsel vrees ik toch verlies van het vruchtje… je weet het ook wel erg vroeg natuurlijk.


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Onregelmatige hartslag foetus? #10210904 Quote

  Ik ben 17 weken ver :). 

  Voor de rest klonk de hartslag normaal. Heb inderdaad voor de zekerheid eens de materniteit gebeld en zou allemaal in orde zijn. Moet tussen de 110 en de 150 zitten, ze vermoedt dat hij aan het slapen was! 

  Toch ffkes weer paniek 😀


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Indroogstreep kruidvattest. 2v5 #10209809 Quote

  Dit is toch echt wel geen indroogstreep… heb er tientallen versleten en ze kleuren niet zomaar. Vooral het feit dat het een roze kleur heeft.

  Hier eens op één ochtend zelfde testen gebruikt. Ene kreeg een streep, andere volledig wit. Verklaarde mzelf in feite gek, ondertussen toch al 17 weken zwanger 😉


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger worden na een miskraam #10209561 Quote

  Hangt dit er niet van af aan hoeveel weken je een miskraam kreeg? Ik had een “miskraam” aan +- 5,5 weken. Probleem was dat hcg maar gestegen was tot 19 (een biochemische zwangerschap dus). Dit maakt dat mijn hcg er heel snel uit was. Dag dat ik het vruchtje verloor was hcg al maar 4 meer. 

  Maand erna onmiddellijk zwanger. 


  V i o
  Bijdrager
  In reactie op: Beginnende miskraam? #10203334 Quote

  Ik had dit aan een 10-tal weken. Ook binnen geweest voor een echo en ik had een bloeding. Bleek dat een stukje placenta “afgekraakt” (??) was waardoor het gebloed heeft. Je kon het ook duidelijk zien op de echo waar er een bloeding geweest was. 

  Veel meer dan zorgen voor jezelf kan je niet doen hoor 🙂