LeonieS

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • LeonieS
  Bijdrager
  In reactie op: Buikkramp – menstruatie of kan zwangerschap ook? #10254321 Quote

  Ik had in het begin ook de hele tijd het gevoel dat ik ongesteld moest worden. Dat heeft zeker tot een week of 8 geduurd. Inmiddels ben ik al 16 weken zwanger en nog steeds heb ik af en toe buikkrampen alsof de menstruatie eraan komt. 

  Hopelijk heb je volgende week een positieve test in handen 🙂


  LeonieS
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Maart 2020 #10252590 Quote

  Wij hebben afgelopen donderdag weer een echo gehad en alles ziet er goed uit. Een extra echo was nodig omdat de vorige keer de buik nog niet helemaal gesloten was, maar dat is nu gelukkig wel het geval. Ik ben nu 15+5, 5 november hebben we de 20 weken echo. 

  Ik heb op het werk gevraagd om na mijn verlof van 4 naar 3 dagen werken te gaan. Waar in het begin gezegd werd dat dit geen enkel probleem zou zijn, wordt er nu ineens erg moeilijk gedaan. Ik hoop dat dit wel gaat lukken, anders moet ik tijdens mijn verlof maar uit gaan kijken naar een andere baan. Wil namelijk heel graag zelf zoveel mogelijk van de kleine meemaken en ik ben niet aan kinderen begonnen om ze alle dagen naar de opvang te brengen. Mijn vriend kan zoals het nu lijkt wel 4 dagen gaan werken, waarin hij 40 uur kan maken. 


  LeonieS
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Maart 2020 #10246792 Quote

  @ ElsieJoy, wij hebben er ook flink discussie over gehad. Mijn vriend wil het niet weten en ik in eerste instantie wel. Inmiddels lijkt het mij ook wel leuk als het een verrassing blijft 🙂

  Ik ben nu 13 weken en heb weer veel pijn in mijn onderbuik en rug. Vanmorgen urine na laten kijken maar het is geen blaasontsteking,  dus ik denk dat de banden weer flink opgerekt worden.

  Vinden jullie het ook zo lastig om telkens weer een paar weken te moeten wachten tot de volgende controle? Je moet er maar vanuit gaan dat het allemaal goed gaat met de baby. Ik ben nog steeds erg bang dat er wat mis gaat, omdat het voor mijn gevoel nog steeds te mooi is om waar te zijn. 


  LeonieS
  Bijdrager
  In reactie op: Oppas dilemma (schoonmoeder) #10245956 Quote

  Bedankt voor jullie reacties en tips. We hebben vanavond het onderwerp aangesneden en onze zorgen uitgesproken. Het werd niet echt goed ontvangen. Ze zagen het zelf helemaal niet zo en ook totaal niet dat het zwaar zou kunnen zijn. Wel zeiden ze dat het onze beslissing is, dus dat viel weer mee

  We hebben gezegd dat we er nog over na zullen denken, maar voor mij is het wel duidelijk dat het niet gaat gebeuren. Als ze nu al totaal niet inzien dat een hele dag een kind verzorgen behoorlijk zwaar is, dan zegt het voor mij genoeg, het voelt voor mij gewoon niet goed. We gaan maar eens kijken naar de andere mogelijkheden voor opvang.

  Mijn vriend wil niet dat we mijn ouders dan wel vragen daar voelt hij zich dan niet goed bij, wat ik ook nog wel weer begrijp.


  LeonieS
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Maart 2020 #10239843 Quote

  Oef spannend hoor kriebelbeestje, hopelijk krijg je dinsdag goede berichten. 

  Elsiejoy, dat lijkt me een bijzonder moment als je voor het eerst het hartje hoort.

  Ik heb gisteren een echo gehad en gelukkig is alles goed, ons wurmpie is goed gegroeid en het hartje klopt goed. De bloeding is waarschijnlijk veroorzaakt door een gesprongen adertje. Ben enorm opgelucht 😊 


  LeonieS
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Maart 2020 #10239027 Quote

  Lief dat je voor me duimt ElsieJoy. We zijn vandaag weer thuis gekomen. Ik heb vanmorgen onderweg al gebeld voor een afspraak en mag morgen om 9.30 komen voor een echo.

  Ik denk nu zelf dat het wel goed zit, omdat ik nog steeds erg misselijk ben en mijn borsten heel gevoelig zijn. Maar toch heb ik die bevestiging nodig dat het echt zo is. 


  LeonieS
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Maart 2020 #10238045 Quote

  Hey meiden,

  Ik reageer niet zo vaak maar lees wel altijd mee.

  Nu 9+4 en net best veel bloedverlies gehad. Ik zit op dit moment in Noorwegen en kan niet zoveel doen, wel heb ik gelijk de verloskundige gebeld en ik mag donderdag als we terug zijn gelijk komen.

   

  Zijn er meer meiden die ook bloedverlies hebben gehad en waarbij het gewoon goed ging? Met 7 weken hebben we wel een kloppend hartje gezien, maar ik maak me nu zo ongerust.

  Liefs Leonie 


  LeonieS
  Bijdrager
  In reactie op: Onrustig gevoel door zeurende pijn bij eierstokken #10234249 Quote

  Ik heb het ook gehad, bij mij was het voornamelijk aan de rechterkant. Ben nu 8 weken en op de echo was te zien dat alles prima op zijn plek zit. Nog steeds heb ik regelmatig krampen en steken, het is toch bandenpijn. Volgens mij gaat bbz ook gepaard met bloedverlies.