Gebruiker10118492

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Miskraam opwekken met Cytotec #10295589 Quote

  Aller eerst heel veel sterkte!

   

  Ik heb ze meerdere keren gehad. Moest ze vaginaal inbrengen. En het kwam alle keren inderdaad binnen een paar uur op gang. 

   

  Moest het echt met Water ingenomen worden? Dat ken ik niet.

   

  Hopelijk komt het alsnog snel op gang. 

   

  Sterkte

  In reactie op: Onzeker na 1e echo #10281439 Quote

  Gefeliciteerd met je zwangerschap.

  Ik heb meerdere miskramen gehad. Ik was daardoor zo bang. Heb dit uitgesproken bij de verloskundige en mocht daardoor iedere week even langs komen om te kijken naar ons kindje. Dat hielp mij enorm.

  Toen ik 12 jaar geleden zwanger was van mijn dochter was ik heel vaak aan het spugen. De zwangerschappen die steeds mis gingen was het verschillend. Ene keer wel misselijk andere keer moe andere keer niks enz. Bij mijn zoontje 1 jaar geleden was ik in het begin een beetje misselijk maar dat stopte al snel. Toen alleen nog maar moe. Maar toch goed gekomen en konden we na 12 jaar en een hoop verdriet ons tweede kindje in ons armen sluiten.

  Geef je angst aan. Extra controles k7nnen daarbij helpen. 

  In reactie op: Meerdere miskramen, iemand ervaring? #10272350 Quote

  Helaas erg herkenbaar.

  12 jaar terug een gezonde dochter gekregen bij de eerste zwangerschap. Daarna 6 x zwanger geweest waarin het steeds mis ging. De ene keer aan het begin. Andere keren als we al goede echos hadden gehad. Werd er zo onzeker van. Maar ja ruim 10 jaar mocht ik toch nog een keer zwanger worden en liep zelfs tot 38.4 ( dochter was prematuur)

  En nu hebben we er een heerlijk mannetje van 10 maanden bij en een super trotse hele grote zus.

   

  Dus blijf hoop houden dat het goed komt. Heel veel sterkte en kracht. Ik weet hoe zwaar het is. 

   

   

  In reactie op: Keizersnede bij prematuur termijn #10253083 Quote

  Gecondoleerd met het verlies van jullie zoontje wat een verdriet zeg heel veel sterkte

   

  Zelf ben ik 11 jaar terug Nou ja bijna 12 jaar geleden bevallen van mijn dochter met 33. 3 weken. Zij lag in een onvolkomen stuit en aangezien ze te vroeg kwam durfde ik een natuurlijke bevalling niet aan. In de jaren daarna ben ik regelmatig zwanger geweest maar dat ging steeds mis. En vorig jaar mij raakt ik zwanger van ons zoontje. Wij hebben hele gesprekken met de gynaecoloog gehad omdat je na een vroeggeboorte met keizersnede daarna eigenlijk niet meer natuurlijk mag bevallen. Bij mij zat er 11 jaar tussen en de arts durfde het toch aan. Het is gewoon goed gegaan.

   

  Ik begrijp je gevoelens over het loslaten van een vaginale bevalling ik had daar ook ontzettend veel moeite mee. Ik wens jou ontzettend veel sterkte kracht en wijsheid toe. Bespreek ook alles goed met de artsen ook je gevoelens hierin nogmaals heel veel sterkte

  In reactie op: Verkeerde volgorde #10253003 Quote

  Heerlijk hier ook zon slaapkoppie. Is vandaag 8 maanden gaat om 20u naar bed en om half 10 maak ik hem weer wakker.

  Wat als je het ondraait. Na een fles even wakker houden en daarna in bed. Wakker maken voor de volgende fles en weer in bed bij de vermoeidheidsignalen. Zo doe ik het hier ook en dat werkt perfect

  In reactie op: Angst loslaten? #10253000 Quote

  Hoi Wat ontzettend verdrietig voor je. Ik snap je heel erg goed.

  Ik ben 11 jaar terug moeder mogen worden van een prachtige meid en 8 maanden terug moeder mogen worden van een heerlijke knul daartussen zitten veel zwangerschappen die steeds weer opnieuw mis gingen. Soms in een beginstadium en soms als ik al verder was. De angst werd iedere keer groter Ik raakte ervan overtuigd dat het mij niet gegund was om nog een keer een levend kindje op de wereld te zetten. Vorig jaar mei raakte ik zwanger van ons zoontje. Het was 38 weken lang ontzettend spannend en ik was vol Angst. Ik heb dit ook besproken met de gynaecoloog en mocht altijd komen als ik mij zorgen maakte. Daar heb ik echt heel veel aan gehad en uiteindelijk is het toch nog een keer goed gekomen.

   

  Spreek je angst uit bij de verloskundige mocht je zwanger zijn en je bent heel bang kunnen ze beter een keer extra kijken dan jou in angst laten zitten. Ik ga heel hard duimen dat het bij jullie goed mag gaan de volgende keer Dikke knuffel

  In reactie op: Ontevreden met het geslacht #10250554 Quote

  Ik herken dit gevoel totaal niet.

  Ik heb een dochter van 11 jaar en heb 7 maanden terug na vele zwangerschappen die steeds weer mis gingen mijn zoontje in mijn armen mogen sluiten. Een voorkeur hadden we niet. We waren al lang blij dat het ons toch nog gegund was. We wilde ook niet weten wat het was. Want het maakte niet uit. We wilde graag een kindje samen. Wat het was het was meer dan welkom. 

  Knap dat je het eerlijk durft uit te spreken. Begrijpen doe ik het niet. Je wilt toch een kindje….dan maakt het toch niet uit wat het is. Maar goed…misschien heb ik gewoon te veel mee gemaakt op dat gebied om het te kunnen begrijpen. Al had ik 11 jaar terug ook geen voorkeur en wisten we tot de geboorte ook niet wat het was

  In reactie op: Voedingschema baby 5 a 6 maanden #10236391 Quote

  Als hij wakker word om half 10 150 melk

  Om 11 uur 100 gram fruit

  Om 1 uur 1 boterham

  Om 18u 100 gram groente 80 gram aardappels en 20 gram vlees

  En dan om 22u 210 melk

   

  Ik zou meer melk willen geven maar hij spuugt heel veel. Is nu een half jaar. Komt door het spugen wat minder hard aan. Vandaar vooral vast voedsel.

  Maar aan het bovenstaande heeft hij wel genoeg. Geeft geen honger aan