Gebruiker10066454

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Kinderwagen te klein #10323899 Quote

  Wij hebben ‘m ook, de donkey, maar vind de zitjes vrij smal. Mijn oudste (19 maanden) past er maar net in. Overigens wel een behoorlijke dame hoor. Ik zou ‘m even met je dochter uitproberen bij de Prénatal ofzo. Reiswieg heeft wel een goeie lengtemaat, maar is ook niet breed. Ik heb ‘m via marktplaats gekocht, met zo’n plankje erbij. Dat vindt ze nu super leuk dus dat zou zeker een optie zijn! 

  Onze dochter heet Loren ☺️

  In reactie op: Zwanger en trouwen #10312827 Quote

  Mocht je serieus geïnteresseerd zijn om ‘m over te nemen dan laat maar weten! Lengte is wellicht belangrijk, ik ben 1,78. 

  Bij Prénatal broekjes gekocht bij mijn vorige zwangerschap.. ik geloof van mamalicious. Over de buik heen en tot een goede 10-15 cm boven de knie. Daarnaast ook kortere broekjes (ook over de buik) van Prénatal zelf, in het wit. Ik was zwanger in de zomer van 2018 (in oktober bevallen) toen was het heel regelmatig 40 graden hier in de buurt van Nijmegen 🙃

  Nu ben ik 36 weken zwanger van de tweede, die broekjes draag ik weer heel regelmatig. Meer voor de ondersteuning qua buik, ik heb gelukkig geen last van mijn benen die tegen elkaar schuren. maar kan me voorstellen dat zeker die van mamalicious heel fijn zijn in zo’n geval! 

  Veel succes, ik hoop dat het niet zo’n hete zomer wordt als toen. Ik zat op een gegeven moment alleen nog maar onder de parasol met mijn voeten in een badje koud water. 

  In reactie op: Zwanger en trouwen #10312116 Quote

   

  Zoiets wat voor je? Maat 38, blush kleur en ik was toen 28 weken ☺️

  Op maat laten maken bij een boetiek..

  In reactie op: Voedingsschema 7+ maanden #10300746 Quote

  Ik heb toen van Ah biologische speltpap gegeven. Ik kookte dan zelf fruit en als ik dat met de mixer fijn had gemaakt (met kookvocht) deed ik daar wat speltpap bij tot het een goede substantie was. Vond mijn dochter heerlijk. Meestal maakte ik qua fruit drie dagen vooruit en dan af en toe variëren. Basis was wel appel en/of peer. Lag een beetje aan het seizoen wat ik er verder bij deed (pruimen, bosbessen, mango…).

  In reactie op: Mega buik.. #10292530 Quote

  Hier ook hoor, ik was amper op de helft en de kassa juffrouw bij de Makro dacht dat ik al uitgeteld was. En bedankt 😒

  Mijn dochter was niet te groot, maar wel wat groter dan gemiddeld (met 40.6 geboren, 3780 gram). De kleine man die nu in mijn buik zit liep wel flink voor bij de 20 weken echo (buikje 2 weken, rest 1-1,5 week). Heb er ook een suikertest voor moeten doen, maar mijn waarden waren gelukkig allemaal super netjes. Hollands welvaren zei de echoscopist 😉

  Het groeit ook gestaag door. Kan niet in de badpak van vorige zwangerschap. Ben ook niet fors ofzo, 178 cm met 65 kilo (pre zwangerschap). Heb wel meer last van pijntjes en voel ook spataderen opkomen, binnenkort naar de ha daarvoor. Hoop dat het bij jou niet zo ver komt. Als je je zorgen maakt zou ik gewoon een extra groei echo aanvragen. 

  Geniet van je zwangerschap!

  In reactie op: “Het hoort erbij” #10290625 Quote

  (oeps, er ging iets niet goed)

  Héél veel succes en ik hoop dat je je snel beter gaat voelen.