Oudersvannugebruiker

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Indroogstreep kruidvattest. 2v5 #10208698 Quote

  Ja ik zag toen wel al de streep binnen de afleestijd. Maar dan verklaard weer niet waarom hij dan s ochtend helemaal wit is. Zonder indroogstreep. 

  Hier onder nog een betere foto

  In reactie op: Turen jullie mee? #10201137 Quote

  Snap jullie ding. Het is ook lastig op de foto te zetten als het zo licht is.

  misschien deze foto? 

  Moet toch maar afwachten helaas..

  vindt t altijd het moment naar de nod zo een spannende periode 

  Ik wil heel graag in de app.! 

  Hoe kan ik erin. Kan helaas niks erover terug vinden

  Nu sinds 2 dagen kleine steekjes in m’n lies. Iemand die dit gevoel herkend ? 

  Ik ben 14 tm 18 april ong geweest. 

  En ik had 25 tm 28 een bloeding. Geen idee ook dus wanneer mijn nod plaatsvind 

  Hoi! Ik ben nu 22 bijna 23 jaar. Mijn man is 32 jaar! Wij zijn nu sinds oktober 2018 bezig voor ons eerste kindje. Het lijkt me heel leuk om andere aanstaande moeders te leren kennen van mijn leeftijd. Soms heb ik t gevoel dat mensen denken. Jeetje nu al moeder worden?! Ik heb altijd de wens gehad om jong moeder te worden . En mijn man is al een tikkie ouder. Dus heb absoluut dat gevoel niet 

  om nog even terug te komen op de vraag over hoeveel werken die ik voorbij zag komen. Ik heb altijd gezegt met kindjes wil ik zeker in t begin bijna niet, of max 2 dagen werken. 

   

  Dag lieve dames! Ik zou graag mee willen praten na veel van jullie berichten hebben gelezen. Ik herken het heel erg. Ik ben in oktober gestopt met de pil waarna ik eigenlijk vrijwel direct gewoon een nette cylclys had. Ik ben 22 jaar mijn man is 31 jaar. Voor het gebruik van de pil ben ik ook even aan de prikpil geweest. Ik ben elke maand normaal ongesteld geweest tot maart. In maart een heftige bloeding gehad van aansluitend 3,5 week. Dit maakte mij erg zorgen. Ook omdat ik elke dag buikpijn heb( PDS, glutenallergie,lactoseallergie) en wie weet wat nog meer. 

  De bloeding maakte mij zorgen en ik ben dus naar de huisarts geweest en ook doorgestuurd naar de gync. Eenmaal bij de gync bleek alles goed, uit bloed onderzoek bleek dat ik net een een eisprong Had gehad. Wanneer kon ze niet zeggen. Maar het was net voor 9 april ergens.. niet echt duidelijk dus. Hier ligt ook mijn eerste onzekerheid. Wanneer is mijn eisprong ?! Ik test met ovulatie testen maar ook hier kom ik niet uit. 

  Kortom oktober is nog niet erg lang geleden. Maar klinkt het stom als ik had verwacht met een leeftijd van 22 jaar dat het minder moeilijk was zwanger te raken? Als ik had verwacht dat het minder inwikkeld was?.. 

  tuurlijk ik lees dat er dames echt heel lang bezig zijn en ik zou me dan ook niet kunnen voorstellen hoe dat wel niet moet zijn. Het klinkt heel erg. Maar ik vindt deze periode NIET leuk. Het maakt me vaak verdrietig, onzeker en boos. Vooral als mijn man dan zegt . Schat je moet er niet zoveel mee bezig zijn . Dan juist lukt het niet. Waarom is dit voor mannen dan zo anders als voor vrouwen . Hoezo ik moet er niet mee bezig zijn. Ik slik elke dag foliumzuur, ik gebruik elke dag ovulatie testen waar ik geen duidelijk heid in vindt. En sorry iedereen om mij heen lijkt zo vruchtbaar als wat terwijl ik achter blijf.. ja misschien ben ik er teveel mee bezig . Ik zoek naar namen,babykamers op Pinterest,koop kleertjes op Alieexpress,kijk filmpjes van mensen die hun zwangerschap aankondigen ter inspirTie.  Ik weet het . Ik moet dat niet doen. Het is zo moeilijk als je het zo graag wilt..

  In reactie op: NOD April 2019 #10191105 Quote

  Beste dames . Ook ik ga door naar de maand mei😢

  erg teleurgesteld want dat me echt anders te voelen dan andere maanden. Wat kan je lichaam je toch vreselijk in de zeik nemen.. Gefelicteerd voor de meiden die het deze maand wel gegunt is!

  In reactie op: NOD April 2019 #10190829 Quote

  Nu snap ik er helemaal niets meer van😕!

  op 10-04 zag mijn gynocoloog bij de echo dat ik net een eisprong had gehad ze had het over ongeveer een week daarvoor. 

  Nu heb ik vandaag opeens heel licht bloed met afvegen 😓😓😓 ben ik nu ongesteld en kan ik doorschuiven naar de volgende maand. Of eventueel een innestelingbloeding?

  ik wordt een klein beetje gek. Ik ging naar de gync om meer inzicht te krijgen in mijn cyclus , eisprong etc. Maar ik begrijp een nog niets van.