Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

🍀 Nod Rond 12 Februari 🍀

 • Auteur
  Berichten
 • #10526558

  Wie heeft er nog meer haar nod in de week van 12 februari?
  Lijkt me leuk om elkaar op de hoogte te houden. Het topic nod februari vind ik te groot.


  Mieltje
  Bijdrager
  #10526702 Quote

  Ik heb deze middag m’n piek getest, dus deze namiddag hebben m’n man ik en het even “gezellig” gemaakt, en gisteren ook al, hihi. 

  Volgens m’n app is m’n NOD op valentijn, toevallig. Dus best spannend!

  Alleen ben ik nu momenteel wel een beetje verward want ik weet nu eigenlijk niet goed of ik m’n eisprong al gehad heb of nog moet hebben? Ik wacht dus even af en we maken het waarschijnlijk morgen nogmaals gezellig. 


  SLG
  Bijdrager
  #10526706 Quote

  Hier rond 11-2 NOD het is onze eerste ronde ben erg benieuwd of ik een beetje goed zit ook qua cyclus. Had hiervoor een spiraal dus zou in theorie gelijk moeten kunnen. Spannend! Hoeveel rondes zijn jullie bezig? 

  #10526720 Quote

  Wat leuk! Mijn nod is denk ik 13 februari. Ik weet het niet zeker. Gisterochtend een positieve ovulatietest gehad en gisteren en eergisteren seks gehad. Dus meer kunnen we niet doen. Nu afwachten..
  De hoeveelste ronde is dit voor jou?

  #10526721 Quote

  @gebruiker….72 (wat irritant dat reageren hier op elkaar, of hoef ik de naam er niet bij te zetten?)
  Wat spannend! Ik noem dit voor mezelf de eerste ronde, maar eigenlijk zit ik in de 5e ronde. Wij zijn 8 maanden geleden begonnen en toen was ik de 2e maand zwanger, maar vroege miskraam, toen de 4e maand zwanger, bleek een bbz en heb mtx injectie gekregen en mocht toen 3 maanden niet zwanger worden. Dus nu 8 maanden verder. Maar ik noem dit ronde 1 om even opnieuw te beginnen.
  Van mijn zoon die 2 jaar is, was ik de 2e maand al zwanger.

  Wordt dit je eerste kindje?


  BellaBori
  Bijdrager
  #10526739 Quote

  Hey Lindamam.

  Wij zitten nu in ronde 2 voor ons 2e kindje. Begin dec gestopt met de pil. Toen werd ik na 36 dagen ongesteld. Als ik dat aanhoud zou mijn nod rond 19 febr. Zijn maar als ik mijn servix-slijm moet geloven zal dat denk ik een weekje opschuiven dus ik denk ook dat ik rond 12/13 febr mijn nod heb. Succes allemaal!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10526780 Quote

  @ Bellabori; jij ook succes! Was je snel zwanger van je eerste kindje?


  SLG
  Bijdrager
  #10526799 Quote

  @lindamam oh wat een gebeurtenissen allemaal al! Dan heb je even geduld moeten hebben. Hier inderdaad 1e kindje. Begin januari spiraal laten verwijderen. Gelukkig wel al redelijk een cyclus kunnen vaststellen tijdens spiraal.  Maar blijft allemaal nog wat onzeker. Nu vooral wachten… hebben jullie eerder gebruik gemaakt van early testen? Wat is jullie ervaring.

  #10526804 Quote

  @gebruiker….72; ik heb alle keren gebruik gemaakt van early testen. Ik neem me steeds voor om te wachten tot nod, maar is nog nooit gelukt. 🤣 alle 4 de keren op 10 dpo positief getest.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct