Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1 Vage Positieve Test Daarna Negatief

 • Auteur
  Berichten

 • Wen
  Bijdrager
  #10295523

  Hoi allemaal,

  Ik voel me verward! Afgelopen vrijdag had ik een vaag lijntje op de Kruidvat test, en daarna verschillende action testen gedaan die allemaal negatief zijn, ook de early..  zou het een foutje kunnen zijn van de Kruidvat test? Na een uur was het niet meer vaag maar een penstreepje.. 

  Hoor graag van jullie!  ☺


  FleurBo
  Bijdrager
  #10295525 Quote

  Ik denk dat het vanalles kan zijn en nog beide kanten op kan.. een streep is een streep dus het kan zijn dat je nog even moet wachten voor andere testen ook positief worden. Het kan natuurlijk ook zijn dat er wel iets is geweest maar toch heel vroeg is fout gegaan. Als je nog voor de NOD zit gebeurt dat nog wel eens. Als je niet voor je NOD test zou je het niet eens door hebben gehad dat het mogelijk wel raak is geweest maar vroeg is misgegaan. Ik hoop voor je dat ze nog positief worden!

  #10295526 Quote

  Hoeveel dagen na NOD ben je nu?

  #10295528 Quote

  Niet alle testen reageren vanaf de zelfde hoeveelheid hcg. Dus de enige manier om te vergelijken is door weer een kruidvat test te doen.

  Wanneer het binnen de afleestijd was en alles goed gedaan is zal een foutje niet zo snel voorkomen. Maar nu, 2 dagen later zou een zelfde test dan toch wel weer positief moeten zijn. 

  Verder is er natuurlijk altijd kans op een vroege miskraam. Voor je NOD meer dan erna. Dus dat kan het helaas ook zijn als de kruidvattest niet opnieuw positief wordt. 


  Wen
  Bijdrager
  #10295563 Quote

  Bedankt voor jullie reactie!🌺

  Ik probeer het over een paar dagen nog een keer met de Kruidvat test.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct