Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1 week overtijd, twee negatieve testen

 • Auteur
  Berichten
 • #10066713

  Hi allemaal!

  Vandaag ben ik dan dus officieel een week overtijd, ik ben misselijk van de zenuwen en slaap al een aantal dagen niet. Maar… twee keer een negatieve test. Hou ik zelf mijn ongesteldheid tegen door me zo’n zorgen te maken? (Dat is wel eens vaker gebeurd… alleen dan hield mn lichaam het slechts een paar dagen vol.)

  Ik heb er alles aan gedaan mijn menstruatie op te wekken… dingen die normaliter altijd werken. 

  Het voelt ook allemaal zo anders; de seks deed zeer omdat het allemaal ‘krap’ en ‘opgezwollen’ voelde. Steken in m’n onderbuik  waarvan ik dan elke keer denk “a-ha! dus ik word toch nog ongesteld!”, maar dan niks. En dus die misselijkheid, elke keer als ik me omdraai in bed voelt het alsof ik ga overgeven. 

  Heeft het zin om nog eens te testen over een aantal dagen? Of sla ik gewoon een menstruatie over? Of is mijn ongesteldheid slechts verlaat door alle stress? 

  Verder… heb ik ook ondergewicht, dat is natuurlijk ook een mogelijkheid. Maar dat ondergewicht heeft me nooit eerder belet om gewoon regelmatig te menstrueren. ( Het is nu dag 36 van een normaal 29 dagen durende cyclus)

  In andere woorden….. HELP! hahaha. 

  Ik hoop dat er ladies zijn die dezelfde soort dingen herkennen en er raad mee weten. :-)

   

  Groetjes,

  Amber

   


  Stefanie Smit
  Bijdrager
  #10066755 Quote

  Hee hee. Wat je kan doen als je over een paar dagen nog negatief test is vragen om een hcg bloedtest bij je huisarts. Zo weet je zeker waar je aan toe bent.

  Succes! 


  MamaLin
  Bijdrager
  #10066759 Quote

  Hey, ik had ook een regelmatige cyclus (28 dagen) en had afgelopen vrijdag ongesteld moeten maar nog steeds niks. Vrijdag meteen een test gedaan maar niks. Gisterenavond weer en nog steeds negatief. Ik wacht het dus ook nog maar even af, ben bang dat Mn cyclus gewoon in de war is helaas 

  #10066811 Quote

  Bedankt!

   

  Ik heb inderdaad maar even de huisarts gebeld voor raad… snel een testje doen!! 

   

  Linz, aaa spannend! Ik kruis mn vingers voor je. 🙂

  #10066843 Quote

  Hoi Amber, 

  Ik had ook onregelmatige menstruatie en ikzelf ben ook heel klein (44/45kg). Als jij denkt dat jij zwanger bent ik zou over een week nog een test gaan doen. Ik was nog aan de pil en ik dacht dat mijn menstruatie alweer onregelmatig deed. Na 3 weken overtijd kwam tot mijn grootste verbassing de zwangerschaptest positief. Ik had tijdens die 3 weken wel last van alle menstruatie kwaaltjes inclusief hoofdpijn. Inmiddels al 18 weken zwanger. Als jij niet zo lang wilt wachten je kunt ook bloed laten prikken bij je huisarts.

  succes! juultje

  #10066963 Quote

  Hi Juultje!

  Bedankt voor je tip, als m’n menstruatie volgende week nog niet is komen opdagen laat ik bloedprikken. En wat leuk van je zwangerschap! Gefeliciteerd. 🙂 

  Geniet ervan,

  Amber

   

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct