Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10 Weken Attracties

 • Auteur
  Berichten
 • #10549211

  Lieve allemaal,

  Ik heb een vraagje.
  Ik ben nu 7+4 weken zwanger van de 2e maar wij gaan is mei naar disneyland als ik precies 10 weken ben. Mag je dan ik attracties zou het zo jammer vinden als dat niet zou kunnen.

  (Deze zwangerschap was niet gepland wel welkom natuurlijk)

  Hoor het graag 🙂


  KB
  Bijdrager
  #10549212 Quote

  Achtbanen worden afgeraden volgens mij 🙂 o.a. je placenta kan mogelijk losraken bij intense/plotselinge bewegingen. Is aan jezelf om het risico wel of niet te nemen, ik zou het niet doen, maar ja 🙂


  Moradora
  Bijdrager
  #10549213 Quote

  Bij de meeste attracties staan wel borden of het toegestaan is. In principe kun je er vanuit gaan dat alle heftige attracties zoals de achtbanen, tower of terror etc. Niet aangeraden worden. Ik zou het dan ook zeker niet doen want je wilt geen risico lopen neem ik aan

  Maar er zijn genoeg andere dingen om te beleven in Disneyland dus ik zou daar gewoon lekker van genieten. Veel plezier!


  ProudMama
  Bijdrager
  #10549322 Quote

  Volgens mijn verloskundige was het geen enkel probleem zolang je nog geen buikje hebt. Het zit nu nog goed beschermd achter je schaambot.

  Ik ben met 6,5 week naar de Efteling geweest en geen problemen. Dat je placenta er los van kan laten is volgens haar echt onzin.


  Blijemama
  Bijdrager
  #10549390 Quote

  Mijn verloskundige zei inderdaad ook dat alles kan tot 12 weken omdat het dan achter je schaambot zit. Ik ben voor die tijd ook een keer gevallen recht op mijn buik op het water, toen ik belde zei ze ook dat het geen kwaad kon. Op aandringen van mijn man toen toch een afspraak gemaakt 😅 en er was inderdaad niks aan de hand!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct