Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10 Weken Zwanger En Geen Symptomen Meer

 • Auteur
  Berichten

 • Visje2
  Bijdrager
  #10098199

  Hoi Allemaal,

  Ik kan niet meer slapen hierdoor, dus ik wil jullie graag om advies vragen. Ik ben nu 10 weken zwanger en sinds gister zijn mijn symptomen weg. Mijn borsten zijn weer normaal, misselijkheid is weg, geen opgeblazen buik meer en weer een kilo afgevallen. Ik maak me nu erg zorgen. Dinsdag heb ik pas een afspraak in het ziekenhuis voor de termijn echo. Wat moet ik nu doen? Ik wil de verloskundige eigenlijk niet storen hiermee. Is dit normaal of kan het wat anders betekenen?


  Zonnestraaaltje
  Bijdrager
  #10098201 Quote

  Als ik jou was zal ik wel even contact opnemen met de verloskundige. Zij kunnen je hier een beter antwoord op geven! Succes!


  Femfem
  Bijdrager
  #10098206 Quote

  Wel bellen! Volg je gevoel als het niet goed voelt. Misschien kunnen ze je wat geruststellen of mag je langs komen. Ze worden wel voor minder gebeld 😉 

  Hopelijk is alles goed! Succes


  W83
  Bijdrager
  #10098207 Quote

  Als je denkt dat er wat is altijd vk bellen. Het kan zijn dat je lichaam de hormonen gewend zijn. Bij de ene neemt de eerste trimester klachten eerder af dan de andere.


  Wila
  Bijdrager
  #10098209 Quote

  Zorgen maken is nooit goed, wat dat betreft zou je altijd even de VK kunnen bellen. Maar om je gerust te stellen: al mijn symptomen waren ook weg met week 10/ 11. Mijn borsten zijn weer terug op hun oude formaat en als ik niet zou zeggen dat ik zwanger ben zou je het niet kunnen zien. Ben nu 14 weken zwanger en je ziet / merkt het aan niks. Nou oké, ik ben nog steeds wel een beetje hormonaler dan normaal 😉 

  Dus het hoeft echt niks te betekenen. Zoek maar eens op Google: “10 weken zwanger geen symptomen meer” en je krijgt allemaal verhalen van vrouwen die dat ook hebben.  

  Succes! En hopelijk mag je even langskomen bij je VK. 


  Jorienh
  Bijdrager
  #10098239 Quote

  Bij mij werden mijn symptomen rond die tijd ook flink minder.. ik heb toen wel gebeld en heb een extra echo gekregen voor mijn eigen gemoedsrust.. en die kleine van mij was lekker wild aan het ronddraaien😉 (ben nu 22 weken zwanger) mijn verloskundige zei dat de meeste vrouwen rond week 9 een piek ervaren in de symptomen en dat ze daarna weer wat afzakken..

  ik zou gewoon bellen als ik jou was zodat je gerustgesteld kan worden door een professional..

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Visje2
  Bijdrager
  #10098245 Quote

  Oke, toch maar wel gebeld, ze zei dat het kan gebeuren en dat ik er juist blij mee moet zijn. Ben iets meer gerust gesteld. Het duurt nog wel lang tot dinsdag! Afwachten maar.. Bedankt voor jullie reacties! 

  #10098256 Quote

  Ik had hetzelfde, weet nog hoe blij ik was na een paar dagen weeer pijnlijke borsten te hebben.

  nu inmiddels 25 weken.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct