Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10 Weken Zwanger En Voel Niks

 • Auteur
  Berichten

 • Suussske
  Bijdrager
  #10245444

  Ik ben 10 weken zwanger en ik voel me werkelijk helemaal ‘normaal’. Bij 7 weekjes heb ik zo’n drie dagen misselijkheid gehad en dat was het. M’n borsten deden tot vorige week nog pijn, maar ook dat is nu over. Ik vind dit zo eng. Zijn er meer vrouwen die echt niks voelden en toch een goede zwangerschap hadden. Ik ben zo bang dat de verloskundige hij de volgende echo zegt dat het hartje niet meer klopt. 


  Majom
  Bijdrager
  #10245450 Quote

  Hoi Suuske,

  Ik wil je graag geruststellen. Ik heb ook in de eerste periode van mijn zwangerschap niks gevoeld. Ik was zelfs niet misselijk, hooguit wat sneller moe. Het hoeft helemaal niks te zeggen dat je geen kwaaltjes (meer) hebt. Inmiddels ben ik 39 weken zwanger 🙂 Geniet van je zwangerschap en probeer te genieten van dat je geen kwaaltjes hebt. Ze komen vanzelf 😉 Bij mij pas in het derde trimester.

   


  Dm
  Bijdrager
  #10245455 Quote

  Ik heb in de eerste periode ook niks gevoeld. Geen misselijkheid. Alleen een beetje vermoeidheid. Ik heb nu een gezond baby’tje van 8 week. Geniet er van dat je niet misselijk bent. Veel vriendinnen van mij waren altijd misselijk. 

  #10245459 Quote

  Hier hetzelfde 🙂 16 weken zwanger nu. Als ik het nu nog niet had geweten had ik het bijna nergens aan gemerkt (los van mijn groeiende buik). Ik ben ook geen moment moe of misselijk geweest!

  #10245466 Quote

  Poeh dat klinkt heerlijk! 

  Ik viel letterlijk overal in slaap van de moeheid tot een week of 13-14 en ben sinds week 6 elke dag kotsmisselijk. En ja, ik ben al 28 weken. Dus geniet er maar van zou ik zeggen. 

  Hoeft echt niets te zeggen 

  geniet van je zwangerschap! 


  KT
  Bijdrager
  #10245492 Quote

  Hier zowel bij eerste als tweede zwangerschap niks nada noppes qua kwaaltjes.. 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  StephW
  Bijdrager
  #10245509 Quote

  Same. Even pijnlijke borsten rond 6 a 7 weken zwangerschap, en daarna niks tot 22 weken zwangerschap toen ik de trappen voelde. So dont worry plz!!


  Klijn
  Bijdrager
  #10245518 Quote

  Dit is heel normaal hoor! Prijs jezelf maar gelukkig, het kan ook anders 😉 Kwaaltjes bepalen niet hoe goed het gaat met je baby. Sommige mensen zijn doodziek en krijgen een miskraam, anderen hebben nergens last van en krijgen een gezonde baby.

   

  Geniet ervan!


  Suussske
  Bijdrager
  #10245552 Quote

  Aah, dankjewel allemaal! Het is heerlijk natuurlijk om me zo fit te voelen, als alles ook goed gaat met m’n kleine frummel. Ik hoor om me heen alleen maar dat mensen vanalles voelen, dus dat maakt me dan onzeker.

  Jullie hebben me weer even gerustgesteld en we wachten tot de volgende echo! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct