Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10228200

 • Auteur
  Berichten

 • Cinn
  Bijdrager
  #10228200

  .

  #10228205 Quote

  Ik denk dat je bevalling begonnen is en dat die menstruatie krampen weeën zijn. Slijm is wellicht je slijmprop geweest. Succes!


  Cinn
  Bijdrager
  #10228206 Quote

  Is het niet vreemd dat ik bloedverlies heb?? Slijm verlies ik nu niet meer namelijk.. 

  #10228209 Quote

  Ik ging met bloedverlies naar het zkh en bleek al 5 cm ontsluiting te hebben 😅 Kan gewoon een teken zijn dat de bevalling is begonnen. Ik wist niet dat ik weeën had. Leek meer op een beetje bandenpijn. Ik gok dat je bevalling is begonnen.


  Glitterfart
  Bijdrager
  #10228211 Quote

  ‘s Nachts hevig bloedverlies met 39 weken. VK gebeld en moest direct naar het ziekenhuis komen. Geen ontsluiting bleek, 5 uur later volledige ontsluiting. Later werd me verteld dat het bloedverlies dan toch ‘eerste tekenen’ waren. Succes! 

  #10228220 Quote

  Bloedverlies kan zeker een van de eerste tekenen van de bevalling zijn!!

  Zowel bij mij als bij 2 vriendinnen van me, begon het in de ochtend met bloedverlies en tegen de avond zetten de weeen door.

  Dus best kans dat je binnen 24 uur je kleintje in je armen hebt. Succes!!

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10228246 Quote

   

  Bloedverlies

  Vlak voor of tijdens de bevalling krijgt iedere vrouw, in meer of in mindere mate, bloedverlies. We noemen dit ook wel “tekenen”.

  Het bloedverlies kan slijmerig zijn, maar ook helder. Het is niet de bedoeling dat dit bloedverlies blijft doorstromen of qua hoeveelheid gelijk is aan een menstruatie. In dat geval moet je direct bellen met de dienstdoende verloskundige. Ook bij twijfel over de hoeveelheid of bij ongerustheid mag je altijd contact opnemen.  


  Cinn
  Bijdrager
  #10228292 Quote

  Ik geloof idd dat de bevalling is begonnen. Ik heb nu om de 5 min weeen en heb zojuist de 1e van een minuut gehad. Bedankt voor de reacties!

  #10228302 Quote

  Ik geloof idd dat de bevalling is begonnen. Ik heb nu om de 5 min weeen en heb zojuist de 1e van een minuut gehad. Bedankt voor de reacties!

  Succes!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct