Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10232636

 • Auteur
  Berichten
 • #10232636

  Regenboogje-b
  Bijdrager
  #10232639 Quote

  Gebruik je al luierbroekjes? Makkelijker aan te trekken, ook als je kindje niet stil wil blijven liggen.


  Niynti
  Bijdrager
  #10232648 Quote

  Hier ook gehad, het komt en gaat weer. Zoon is nu 15 maanden en ik verschoon hem geregeld maar staand omdat het op het verschoningskussen niet te doen is 🤔 je kan speeltjes proberen te geven of zoals regenboogje aan geeft: luierbroekjes zijn echt een uitkomst! 

  #10232665 Quote

  Dat hebben wij op ’t moment ook met onze zoon van 9,5 maand. Hij rolt steeds om en wil weg kruipen. Het enige wat soms helpt is hem afleiden met iets dat hij op dat moment wel interessant vindt (spiegeltje, pakje billendoekjes die hij leeg trekt). Soms helpt dat helaas niet en is het dus even huilen. Gelukkig is ‘ie dat snel weer vergeten als ik klaar ben en hij weer kan kruipen. 

  #10232715 Quote

  Hoi

  Thanks luierbroekjes gaan we zeker proberen en voor de rest is het dus volhouden en proberen afteleiden 


  DanielleWPL
  Bijdrager
  #10232746 Quote

  Onze dochter is ook 8 maanden. Herkenbaar! Ik geef haar altijd wat in handen en zing liedjes. Werkt aardig 🙂 Luierbroekjes hebben wij (nog) niet. Stuk duurder en de zwemluierbroekjes vind ik niet eens heel handig…

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10232752 Quote

  Hebben wij ook gehad met mijn zoontje van ruim 14 maanden. Ik kreeg als tip van het kdv om duidelijk ‘nee’ te zeggen waardoor hij gaat beseffen dat hij gewoon stil moet blijven liggen. Leuk is het niet, maar het heeft bij ons gewerkt! Soms moeten we dat nu nog een keertje doen en dan is het even snikken, maar hij blijft wel stilliggen. Ik vond luierbroekjes namelijk geen handige dingen en ik vind dat hij ook moet begrijpen dat nou eenmaal niet altijd alles kan en dat hij even moet wachten. 


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10232793 Quote

  Herkenbaar, heeft mijn dochtertje ook veel gedaan. Nu is ze 14 maanden en ligt meestal weer keurig stil. 

  Ik gebruik misschien een barbaarse manier, maar het werkt wel. Ik verschoon haar op de grond en ga bij haar billen zitten. Met mijn voeten houd ik haar schouders vast en met 1 handen haar beide voetjes. Ze kan zo nergens heen. Leuk vindt ze het niet, maar ze heeft wel schone billen. 

  #10232895 Quote

  Op het kdv waar ik werkte hadden ze een schapje boven het aankleedkussen en daar aan de onderkant een spiegel geplakt. Ik zelf heb een spiegel naast het kussen staan. Dat vinden ze vaak wel boeiend om naar te kijken  

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct