Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10306621

 • Auteur
  Berichten

 • Cinn
  Bijdrager
  #10306621

  .


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10306640 Quote

  Je zou ook kunnen beginnen met korstjes geven. Daar moet hij dan op sabbelen/kauwen. Als er een dikke laag boter op zit en dan ook nog doordrenkt met melk snap ik wel dat hij niet weet wat er mee te doen. Het is dan veel te zacht. 

  Een baby heeft een sterke kokhalsreflex maar stikt niet zo snel hoor. Door die reflex komt het weer naar buiten. 

  #10306694 Quote

  Ik ben juist begonnen met droog brood in de wangzak doen (zes maanden). Het speeksel maakt het dan nat en ze ging er eigenlijk automatisch op kauwen. Af en toe als het te veel of groot is haalt ze het er zelf uit.


  Mama D
  Bijdrager
  #10306698 Quote

  En geduld.. bij ons snapte hij het pas rond 9 maanden echt 


  FamilyC
  Bijdrager
  #10306720 Quote

  Je bent niet de enige, onze dochter 9 maanden wil nog steeds geen brood alles geprobeerd, korstjes eet ze wel ik geef nu pap als lunch vond het cb een goede oplossing en af en toe weer proberen zeiden ze. Komt vanzelf 😊

  #10306759 Quote

  Mijn kinderen aten geloof ik pas met 10 maanden brood als hij verder goed groeit en zich goed ontwikkeld zou ik me geen zorgen maken

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10308648 Quote

  Hoii! Mijn dochtertje weigerde ook een boterhammetje te eten. Wij hebben haar toen cracottes gegeven van LU 😄 Die vond ze heerlijk. Beetje boter of pindakaas erop en ze sabbelt het lekker op. Ik bleef wel een steeds een stukje boterham aanbieden tot ze het wel at. Inmiddels eet ze wel gezellig een boterhammetje mee. 


  SuusvdE
  Bijdrager
  #10308651 Quote

  Hier gaat het ook moeizaam maar langzaam vooruit. Geef het de tijd. 

  #10308685 Quote

  Hier een baby van 7 maanden die helemaal niks eet. Geen brood, geen fruit, geen groente, geen pap of papfles, hij trekt gekke gezichten en als er iets in zijn mond komt gaat ie kokhalzen. Weet ondertussen niet meer wat te doen want zijn flessen lijken ook niet meer genoeg te zijn, iemand hier tips voor?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct