Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10389482

 • Auteur
  Berichten

 • Samyra
  Bijdrager
  #10389482

  .


  Lapjesendraadjes
  Bijdrager
  #10389492 Quote

  Het kan heel goed nog gewoon ontpillen zijn hoor, dat kan rustig een jaar duren! Je cyclus varieert behoorlijk qua lengte en een cyclus van 21 dagen is volgens mij iets te kort! Ik zou netjes elke cyclus gaan bijhouden om te zien of je überhaupt al ovuleert. En je kunt echt wel bij de huisarts terecht met je vragen. Je kunt zelfs bij sommige verloskundigen terecht, die hebben soms een pre-zwangerschapspreekuur. Al is het alleen maar om je zorgen ergens kwijt te kunnen!

  Ik snap heel goed dat het mentaal zwaarder wordt, maar het is nog maar een half jaar geleden dat je bent gestopt met de pil! Laat je niet gek maken, zeker niet door verhalen als ‘oh, ik ben 2 maanden geleden gestopt en nu al zwanger!’. Dat zijn de uitzonderingen. Na het ontpillen kan het ook nog wel een jaar duren voordat je zwanger raakt (dat is namelijk bij het merendeel van de stellen het geval)


  Samyra
  Bijdrager
  #10389609 Quote

  Dankjewel voor je reactie. De cyclussen houd ik al zeer nauwkeurig bij vanaf het moment van stoppen. Ik denk wel dat ik al ovuleer, heb de eisprong een paar keer gevoeld, vruchtbaar slijm gehad vlak voor de bloeding en een paar keer de lh-piek gevonden.

  Afgelopen maand heb ik de ovu-testen steeds smorgens gedaan omdat dat makkelijker was op het moment. Na wat gegoogle denk ik dat dat niet goed was, en ik wellicht daardoor de piek deze maand gemist heb?

  Is er niemand die ervaring heeft met ovulatiebloedingen of die wel eens zo’n lichte ‘menstruatie’ had dat het een innestelingsbloeding leek? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct