Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10451726

 • Auteur
  Berichten

 • Cinn
  Bijdrager
  #10451726

  .

  #10451731 Quote

  Zo vlak na je bevalling echt een heel normaal gevoel hoor! Ik heb het nu nog wel eens als ik ongesteld ben, bijvoorbeeld, en veel gelopen. Mijn kind wordt in september al 3 :). En ik heb ook geen verzakking, gewoon alleen een kind gebaard :p.

  #10451751 Quote

  Het zou een verzakking kunnen betekenen. Ik raad je aan om een afspraak te maken bij een bekkembodemfysio. Alleen al ter geruststelling 😉 Die kan dan kijken in hoeverre er sprake is van een verzakking.
  Ik heb een lichte blaasverzakking. Hoewel je er nooit volledig van af komt, kun je d.m.v. bekkenbodemoefeningen wel de klachten verminderen hoor. En als er bij jou al sprake is van een verzakking dan zal het een hele lichte zijn, aangezien je verder geen klachten rapporteert. Succes en maak je niet te druk. Ik weet nog dat ik me rot schrok toen ik las over een verzakking maar zelfs als daar sprake van is, kan het allemaal reuze meevallen.


  liesforum
  Bijdrager
  #10451761 Quote

  Bij 4 weken is dat eigenlijk nog te vroeg om te zeggen. Gewoon nog rustig aan doen zolang je dat gevoel ervaart. Bij mij verdween dat gevoel denk ik rond de 6/8 weken. Ik ben nog voor de zekerheid langs de bekkenfysio geweest maar die zei ook dat het geen verzakking was. Bij mij was het dus echt door de heftige persfase van de bevalling. Bekkenoefeningen zijn altijd goed overigens!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct