Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10499829

 • Auteur
  Berichten

 • MamavanRo
  Bijdrager
  #10499829

  .

  #10499832 Quote

  Lekker grotere maat aandoen. Had het met mij 1e ook altijd. Welk merk dan ook. Nu met de 2e iedere x maat groter zodra dat past


  CHS
  Bijdrager
  #10499833 Quote

  Oh ja, grotere maat luier nemen. Zeker voor de nachten!


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10499834 Quote

  Wij hebben ’s nachts altijd twee luiers in elkaar gevouwen, dubbele absorptie. Vroeger werd hij wakker als hij geplast had (of zelfs als hij moest plassen), nu slaapt hij er vaker doorheen… Ik weet niet hoe dat werkt met wegwerpluiers, maar wellicht kan je dan een grotere maat eroverheen aantrekken?

  #10499842 Quote

  Grotere maat, zeker voor de nacht hebben wij altijd 1 maat groter.. en weet niet welk merk je hebt maar huggies is en koning in doorlekken. Bij ons werkt kruidvat het best!


  Soto
  Bijdrager
  #10499845 Quote

  Grotere maat of ander merk. Het aantal kg waarvoor de maat geschikt zou zijn, is niet altijd veelzeggende.. elk kindje heeft toch weer haar/zijn eigen pasvorm/bouw.

  Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar

  MamavanRo
  Bijdrager
  #10499848 Quote

  .


  Pinkyblue
  Bijdrager
  #10499860 Quote

  Niet te veel naar het aanbevolen gewicht kijken. Mijn kinderen plassen ook superveel en de aanbevolen maatjes kunnen dat echt niet aan.
  Mijn ervaring met de etos luiers is dat ze super zacht en fijn zijn, maar die hebben mijn kinderen binnen een uur verzadigd. Zelf gebruik ik kruitvat, die kunnen superveel hebben. En voor de nacht een maatje groter idd


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10499861 Quote

  Grotere maat inderdaad en check ook even de romper. Kan die een maatje groter? Het heeft ons veel frustratie gekost tot we er achter waren dat bij een strakke romper een luier veel sneller doorlekt!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct