Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10515596

 • Auteur
  Berichten

 • Pippy
  Bijdrager
  #10515596

  .


  Suffjuh
  Bijdrager
  #10515598 Quote

  Luuf op borst en rug smeren en onder de voetjes en dan sokken aan. Ook eucalyptus badschuim in een warmbadje of onder de douche smeren.
  En een halve ui naast het bedje leggen tijdens het slapen maar dit stinkt wel ☺️ succes. Hier ook allemaal snotterig.


  Esrada
  Bijdrager
  #10515603 Quote

  Zoutoplossing en dan de snot eruit halen met zo een zuigertje, dat is het enige wat bij ons werkt

  #10515699 Quote

  Bij de apotheek kan je Xylometazoline 0,025% vinden. Dat is voor baby’s en kinderen tot 2 jaar. Dat werkt fantastisch, want laat de slijmvliezen even slinken (net als bij de otrivin voor volwassenen). Kan echt geen kwaad als je dat voor het slapen een keertje gebruikt voor 2/3 dagen. Wij hebben de tip van de huisarts, dus is gewoon veilig om te gebruiken 🙂


  Jippie
  Bijdrager
  #10515703 Quote

  Hier ook de neusspray via de huisarts gekregen. Volgens mij dezelfde als in het bericht voor mij. Werkt idd fantastisch. Snot loopt er zo uit. Je mag hem idd niet te lang gebruiken maar dat is ook niet nodig.


  LenF
  Bijdrager
  #10515714 Quote

  En je hebt van otrivin een snoeziger waarbij je zelf aan een slangetje zuigt. Ipv het welbekende peertje. Ik vind dat deze echt goed werkt. Otrivin baby aspirator snotzuiger heet het. Succes

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Pippy
  Bijdrager
  #10515794 Quote

  .


  DvBM
  Bijdrager
  #10515980 Quote

  Ik had eerst een neuspeertje, dat werkte niet echt. Toen een zuigertje met slangetje waarbij je zelf zuigt, dit werkte wel goed maar omdat je steeds nieuwe opzetstukjes moet kopen omdat er een filtertje in zit heb ik uiteindelijk een electrisch zuigertje voor baby/kinderen gekocht. Dat werkt ook heel goed.

  Bij het uitzuigen op welke manier ook wel opletten dat je het niet te vaak doet. Hierdoor kunnen de slijmvliezen meer geïrriteerd raken en het dus niet over gaat. (zei mijn huisarts)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct