Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10524930

 • Auteur
  Berichten

 • MamavanRo
  Bijdrager
  #10524930

  .


  WonderAn
  Bijdrager
  #10524937 Quote

  Ah ja lastig…
  Opzich is het volgens mij sowieso niet gek als een kindje rond de 7 maanden standaard nog om een voeding vraagt in de nacht als deze 11/12 uur duurt.Ik hoorde ook wel eens dat ze rond sprongetjes/regressies soms juist ook meer behoefte hebben aan voeding.

  Vanaf zo’n 9 maanden ‘kan’ je pas echt verwachten dat een kindje 12 uur lang kan slapen zónder voeding (uitzonderingen daargelaten natuurlijk!!) En hij geeft echt honger aan zeg je..

  Een vriendin van mij heeft net de slaapregressie van 9/10 maanden achter de rug en zij vertelde dat haar kindje 1,5 week lang weer een voeding kreeg in de nacht en dat het toen ook ineens weer over was.. ook terwijl ze net een maandje klokje rondsliep zonder voeding.

  Als je kindje daarna weer doorslaapt zou ik het wel weten denk ik😜.


  Upperdepup
  Bijdrager
  #10524941 Quote

  Waarom zou je geen fles meer geven?


  RomyVM
  Bijdrager
  #10524951 Quote

  Idd, gewoon die fles geven. Dat is echt niet raar met 7 maanden. Grote kans dat ze daarna weer doorslaapt dus je maakt het jezelf en je kindje nu onnodig moeilijk. Ze leert dat heus wel weer af hoor, soms hebben ze dat gewoon nodig. Hier tot 14 maanden geregeld een kleine nachtvoeding nodig gehad bij beide kinderen en daarna geen flessen meer, maar alsnog bijna rlke nacht wel wakker voor een slok water, speen kwijt, aai over de bol etc. Nu ze 4 en 2.5 zijn nog steeds 🙂


  Froemeltje
  Bijdrager
  #10524959 Quote

  Mijn dochter had rond deze leeftijd ook dat ze opeens ’s nachts weer wilde drinken! Ze heeft dat een paar dagen gedaan en daarna sliep ze weer gewoon door. Vooral kijken naar wat je kindje nodig heeft, dat doorslapen komt vanzelf echt weer!


  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10524983 Quote

  Gewoon een fles geven…

  Mijn ervaring is dat ze van de een op de andere dag gewoon weer doorslapen

  Lees ook: Alles over doorslapen

  MamavanRo
  Bijdrager
  #10525127 Quote

  .


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10525190 Quote

  Zeker een flesje geven, dan kunnen jullie allemaal weer slapen daarna. Mijn dochtertje kreeg borstvoeding en toen ze ongeveer 6 maanden was had ze ook ineens snachts weer voeding nodig, terwijl ze daarvoor gewoon doorsliep. Na ongeveer 3 weken was het weer voorbij en heeft ze nooit meer om een nachtvoeding gevraagd.


  liesforum
  Bijdrager
  #10525244 Quote

  Wat ik deed was een kleiner flesje, dat hielp dan wel om daarna verder te slapen en raken ze minder gewend aan. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct