Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1056125 In Slaap Vallen

 • Auteur
  Berichten
 • #2062127

  Hallo Mama's

  Hoe gaat het met jullie?? ik ben een tijdje niet geweest maar voel me al weer helemaal thuis op dit nieuwe forum. Ik heb een vraagje en wil graag jullie mening(antwoord) weten.

  Çinar heeft nog steeds slaap probleempjes als ik hem vast heb slaapt hij prima maar zodra ik hem neerleg is het huilen geblazen ik laat hem dan ook wel ff huilen totdat hij in slaap valt maar hij doet dan echt af en toe haze slapjes en is zo weer wakker. Ik heb al een aantal dingen geprobeert bv warme kruik in zn bedje, inbakeren, mijn pyama in zijn bedje. Nu heb ik vorige week op de 9mnd beurs een draagdoek gekocht voor hem en dat vind hij super hij komt helemaal tot rust in dat ding maar als ik hem dan weer neerleg is het weer huilen.
  Maar nu als hij dan echt moe wordt dan valt hij dus uiteindelijk wel in slaap maar dan is het al weer tijd voor een nieuwe voeding. En mijn vraag is nu wat zouden jullie doen hem wakker maken of hem laten slapen?? hij krijgt per 24 uur 5 a 6 voedingen van 120 cc

  Groetjes Mama Has van Ilayda  13 februarie 2004  en Çinar 8 januari 2007

  #3816023 Quote

  Hoi hoi,

  Ik maak Katie (geb. 14-01-07) wakker voor de voedingen overdag, en de laatste fles ook, meestal zo rond 23.00 uur. Maar snachts maak ik haar niet wakker, ik hoop dat ze eigenlijk snel gaat doorslapen. Katie krijgt ook 6 voedingen van 120 cc.
  Katie heeft trouwens geen problemen met inslapen, wel weet ik dat als je eenmaal je baby in slaap in bedje legt dat je baby dan zelf moeilijk zelf in slaap kan komen. Het is dus belangrijk om je baby wakker in bed te leggen. Misschien moet je een vast ritme aanmeten, wakker worden, voeden, verschonen, knufflen, alleen spelen in de box en dan weer naar bed. Wakker in bed leggen.
  Succes.
  Groetjes mickey

  #3816024 Quote

  Hoi mama Has!

  Als hij geen problemen heeft met drinken (als je niet onwijze moeite hoeft te doen om er genoeg in te krijgen) zou ik hem niet wakker maken maar lekker laten slapen! Kindjes doen zichzelf niet zo snel tekort volgens mij, dus als hij echt honger krijgt, wordt hij vanzelf wel wakker en haalt hij de schade wel weer in. Zonde toch, om hem wakker te maken als hij net lekker diep onder zeil is?

  Groetjes,

  Eveline

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct