Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1058836 Mamavtimoenrenzo

 • Auteur
  Berichten
 • #2064838

  Hoi,

  Als ik het goed heb zijn Arjun en Renzo precies even oud! Leuk vind ik dat.
  Arjun is van 10-01-2007.

  groetjes Rosita

  #3837555 Quote

  en zo is dat ….nu word ik emo als ik meer typ whahahhahah nee hoor

  #3837484 Quote

  Ik was ook de 24ste uitgerekend..  Maar ik werd de 9de ingeleid vanwege een onderzoek. Arjun was te klein voor de zwangerschapsweken..

  Ik zou eerst ook een ks krijgen vanwege mijn handicap en drain. uiteindelijk zijn de weeen opgewekt met een gel en heb ik een ruggep;rik gekregen.

  Waarom kreeg je ks??

  #3837497 Quote

  toevallig allemaal Renzo was ook voor de lengte van zwangerschap veeeeeeel te klein…..maar de ks kreeg ik omdat ik vorig jaar februari de 13de op mijn verjaardag een hersenbloeding en infarct heb gehad ……dus ik mocht zowiezo niet persen …….maar toevallig allemaal zeg …waardoor heb jij een handicap dan????

  #3837529 Quote

  Mijn moeder was 6 maanden zwanger toen er werd ontdekt dat ik geen zuurstof meer kreeg. Ze hebben me toen met een ks er uitgehaald. ik heb door een zuurstofgebrek een herzenbeschadiging opgelopen. En daardoor heb ik hemiparese rechts. Dat betekent dat ik spastisch ben aan de rechterkant van mijn lichaam. Ik ben geboren met 26 weken, heel wat voor die tijd.

  Opzich gaat het verzorgen van Arjun wel. Ik doe alles met een hand. in bad doen we altijd samen. trap op en trap af doen anderen voor me. maar als niemand thuis is, heb ik nog een draagzak liggen.

  Over een paar maandjes krijgt Arjun een aangepast bedje en box.

  groetjes Rosita

  #3837530 Quote

  ik mocht ook niet persen vanwege de druk op mijn drain, die voert het hersenvocht af. Maar de gyn en neurochirurg zeiden dat het wel kon.

  #3837533 Quote

  oo joh ik heb alleen iets wat uitval links die was totaal weg maar is gelukkig wel weer gedeeltelijk trug al sik erg moe ben kan ik er weinig mee maar we gaan door whahahhaha niets houd onkruid tegen toch 😉

  #3837541 Quote

  Hallo

  Jeetje wat knap van jullie dat je een kleintje hebt geniet er van
  Enne mama van timoenrenzo je lijkt mijn man wel als ze die vragen zegt die altijd met slechte lui gaat het altijd goed of onkruid vergaat niet

  Groetjes monique

  #3837542 Quote

  is zo he met slechte mensen gaat het altijd goed en onkruid vergaat niet whahahhah zie mij maar

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen