Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1058841 Afscheid

 • Auteur
  Berichten
 • #2064843

  hallo meiden,

  ik moet zeggen dat ik het op zich wel jammer vind maar ik heb het idee dat ik eigenlijk hier gewoon niet hoor. iedereen lijkt leuk contact te hebben met elkaar.
  het voelt een beetje als buiten de boot vallen.
  ik heb laatst een topic geplaatst over dat het niet goed ging met me, en ik vind het jammer dat niemand eens even vraagt hoe het nou gaat.
  het is een probleem dat niet zomaar even op gelost kan worden en ik dacht dat we op dit forum elkaar wel steun konden aanpraten.
  maar ik hoor niks meer. ik zit hier al een tijdje mee en ik heb me de laatste tijd ook een beetje terug getrokken maar wel meegelezen. iedereen gaat gewoon verder. niet erg maar is wel fijn als iemand eens had gevraagd hoe het met mij was.

  Ilona, neem jij de topic over de lijst voorjaarmoeders weer alleen voor de rekening of misschien kan iemand anders je helpen?
  verder zeg ik tegen jullie vaarwel.

  groetjes Miranda

  #3837526 Quote

  en sorry maar zie er meer die wel gevraagd hebben hoe het met je ging meissie

  #3837528 Quote

  Nou, dat vind ik nou ook. Ik wilde nog vragen hoe het met je ging, maar het is hier zo druk. En je schrijft ook niet meer veel. Wat je schrijft wisselt erg. Dan weer wel gelukkig dan weer niet, dus ik kan het niet altijd meer volgen om eerlijk te zijn. Maar misschien hoort dat wel bij hoe je je voelt.
  Als je hier een topic opent om om steun te vragen dan krijg je die altijd. Er zijn altijd mensen die meeleven. Maar mensen kunnen niet ruiken hoe het met je gaat en als je steun verwacht zul je daar ook zelf wat in moeten doen.
  Voel je je niet thuis hier, dan is dat heel jammer. Want dit is een fijn forum met juist erg meelevende mensen. Hoop dat je het dan ergens anders vind. Succes.

  #3837531 Quote

  ik zal eerlijk zeggen dat ik het niet gevtraagd heb nee,

  mischien omdat ik te druk met mijzelf bezig ben, voor mij is ook alles nieuw.

  als je een berichtje plaats en dan pas de dag erop were kijkt zijn er al zoveel nieuwe berichtjes dat mijn bericht soms al na pagina 3 is verdwenen.

  het is niet fijn als hetniet goed met je gaat, en als je dan het gevoel hebt dat niemand het wat kan schelen maakt dat gevoel niet beter maar geloof me, ik denk dat een hoop mensen hier geschrokken zijn van je reactie (zoals ik) en nu pas beseffen hoe rot je je voelt.

  #3837534 Quote

  Hallo

  Ik begrijp je reactie ook niet zo goed
  Ik heb ook niet echt heel veel contact met iemand maar reageer als   iets mij aanspreekt
  Plaats ook wel eens een vraag maar hou mij ook wel wat afzijdig als iedereen weet wat voor mafkees ik ben ( valt eigelijk ook wel mee ) dan zou ik ook buiten de bood vallen ( gelukkig kan ik redelijk zwemmen
  Ik maak er maar een geintje van ( sorrie )
  Ik wilde jou niet al te persoonlijke vragen stellen ken jou ook niet zo goed dus heb je via hyves gevraagd om je vriendje te worden denk dan vraag ik haar wel hoe het is maar heb niets van jou terug gehoord

  Groetjes Monique

  #3837536 Quote

  Hoi Miranda,

  natuurlijk doe ik de lijst weer. Ik vind je reactie wel wat overtrokken, hoor. Als we het niet met je eens zijn, ga je er vandoor! En ook ik vond het wat verwarend wat je allemaal schreef. Buiten dat schreef je vorige week nog dat je hier voorlopig even niet zou komen, dus dat hebben we allemaal gerespecteerd. Als wij niet weten of je hier wel of niet bent, kun je ook niet van ons verwachten dat we je kunnen vragen hoe het met je gaat. Je hebt hier met alle ellende altijd alle steun gehad en nu beschuldig je ons van het tegendeel. Ook ik vind het jammer voor je dat je je hier kennelijk niet op je gemak voelt en ik wil je ook veel succes wensen.

  Groetjes Ilona

  #3837537 Quote

  Hoi miranda,

  jammer dat je weggaat en jammer dat je je zo voelt. ik was benieuwd hoe het met je ging mdat je toen vertelde dat jij en je vriend uitelkaar waren en ben blij dat het nu weer goed met je gaat.

  ik vind het echt heel jammer.

  groetjes Rosita

  #3837543 Quote

  Hee Miranda,

  Jammer dat je je hier niet meer op je plek voelt.
  Het lastige is dat het hier erg druk is, en je soms het  niet meer kunt bij houden.  Maar er zijn meer mama's die niet lekker in hun vel zitten of hebben gezeten waar niet aan gevraagd wordt hoe het met ze gaat. Maar dat is het niet omdat we niet met je meeleven hoor!!
  Als je af en toe gewoon een stukje schrijft over hoe het met je gaat is er altijd wel iemand die reageerd of advies voor je heeft.
  Blijf hier lekker van je af schrijven joh!

  groetjes Sonja

  #3837550 Quote

  jammer dat je het zo opvat. ik moet eerlijk zeggen dat ik je verhalen een beetje verwarrend vond…. dan zat je niet lekker in je vel dan weer wel… maar goed, dat kan ,maar steun heb je wel gekregen.
  en inderdaad, je hebt zelf gezegd dat je een tijdje niet zou schrijven….
  nou ja, jammer dat het zo is gelopen. ik wil je wel heel veel succes wensen.

  groetjes marijke

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen