Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1058848 Even Rustiger Aan

 • Auteur
  Berichten
 • #2064850

  Hoi allemaal!

  Ik wilde ook even iets met jullie delen. Ik heb vandaag besloten dat ik voorlopig even ga stoppen met stressen over mijn studie! Ik had constant zoveel tegenzin dat ik op een gegeven moment merkte dat ik er fysiek ziek van werd. Ik kreeg buikpijn, misselijk, en gisteren zelfs een migraine aanval terwijl ik nooit migraine heb… Daar komt nog bij dat ik al een tijdje manuele therapie krijg voor mijn rug en dat me eigenlijk is afgeraden om te zitten (mag ik eigenlijk ook niet meer forummen hihi) dus dat werkte ook niet mee. Constant moe, miste mijn meisje die op de creche zat, tranen zaten erg hoog, kortom het werd tijd voor een verandering! Vandaag heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb meteen mijn studie spullen even weggelegd en ben gaan shoppen! Verder ga ik ook meteen zorgen dat mijn meisje een dagje minder naar de creche gaat.
  De plannen zijn nu verder; wel bachelor afmaken, maar met minder tijdsdruk. Wel aan master beginnen, maar niet in september. Waarschijnlijk in februari of volgend jaar september. Wel met een andere opleiding trouwens, want ik had toch totaal geen motivatie voor deze meer. En lekker op vakantie met Sol! Ik heb nu eindelijk tijd om er even tussenuit te gaan en alle ervaringen van het afgelopen jaar te verwerken. En dan een baantje zoeken voor twee a drie dagen per week tot mijn studie weer verder gaat. Of niet, haha, en gewoon van mijn studielening leven… Is natuurlijk een duur geintje maar ik heb in ieder geval op dit moment even tijd nodig. Sowieso om fysiek te herstellen en om lekker van Leah Sol te genieten.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel trots op mezelf ben dat ik deze beslissing heb genomen, het geeft zoveel rust! En gelukkig heb ik de afgelopen maanden wel hard aan mijn studie gewerkt dus zo lang zal het niet meer duren voordat die bachelor echt af is! Maar als je echt ziek wordt omdat je iets met zoveel tegenzin doet dan is dat gewoon een duidelijk teken om te stoppen vind ik. Want dat heb ik het afgelopen jaar wel geleerd, dat je gewoon altijd heel goed naar je gevoel moet luisteren!

  Heel veel liefs van een opgeluchte Sarah
  (die meteen eens gaat kijken naar vakanties om te boeken )

  #3837592 Quote

  Hi Sarah,

  good for you! ff van het leven genieten…. Alleen de knoop doorhakken is wnl. al een opluchting.

  Groetjes, Marie-José

  #3837598 Quote

  Heej meid, goed van je. Aan een gestresste mama heeft je dochter helemaal niks. En je komt er met zo'n instelling echt wel. En met bachelor heb je toch een HBO… da's toch al supergoed. Wat deed je als ik vragen mag?

  #3837600 Quote

  Good for you!!!! Dat moet echt een opluchting zijn! Ik kan me goed voorstellen dat er een last van schouders af is.
  Lekker genieten, een vakantie zal je goed doen!!
  Ik vind het al lastig om alles bij te houden, werken (2 dagen maar hoor), wil graag bij Evi zijn, huishouden, natuurlijk het forum hihi laat staan er ook nog een studie bij. Petje af hoor!
  Laat eens weten waar de reis naar toe gaat.

  groetjes Sonja

  #3837602 Quote

  Nou het is toch echt Good for you hahaha

  #3837607 Quote

  Als mijn zusje en ik iets tegelijk zeggen, dan zeggen we altijd tegen elkaar: verzin je eigen tekst…. dus bij deze… hihihi

  #3837675 Quote

  top meid goed gedaan…

  gr tammy

  #3837682 Quote

  goede en dappere beslissing. En ik ben stiekum wel een beetje jaloers op je.

  Zit hier ook  met rugklachten en moe en tegen heug en meug  in mijn proefschrift af te ronden…(en veel te veel afleiding te zoeken op het forum, echt schandalig!!).

  Fijne vakantie alvast. Een kindj emet zo'n zonnige naam moet wel naar een lekker warm oord gaan of niet?

  #3837923 Quote

  He Sarah, fijn dat je die knoop hebt doorgehakt! Ik kan me het gevoel van opluchting goed voorstellen! De combi is ook allemaal niet zo makkelijk, zeker niet als alleenstaande moeder. En vakantie, oooooh, heerlijk! Zoek maar iets geweldigs uit!
  Wat zijn die paar maanden tenslotte op een mensenleven?

  (dat hield ik mezelf voor toen ik in de zwangerschap lag te stressen dat mijn opleiding vertraging opliep…)

  Groetjes, Karin

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen