Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1058875 Snik Snik Ben Ik Nog Welkom

 • Auteur
  Berichten
 • #2064877

  hai meiden,

  ik zit hier al een tijdje achter mijn pc foto's door te kijken en ik zag ineens een foto waar ik eigenlijk een geweldige topic over kon plaatsen.
  maar ja, ik ben niet zo lief geweest voor jullie.
  en dat spijt me behoorlijk.
  ik mis ( ja nu al) de gezelligeheid.
  dus bij deze de vraag aan jullie, ( er zullen vast mensen zijn die zeggen, blijf maar weg) mag ik weer gezellig mee doen? ik beloof dat ik lief blijf hahaha.

  groetjes Miranda

  sorry sorry sorry voor mijn gekke gedrag

  #3837885 Quote

  kom maar op met dat topic, maar dan wel met foto natuurlijk!!

  #3837887 Quote

  Hoi Miranda,

  we kunnen je natuurlijk niet tegenhouden om hier terug te komen, maar het is wel een beetje raar allemaal. Daarom lijkt het me ook verstandig dat ik voorlopig even wel de lijst zelf weer blijf doen, dan kan jij je energie steken in jezelf en je kleine, want dat lijkt me nu belangrijker dan een lijst voor een forum.

  Groetjes Ilona

  #3837888 Quote

  wb (heb ik net geleerd, zie topic over lol) en kom maar op met die foto. Ik ben dol op foto's!!

  #3837948 Quote

  als ji jhier terug wil komen moet je dat natuurlijk doen, denk alleen niet dat ik vaak zal reageren. ik heb zo mijn twijfels bij jou…. sorry.
  maar anderen zullen je vast steunen hoor…..
  misschien is het verstandig om je energie in jou je man en je kindje te steken en je hier niet teveel mee bezig te houden.

  succes ermee

  groetjes marijke

  #3837949 Quote

  welkom terug, gezellig dat je er weer bent.
  kom maar op met dat onderwerp!!!!!
  groetjes henny

  #3837950 Quote

  Nou…. volgens mij was je niet eens echt weg. Ik snap het gewoon niet meer…. maar misschien ligt het aan mij (BLONT, oh nee, met een D  geintje).
  Je wisselt steeds zo erg van stemming dat het voor mij niet meer goed te volgen is.
  Ben je al bij de huisartst geweest, je was toch depressief? Of  is die diagnose niet gesteld? En heb je nu hulp daarvoor?
  En met je moeder? Is die nog verliefd op je man? En is die inmiddels terug naar huis? Je schreef toen dat ze in elkaar wordt geslagen door je vader…. heftig hoor.
  En hoe is het eigenlijk met  je relatie met je man? Want dat was toch ook niet goed?  Hebben jullie die problemen kunnen oplossen?
  Hopelijk kun je wel weer een beetje van je kleine genieten. Ondanks alles wat er speelt….. Want dat is nogal wat. Ik hoop dat je een beetje in een stabielere situatie/toestand komt, want dit lijkt me heel onprettig voor jezelf, maar ook voor je man en kleine.
  Groetjes Veerle

  #3837951 Quote

  Hai Miranda

  Eerlijk gezegd heb de laatste tijd weinig/niet op je berichten gereageerd omdat ik het allemaal wat verwarrend vond worden. Dan uit elkaar, dan dikke mik, dan gaat hij in therapie en zoek JIJ (?) een therapeut. het verhaal van je moeder. Dan geef je aan er even uit te zijn, vervolgens ben je boos dat niemand vraagt hoe het gaat. Je wil niet dat mensen op hyves vragen hoe het met je gaat en vervolgens nodig je ze uit om via hyves te kijken hoe het met je is. Dan wil je afscheid nemen, dan weer terug… Vind je het echt raar dat sommigen niet meer reageren?

  Ik hou er persoonlijk van dat mensen hun eigen verantwoordelijkheid kennen en nemen. Als jij een plekje wil op dit forum, zal je er zelf voor moeten zorgen. Dat doen wij allemaal en zo werkt het in de maatschappij ook. Dat je van familie of een goede vriendin verwacht dat die steeds informeren hoe het gaat, oke. Maar van een (redelijk anoniem) forum? Het is fijn als er mensen aan je denken, maar verwachten dat ze dat doen, gaat mij wat ver. Als ik een update wil geven, dan schrijf ik dat en ga echt niet wachten tot iemand vraagt of ik dat wil geven.

  Als het echt zo rot met je gaat als je aangeeft, dan vind ik dat vervelend voor je. Echt. Maar dan heb je meer nodig dan alleen schrijven op dit forum denk ik. Overigens heb je mijn toestemming helemaal niet nodig om terug te komen dus daar hoef je niet naar te vragen. Ik heb je niet eens weggestuurd… Je bent vrij om te doen en laten wat je wil. Net als wij.

  Maar als je verhalen zo verwarrend blijven, hoop ik dat je het me niet kwalijk neemt als ik mijn reacties voor me houd. Ik sta in mijn vriendenkring niet echt bekend om mijn tact. Ik zeg wat ik vind en sommigen hebben daar moeite mee. Ik heb daarom ook nog niet gereageerd. Maar wil alsnog even mijn reactie hierop kwijt. Omdat ik het ook even te gek vond worden.

  Ik wens je wel het allerbeste en hoop dat je leven wordt zoals je het zelf wenst

  Groeten
  Rosanne

  #3837955 Quote

  Tja, das niet echt een warm welkom van een aantal van ons, maar je zal toch toe moeten geven dat je het daar zelf naar gemaakt hebt. Je hebt een hoop ellende en je verwacht dat wij al die ellende bijhouden, maar zoals je weet van de lijst zijn er hier 150 moeders. Ik weet van een aantal een deel nog, van anderen niets en van weer anderen alles wat ze hier vertellen. Als ik iedereen hier speciefiek zou gaan vragen hoe het ergens mee ging, zouden er niet genoeg uren in een dag zitten.  De reden dat ik hier kom is dat ik een kleine heb, ik wil ook de tijd om daarvoor te zorgen.  We hebben hier allemaal ons eigen leven en komen samen op dit forum om zo af en toe lekker te beppen over onze kids. Zoals de vorigen al zeiden, jij hebt gewoon te veel om bij te houden en dan mogen we er wel naar vragen, maar niet op je hyves, maar wel hier terwijl jij hier niet komt (schrijf je zelf).

  Ik zou zeggen dat je idd meer hulp nodig hebt als wij je kunnen geven,  daarvoor zou ik als ik jou was hulp inschakelen,  en net zoals wij je niet weg kunnen sturen kan jij ons niet dwingen om hier bepaalde berichten te zetten of om ergens op te reageren. Je bent hier welkom, iedereen is dat namelijk, maar verwacht niet van ons dat wij ons op een bepaalde manier gedragen.

  Groetjes Ilona

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen