Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1058945 Boertje

 • Auteur
  Berichten
 • #2064947

  Even een vraagje. Als ik de nachtvoeding heb gegeven aan m ´n twee kereltjes dan slapen ze alweer voordat de hele fles leeg is. Dan til ik ze op om een boertje te laten maar 9 van de 10 keer slapen ze al te vast en gebeurt er helemaal niets. Kan ik ze eigelijk niet gewoon laten liggen of is dat gevaarlijk?
  Groetjes Sandra

  #3838439 Quote

  ik dacht niet dat het niet laten van geen boertje gevaar op levert, wel buikpijn wellicht, maar gevaar,..dacht het niet.

  #3838440 Quote

  ik bedoelde: niet boeren lijkt mij niet gevaarlijk.

  #3838443 Quote

  Hallo

  Meike boert meestal bij de laatste fles ook niet meer slaapt dan half
  maar als ze er toch last van heeft begint ze later te huilen en dan hoef ik haar maar op te tillen en dan komt die boer als nog

  Groetjes Monique

  #3838446 Quote

  Hallo Sandra,

  Ook hier hetzelfde, Kyara slaapt zo vast dat ik haar moet wakker maken voor de laatste voeding. 9 van de 10 keer valt ze ook tijdens de voeding alweer in slaap. Ik laat haar altijd een paar minuutjes tegen mij aanslapen waardoor het boertje meestal nog wel komt. Als het na mijn trucjes nog niet lukt (haar even onder haar schouders optillen helpt soms ook) dan gaat ze gewoon lekker naar bed. Gaat ze huilen dan neem ik haar eruit en dan is het boertje er dan ook meteen uit en slaapt ze ook meteen weer in. Maar het gebeurt best vaak dat ze gewoon doorslaapt zonder dat ik het boertje eruit moet helpen.

  Maak je maar niet te druk, ze laten het vast wel merken…. laatst haeb ik trouwens ook ergens gelezen dat het vaker voorkomt dat ze tegen die voeding geen boertje laten, vaak zijn ze zo ontspannen met drinken dat een boertje gewoon niet nodig is…. schijnt het…..

  Succes en niet te druk maken over een boertje, komt vanzelf wel, gevaarllijk is het zeker niet!

  Groetjes,
  Nymue

  #3838561 Quote

  Als kindjes nergens last van hebben, dan hoeven ze niet te boeren, hoor. Christian valt ook regelmatig in slaap op mijn schouder en hoe langer ik wacht, hoe harder hij gaat snurken (gezichtje tegen me aangedrukt), maar boertje? Ho maar!
  Ach, die lucht komt er wel een keer als windje uit, denk ik dan…

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen