Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

10mnd en krijsen en gillen bij groentehap

 • Auteur
  Berichten

 • GebruikerEM
  Bijdrager
  #10190816

  Is dit voor iemand herkenbaar? Mijn zoontje van ruim 10 maanden eet echt alles haha. Dit is ook nooit wen probleem geweest. Alleen nu sinds een paar dagen is het echt krijsen, huilen en gillen bij zijn groentehap. Maar echt niet normaal. Voor mijn gevoel is geen uittesten, want hij is gewoon echt ontroostbaar. We hebben zijn groentehap al verzet omdat hij die oo het kdv niet meer hoefde, dus die hebben ze nou verplaatst naar de avond. Het gekke is dat hij een halfuur later wel gewoon een papfles drinkt (die geef ik maar om te zorgen dat hij nog iets eet voordat hij de nacht ingaat). Fruit en boterhammen gaan allemaal goed, het is alleen de groentehap


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10190832 Quote

  Probeer het eens koud. Misschien is het de temperatuur, krijgt ie een tandje en is koud fijner. 


  StephW
  Bijdrager
  #10190841 Quote

  En als je bijv pastinaak en aardappel mengt? Lkkre zachte smaken

  #10190845 Quote

  De temperatuur zat ik ook aan te denken en probeer eens groenten die wat zoeter zijn. Misschien als ze lauw zijn, neemt hij het aan voor fruit. Als het echt niet wil, zou ik het een paar dagen laten en evt. 2x op een dag fruit geven. 

  #10190853 Quote

  Onze zoon van bijna 11 maand eet sinds een week ongeveer ook zijn groentehap minder dan we van hem gewend zijn. Ook brood gaat minder. Hij is ziek geweest en moest ook hoesten. Wij denken dat hij last van de keel had, dus voor de zekerheid naar de huisarts geweest om keelontsteking uit te sluiten. Dit had hij niet, maar de amandelen waren wel een beetje rood. Wij pureren de groente nu even weer volledig en dan gaat het er goed in. Misschien is dat even tijdelijk een optie? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct