Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1100189 Wassen Hoes Van Maxi Cosi Cabriofix

 • Auteur
  Berichten
 • #2106191

  Hi dames,

  Ik heb een enorm probleem mijn hoes van de maxi is vies maar ik krijg hem niet geheel los. Volgens de gebruiksaanwijzing moet dit wel kunnen, maar ik krijg het koppel stuk van de snelverstelkop niet los waardoor de hoes aan het onderste gedeelte van de gordel blijft hangen. Wie kan mij uitleggen hoe dit moet want het is echt vreselijk lastig.
  Alvast bedankt.

  Groetjes Patricia

  #3874611 Quote

  weet echt niemand hoe het moet ik heb hem morgen weer nodig

  #3874612 Quote

  Hey meid,

  ik heb geen oplossing voor jou, maar weet je wat je wel kunt doen??
  Gwn ff naar de fabriek bellen, waar ie gemaakt is. Ik weet niet of de maxi-cosi ook daadwerkelijk van Maxi-Cosi is??
  Daar zijn ze voor hoor meid. Die dingen gebeuren ons zovaak!!

  Groetjes Debby.

  #3874613 Quote

  Hi Debby.

  Bedankt voor je reactie en ja het is een echte maxi-cosi, en daar ligt dus meteen het probleem. Ze hebben namelijk geen telefoonnr. het moet via de pc maar als ik dan de hele contact lijst invul en op verzenden druk dan doet hij het niet echt zwaar irrie heb ook al de gebruiksaanwijzing door geplozen maar hier staat gewoon in dat je de gordels door de gaten moet trekken, ja zover kwam ik zelf ook wel maar hoe dan???????? Ik word enigzins wanhopig hier echt zwaar irritant. Maar toch bedankt.

  Groetjes Patricia

  #3874624 Quote

  Hoi Patricia,

  Als ik het goed begrijp krijg je de gordels niet door de hoes heen. Ik heb zelf een maxicosi cabrio, waar het ook niet makkelijk ging, maar je moet de instekers dat verticaal houden, dan gat het wel.
  Ik hoop dat je dit bedoelde, anders moet je het effies anders uitleggen.

  groetjes Mariska

  #3874627 Quote

  Bedoel je dat ding waar die durk knop op zit?
  Het is wel lastig, maar je hoeft dit niet los te maken. De stof zit er zeg maar omheen. Als je nou bij 1 punt de stof weg trekt, zie je als het goed zit 'het einde' van de stof en kan je met je vinger de rest wegpoeren. Is dat duidelijk?! Ik hoop dat je het begrijpt. Succes

  #3874656 Quote

  Maxi-cosi wordt gemaakt door Dorell.
  Hier kun je als het goed is wel een telefoonnnummer van vinden.
  De fabriek/kantoor zit in Helmond.

  Liefs Saskia

  #3874667 Quote

  Hi dames,

  Bedankt voor jullie reacties. Het is gelukt hoor, het bleek heel makkelijk te zijn. Het ging om het voorste stuk van de gordel. Deze zat helemaal niet echt vast maar gehaakt. Ik heb geloof ik meer dan een uur geprobeerd om het mechanisme van de snelverstelknop eruit te krijgen Ach ja wat zal ik zeggen blond he.

  Toch bedankt allemaal.
  Groetjes Patricia

  #10135608 Quote

  Om dit te begrijpen moet je afgestudeerd zijn aan de maxi cosi universiteit en ik ben net geslaagd!! Ik wilde bijna dat hele ding in stukken hakken toen ik de oplossing zag.. Dames let op!!

   

  helemaal aan de voorkant onderaan komen de bandjes/riempjes naar buiten.. als je dan het bovenste riempje iets optilt zie je dat het plastic tussenstukje waar dus de 2 riempjes uit komen niet door loop! 🎉🎉 Dat is de oplossing, het riempje een kwart slag draaien en je kan het er zo doorheen halen!!

   

  ik hoop dat dit helpt!! 😅

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct