Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1101126 Waar Leuke Taarten Te Bestellen Iemand Tips

 • Auteur
  Berichten
 • #2107128

  Ons ventje is volgende week zondag jarig, we willen graag een leuke taart bestellen, eventueel ook met een foto er bij op.
  Heeft iemand tips waar ik een leuke taart kan bestellen?

  Alvast bedankt!!

  Liefs
  Janet
  Mv Jurian 06-07-2007

  #3881158 Quote

  Hoi!

  Ik heb voor de verjaardag van Birgit een taart bij de hema besteld ( vier het de 5e). Je hebt daar leuke taarten en je kan er ook een foto op laten afdrukken. Gewoon op hema.nl bij online shops. Meer moeders hier op t forum heb ik er al over gehoord. Je moet t dan wel nu bestellen want anders ben je te  laat denk ik.
  ook kun je eens op http://www.taartenwinkel.nl kijken, heb er geen ervaring mee maar die bezorgen ook en hebben ook de optie afbeeldingen op de taart te zetten.
  Oja bij de hema moet je m wel ophalen dus al ie niet in de buurt zit gaat dat niet.

  Ik weet dat je bij sommige supermarkten ook de mogelijkheid hebt zo'n taart te bestellen met een foto erop.

  Succes, Evelien

  #3881159 Quote

  Hoi Janet,

  Ik heb mijn taart besteld bij http://www.cakeandco.nl maar dat heb ik ruim 4 maanden voor haar verjaardag al gedaan anders ben je daar te laat. De taarten van de Hema worden door forum mama's veel besteld. Die kunnen met foto en zijn betaalbaar. Anders bij een bakker in de buurt, die hebben vaak ook hele leuke taarten en ook de optie voor een eigen foto. Succes!!

  groetjes Linda

  #3881160 Quote

  Hoi Linda,

  Net ff op de site gekeken, maar wauw wat een te gekke taarten!!!!! Ben heel benieuwd wat voor taart jij hebt besteld… Maar dat duurt nog ff he!!!!

  Gr. Ilone

  #3881161 Quote
  quote: Ilone75 reageerde document.write(friendlyDateTimeFromStr('27-06-2008 16:05:15'));


  Hoi Linda,

  Net ff op de site gekeken, maar wauw wat een te gekke taarten!!!!! Ben heel benieuwd wat voor taart jij hebt besteld… Maar dat duurt nog ff he!!!!

  Gr. Ilone

  Hoi Ilone,

  Het duurt inderdaad nog super lang . Maar ik heb een stapeltaart voor 50 personen besteld. Het thema van de taart is elfjes. Er komt op de bovenstelaag een geboetseerd elfje en op de andere lagen "platte"elfjes. Er komen ook nog vlinders en bloemen op. Ik ben zo ontzettend benieuwd. Maar dus nog even wachten. Ik heb echt heel erg veel zin in het feest maar geniet er ok nog wel van  dat Marissa nog zo klein is. Een beetje dubbel dus. Is jouw kleine al jarig geweest of heb je ook nog iets om naar uit te kijken?

  groetjes Linda

  #3881162 Quote

  Hoi,
  ik heb onze taart ook bij de Hema besteld:

  Hij was voor 25 personen en kostte € 30,=. Je kan een foto erop plaatsen en een kader/tekst. Kan tot 2 dagen voordat je hem wilt ophalen besteld worden.

  Groetjes van Sonja

  #3881166 Quote

  Hoi hoi,

  Ik heb zelf een taart gemaakt bij een taartenworkshop en ga nog zelf een cake bakken en bewerken en heb ook nog een taart van de Hema besteld! Daar kan Rik lekker in dabberen!!

  X Saskia
  mv RIk 04-07-07

  #10524944 Quote

  Hoi,

  Wij hebben uiteindelijke echt hele leuke paddestoelen taart voor onze dochter besteld bij Hippe Taarten. Ze hebben heel veel leuke taarten voor kinderen. Kijk eens op https://hippetaarten.nl/taarten/kindertaarten.

  Groet,

  Christiaan

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct