Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

een gewaagd onderwerp

 • Auteur
  Berichten
 • #2108022

  Laat ik eens afhaken van de gebruikelijke huis-tuin- en keuken topics (ook al zijn die ook heel leuk hoor!).
  Wat vind je er van als jouw man af en toe naar seksfilmpjes op internet kijkt?
  Zou je dat goed vinden als het af en toe is? Zou je mee gaan kijken? Ben je jaloers? Of vind je dat dit echt niet mag/kan? En kijkt jouw man wel eens of niet?

  Mijn antwoord: Ik vind het geen probleem als dit niet dagelijks is en als hij het niet stiekem doet. Ik vind het losstaan van  je eigen seksleven. Moeilijk uit te leggen, maar ik vind die filmpjes zo ver staan van de werkelijkheid, vaak zo nep, dat ik daar echt niet jaloers op kan worden ofzo.

  Ik denk er  wel  diep over na. Ik vind het altijd zonde van die meiden. En dan denk ik "het zal je kind maar zijn". Dat wens je toch niemand toe? Al zijn er natuurlijk genoeg meiden die het vrijwillig voor het geld doen. Daar kan ik me dus weer helemaal niet in vinden.

  Ps: Kan dit onderwerp eigenlijk wel??

  #3887772 Quote

  Hoi ,

  Waarom zou dit onderwerp niet kunnen ?? Het is ook een onderdeel van het leven hihihi en op deze manier ontstaan wel onze kindjes (bij de meeste dan )

  Maar even over het laatste gesproken … ik moet er niet aan denken dat mijn kind dit ooit zou willen doen bah bah , daar zou ik heel verdrietig om kunnen worden bij die gedachte .
  Maar dat soort dingen staan meestal ver van onze bedstee,s , en hoop ik dat ik m,n kindjes kan opvoeden met de idee , dat seks hoort bij de liefde en niet voor het geld !

  Mijn man kijkt ook wel … alleen wel op momenten wanneer ik er niet ben !
  Ik heb 1 keer samen met hem gekeken , bah bah ik werd er kotsmisselijk van .
  We hebben daarna niet eens aan elkaar gezeten hahaha kreeg en gewoon de bibbers van … die films hebben niks te maken met liefde !
  Dat heb ik hem ook zo gezegt . Denk trouwens ook dat het de laatste x voor hem is geweest.

  Groetjes van Anna

  #3887779 Quote

  Mijn man kijkt ook naar filmpjes en ik kijk ook wel eens mee. Sommige filmpjes vind ik echt niet kunnen hoor, en die kijkt mijn man ook niet. Maar soms download je iets en valt het tegen hahaha

  Ik zou het inderdaad wel erg vinden als een van onze kinderen dat later gaat doen voor de kost. Moet er toch niet aan denken….

  Mijn man had een collega die mocht absoluut geen porno kijken van zijn vriendin, dan deed hij het stiekum, hoe triest is dat… En later bleek dat zij vreemd ging, dus dat kan wel….

  groetjes Maris

  ps het is wel een heel persoonlijke vraag dit en ik ben benieuwd wat iedereen er van vindt!

  #3887783 Quote

  Ja hoor, die van mij kijkt ook weleens. Maar dan echt voor de fun. Je kent het wel 'als mannen onder elkaar'. Ik zou het heel raar vinden als hij ze zou kijken om opgewonden van te raken… daar kan ik me namelijk niets bij voorstellen ! Eigenlijk zou ik dan best boos worden!!! Hi hi hi.

  X Linda

  #3887784 Quote

  Toen mijn man nog beroepsmilitair was keek hij regelmatig zulke films met collega's. Hij had dan bardienst en soms stonden zulke films voor het ontbijt al aan. Ik heb niet echt het idee dat hij er warm van wordt. maar als hij dat zou willen hou ik hem niet tegen hoor.

  #3887798 Quote

  Hallo,

  ook hier wordt ernaar gekeken. Als we het doen, kijken we wel samen. Het is nu al best ff geleden hoor. Ik vind niet dat er zo'n taboe op moet heersen. Maar vind het ook verschrikkelijk hoedat sommige meiden zich laten vernederen door die mannen, bah!!
  Zulke filmpjes worden er dus nooit afgekeken…

  Liefs Debby.

  #3887804 Quote

  Ik heb er geen problemen mee als mijn vriend zo'n film kijkt.. en al had ik dat dan doet ie het nog! Hij is dus militair en daar kijken ze gewoon met zijn allen.

  Ik vind het een beetje naief als vrouwen zeggen dat hun vent er NOOIT naar zou kijken, hetzelfde als dat hij zichzelf nooit zou aftrekken… natuurlijk zijn er uitzonderingen hoor.

  Ik heb wel eens foto's gezien van een oefening (dit schijnt bij hun standaard te zijn) dat ze een mooi turf schema ophangen met daarbij allemaal uitgeknipte vrouwen uit zo'n lelijk tijdschrift.. en ja ze maken er dus gewoon een webstrijdje van he..( ze turfen netjes als ze even een momentje voor zichzelf hadden)

  Het gaat bij die gasten onderling misschien wat ver, maar het is ook gewoon lol.. ik weet dat t gebeurd en doe er niet moeilijk over, ik kijk iig nooit mee, ik vind t niets!

  #3887856 Quote

  quote: MOONPOONTJE reageerde document.write(friendlyDateTimeFromStr('14-10-2008 10:39:04'));


  Ben ik dan de enige die het niet leuk vind dat manlief hiernaar kijkt?

  Kijk, ik heb niet de illusie dat hij het niet doet, maar ik wil er niks van weten. Ik vind het ranzig en mijn zelfbeeld gaat behoorlijk naar beneden. Ik heb geen grote borsten, ik heb putten in mijn benen, en een blubberbuik. Als ik die meiden zie, dan weet ik dat ik er wat minder sexy bij afsteek.

  Maar jij hebt iets wat al die anderen niet hebben: een man die van je houdt en waar je samen een lief kindje mee hebt. Ik heb striemen op mijn benen en borsten en mijn buik is een afdakje maar dat zijn allemaal aandenkens aan mijn drie kinderen die ik samen met mijn man uit liefde gemaakt heb en die in mijn lichaam mochten groeien. Daarom ben ik er trots op!!!

  Groetjes van Marloes

  #3887857 Quote

  Ja, daar heb je ook wel weer gelijk in. Maar toch blijf ik het als soort concurrentie zien, waar ik niet aan kan tippen…..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct